Sainz a „legrosszabbra” készül

Újabb Forma–1-es versenyző hívta fel a figyelmet az edzésmunka fontosságára az új szezon kezdete előtt: Carlos Sainz a lehető „legrosszabbat” várja a 2017-es autóktól, melyek elmondása szerint néhány kör alatt kifáraszthatják a mezőny tagjait.

Carlos Sainz (Fotó: Photo4 / XPB Images)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. Ez az ember még mindig feltűnési viszketegségben szenved, ahogyan azt már bebizonyította az év közben történt vergődéseivel… Mióta Verstappen a Red Bull-nál van, azóta utáltam meg Sájncot, mert azóta árulja magát, mint valami rossz riherongy.

  2. 2008-ban nem volt ekkora mechanikai tapadás és DRS sem. Szóval attól biztos jobb lesz. Az még egy kérdés, hogy az elmúlt évekhez képest javul e vagy romlik a helyzet, de igazából eddig sem az előzések hiánya volt a legfőbb probléma, hanem a kiszámítható eredmények és az ebből fakadó érdektelen bajnoki küzdelem.

  3. kvalin biztosan, de ugye ott csak egy kört nyomnak. futamon meg lehet ugyanúgy lesz spórolás mint eddig, de ugye a kanyarsebesség az ígyisúgyis nő. mondjuk én nagoyn unalmas ausztrál nagydíjat várok azzal a pályával megnövekedett kanyartempóval rövidebb fékzónákkal. és az nagyon beüthet az egész f1-nek ha az a futam uncsi lesz, sokan leírják majd az új érát. szóval a káoszban bízhat az ember