Prost a Ferrarinak: Csak óvatosan az ígéretekkel!

Alain Prost szerint nem a nagy célok hangoztatásával, és nem is az eredményektől függő hangulatingadozásokkal érhet fel a csúcsra a Ferrari, hanem csakis higgadtsággal.

Sebastian Vettel (Fotó: xpbiamges.com)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. Tök egyszerű a válasz! Leszarom az F1-et, nincs kedvencem, szóval GM555 ezt buktad. Mellesleg a Ferrari még mindig gáz, csak dobálóznak a semmivel. Időn a pofájuk lapos, majd jövőre megint arcoskodnak, és végül ismét pofára esés, illetve rotálás lesz a vége…

  2. Azért vagy szánalmas, mert ha meglátod a Ferrari szót egy cikk címében akkor késztetést érzel, hogy oda belépj és oda fossál valamit, teljesen függetlenül attól, hogy miről szól a cikk, mert azt nem olvasod el hiszen a Ferrarit utálod így nem olvasol róla cikkeket! Nem szereted a Ferrarit ok leírtad 1 értjük nem kell minden cikket összebarmolnod, de amúgy meg ki nem szarja le, hogy te kit szeretsz meg kit nem? Hány éves vagy? A hozzászólásaid színvonalából én kb 14-15re saccollak, a cmr nikből kiindulva lehet, hogy több vagy, egy megkeseredett szarkupac aki ebben éli ki magát, hogy a fórumon arc nélkül szídja mások kedvenceit! Colin Mcrea emlékét meg nem kéne meggyaláznod, hogy magadat is így hívod, ennél ő sokkal többet érdemelne!

  3. Igen? Miért? A Ferrari szánalmas, bár lehet a Mek-Honda inkább az, ezt én sem tudom eldönteni. A Ferrari egy vicc mint csapat, 2006 óta csak vannak, a múltnak élnek, nagyokat mondanak, közben meg a saját kardjukba dőlnek. Nem szeretem Vettel-t, de nem ezt érdemli, Rájkőnen meg felőlem el is porladhat a nyugdíjas Ferrari-s éveiben, egy töltelék ember akinek csak a PR értéke nagy, bár azt sem értettem sosem, hogy miért, na neki pont jó a semmittevő Ferrari.

  4. A Ferrari ezzel az évvel nagyot bukhat, mind pénzileg, mind pilóta ügyileg !
    Ha olyan évet produkálnak mint tavaly, akkor nemhogy Vettel, de még Kimi is ott hagyhatja őket simán, és akkor egy top pilótájuk sem lesz, maximum akkor, ha visszacsábítják Rosberget jövőre az F1-be egy valag pénzért..