A Mercedes mégsem akadályozza Lowe munkába állását?

Továbbra sem hivatalos, hogy Paddy Lowe a Williamsnél folytatja. Állítólag még nem sikerült megállapodnia leendő csapatával.

Paddy Lowe (Fotó: Moy / XPB Images)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Üdv! Én leginkább még csak olvasom az oldalt és igyekszem megszokni. 🙂
  Ez az összefűzött kommentálás annyira nem jön be. Alapvetően alulról felfelé van időrendben, viszont az összefűzöttnél meg pont fordítva így elég követhetetlen, h ki mikor is írt újat.
  Azt nagyjából megszoktam, hogy a cikk másik oldalon van, plusz ha kaptok azért vmennyit, h reklámozzátok őket akkor nem szóltam. Számomra ez a két dolog nehezíti kissé a barátkozást az új oldallal.. :/

 2. én bírtam azért 🙂 ő is egy karakter 😛 pl. Ha egyszer megvédtem valamiben Kimit, akkor neki az volt a baj, máskor meg mikor Kimi hibázott és valaki azt szóvátette, akkor meg az volt a baj 😀 …de ő is csak színesebbé tette a fórumot. 🙂

 3. origon van pár arc, csak ugye nincs szezon így nem lehet őket értesíteni mert vagy olvassák az adott cikket vagy nem. én összegyűjtöttem jópár nevet akiket meglehetne keresni. és párat már vissza is hoztam gugli alapján h beirtam a felhasználó nevüket és iylen olyan fórumon megtaláltam őket. a motorsportalos ímélcímekben meg ne reménykedjetek, nem fogják azt kiadni nekünk, egyrészt jogilag nem lehet, másrészt konkurencia az oldal.

 4. Igen,qwerm is hiányzik!:(
  Szomorú,amit írsz.Ezek szerint inkább ellenségesek,mint segítőkészek.Nem igazán értem,hogy miért.Az ő profiljuk teljesen más lett.Talán a többi f1-es oldalon kellene reklámozni magunkat,ha engedik.Mondjuk az origón,egy jó kis Farkas Péteres cikk alatt.

 5. qwerm sincs még itt pl. Amúgy szerintem ez mission impossible. Én pl. elkezdtem reklámozni ezt az oldalt a motorsportal FB oldalán miután észrevettem hogy újra elkezdtek rajta posztok megjelenni. Ennek az volt a következménye hogy kb 2-3 óra után eltávolították a hozzászólásaimat, és valahogy le is tiltottak onnan, azóta nem tudok oda kommentelni. Szerintem ebből kiindulva nem sok esély van rá… sajnos :/

 6. Nagyon sokan nem találtak még ide.
  Például F1M12,Albutr,Vettelfaktor,Kimi-Sebfan,Benhower,Sztárvorsz,Agressor stb.A motorsportálos regisztrációnál meg kellett adni az email címet.Nem lehetne azokat valahogy megszerezni és értesíteni őket az új oldalról?