A McLaren csalódott lenne a negyedik hellyel

A McLaren csalódott lenne, ha nem végezne a negyediknél jobb pozícióban az idei szezon végén – jelentette ki a csapat ügyvezető igazgatója, Jonathan Neale. A versenyigazgató, Éric Boullier is előrelépésről és új sikerekről álmodik, de hozzáteszi, ehhez időre lesz szükség.

Fernando Alonso (Fotó: Bearne / XPB Images)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. Mit kéne látni? Mellénnyel érkeztek, világot megváltani, és eddig csak orbitális pofára esés lett az eredménye. A Renault is csak azt hiszi, hogy ott lesznek a vb közelében, de erre vélhetően sosem kerül sor, előbb távoznak az F1 világából ismét. Én jövőre csak RB-Merci duótól várok eseményeket, a többi csapat vélhetően marad ott, ahol eddig is, nagy meglepetésre nem számítok, pláne a japánoktól, illetve remélem marad ott a meki, ahol most is vannak, mert egy totális csőd a csapat, nincs egy nagy név sem náluk, de arc nekik is van.

  2. A mekláren húzza le magát a klozeton át, a világ legmélyebb pontjára. Nem is tudom, ki gondolta azt, hogy ebből a házasságból jó is fog kisülni. Bár most majd érkezik a Mercedes berkeibe a “csodagyerek” Allison, így ott is lejtmenet lesz ebben biztos vagyok, a Ferrari meg 3500-ig fog várni, hogy önerőből dobogóért menjen, így még a végén lehetnek mákosak, bár a japó technológia számomra az ördögtől való, itt is bizonyították, hogy milyen okosak.

  3. 2 év alatt nem sikerült gyakorlatilag semmit kihozni az autóból, most minden megváltozik a kasztni terén és új motort építenek! Nem mondom, hogy lehetetlen, de nagyon csodálkoznék ha a Mclaren sokkal előrébb lenne, mint idén! Ráadásul van 2 nagyon erős közép csapat akik jelenleg jobbak, mint a Mclaren! Ha az egyiket legyőzik jövőre, örülhetnek!

  4. Arra,hogy minden évet optimistán realistán kell kezdjenek minden új szezont,vagy most mondják a munkásoknak mérnököknek,dolgozzatok balfékok úgyis szarok leszünk,ilyen hozzáállással nem állhatnak neki az évnek,én biztos kidobnék mindenkit,aki nem optimista a munkáját illetően.