Elindultunk!

Sziasztok!

Először is szeretnénk Titeket köszönteni a Motorsportoldal.hu-n!
Reméljük, hogy elnyeri a tetszéseteket, és legalább olyan jól fogjátok Magatokat érezni, mint a korábbi helyen. Nagyon izgatottak vagyunk, és alig győztük kivárni, hogy ismét összeállhasson a mi kis Közösségünk ezen az új felületen.

Tudni érdemes, hogy a cikkeket RSS alapján egy másik oldalról importáljuk. A rövid ismertetőjük alatt egy linken válik elérhetővé a teljes cikk tartalma. Ebben nagy segítségünkre volt SzNZsolty, amit ezúton is köszönünk Neki!
A Motorsportoldal.hu elsősorban azért született, hogy a jövőben is legyen lehetőségünk megvitatni a futamokat, eseményeket vagy éppen a kedvenc csapatunkról, pilótánkról megjelenő híreket. Ennek megfelelően alakítottuk az oldalt és próbáltuk a legjobb formába önteni.

A F1-es híreken kívül külön helyet szántunk a kisebb kategóriáknak, mint a GP2, GP3 és F3 valamint a humoros tartalmú képeknek/videóknak, amelyek reméljük még színesebbé teszik az oldalt. A Pontverseny és Versenynaptár funkcióval pedig a gyors információszerzést kívánjuk segíteni.

Jóízű kritikákat, javaslatokat szívesen fogadunk, akár itt hozzászólásban, akár az info@motorsportoldal.hu email címen.

Egy egyszerű regisztráció után indulhat is a móka, kellemes időtöltést!

(Freemail illetve Citromail szolgáltatónál előfordul, hogy a regisztráló linknél hozzáveszi az utolsó karaktert is “>”. Jelöljétek ki a linket a < és > jelek között, és másoljátok a böngészőtökbe.)

Üdv,
Motorsportoldal
(Készítők: F1890, McBlack, vmike46, ann23, cybergyerek)

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. mivel egyike voltam azon emberek közül akik keményen fáradoztak ezért a felületért ezért igen. de mint mondtam ugyanolyan lesz mint ami volt régebben, mi csak a felületet biztosítottuk, így minden folytatódik a régi kerékvágásban

 2. A moderálás az kb hasonló lesz mint ami eddig volt. Tehát most azért mert vki nem ért egyet a másikkal bizonyos témákban attól még nem lesz vki kibaszva 😀

  Max aki folyton káromkodik, vagy agyhalott zombi mint akik tiltva is voltak a régi oldalról 😀

 3. “(Készítők: F1890, McBlack, vmike46, ann23, cybergyerek)”
  “…Ebben nagy segítségünkre volt SzNZsolty, amit ezúton is köszönünk Neki!…”

  Remelem nem hagytam ki senkit! Koszonom mindenkinek!

  FYI: Meg kicsit instabil az oldal (kulfoldrol) de ez normalis. Csak gondoltam szolok.

 4. Öröm-bodottááááá!!! Köszi a munkátokat. Remélem mindenki(najó, majdnem)visszatalál vagy esetleg sokan csatlakoznak akik nem valaki(k) ellen hanem valakinek szurkolnak. Apropó, moderálás esetleges bünti lessz-e az oldalon? Az újdonságok bejövősek:)