Amit Wolff lenyűgözőnek talál Rosberg visszavonulásában

Toto Wolff részletesen elmesélte, hogyan közölte vele Nico Rosberg, hogy nem kívánja folytatni pályafutását, és azt is elmondta, miért tartja lenyűgözőnek a döntését.

Toto Wolff és Nico Rosberg (Fotó: xpbimages.com)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. Mondjuk nem semmi vívódás lehetett Rosebergben, egész nap együtt repültek, nem tudta elmondani, majd még együtt is reggeliztek Totóval, ott sem bírta elmondani (itt már szerintem sík ideg lehetett belül).
    Aztán jött a ‘B’ terv, mert annak mindig lennie kell, felhívta telón Totót, …ez egy kicsit olyan eseménysor, mint a viccben, amikor a nyuszika kitalálja, hogy elmegy a medvéhez és elkéri a fűnyíróját, egész úton spannolja magát, hogy a medve úgysem fogja odaadni, a végén meg amikor odaér, és kinyitja a medve az ajtót, csak annyit mond, tudod mit medve ba*** meg a fűnyíródat 🙂
    Szerintem a ‘C’ terv volt az SMS 😀

    Viccet félretéve alapjában véve nagyra tartom Rosberg-et, hogy ezt meglépte, először felháborodtam, meg még kicsit gyávának is tartottam (ami hülyeség, csak az ember hirtelen felindulásból gondol sok mindent), főleg azért voltam rá mérges – hirtelen felindulásból – 🙂 mert sokat vártam volna az idei Rosberg-Hamilton csatától, egy vb-t magáénak tudó, minden súlytól, nyomástól megszabaduló Rosberget szívesen néztem volna Lewis-al szemben, de aztán végig gondolva, nyilatkozatát olvasva, mások véleményét olvasva megértettem az ő álláspontját is, és teljesen elfogadható (számomra).

  2. Amúgy szerintem még örül is neki a Merci, hogy Rozi így döntött. 1. Kaptak egy teljesen váratlan ingyen reklámot, az egész uborkaszezon róluk szól(t). 2. Hamilton (a húzónév) továbbra is a csapat tagja. 3. El tudják mondani magukról, hogy ők a szabad versenyzés mintapéldája, mivel mindkét pilótájuk világbajnok lett. 4. Azzal hogy Rozi távozott és leigazolták Bottast, gyakorlatilag a feszültésget is felszámolták a csapaton belül, a cél pedig hogy Hamilton újra világbajnok legyen 2017-ben.
    Szerintem titokban nagyon is örültek Rosberg bejelentésének a Mercedesnél.