Egy speciális módszertől és egy új ötvözettől remél nagy javulást a Ferrari

Új módszer, új anyag – új lendület? Olasz források szerint jelentős előrelépést eredményezhet a Ferrarinál egy innovatív tervezésű hengerfej, melyet idén használhat először a Scuderia.

Ferrari (Fotó: Holland / XPB Image)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. Eddig azt lehetett tudni,hogy a Mercedes motorjai a legkönnyebbek legerősebbek és legmegbízhatóbbak /Hamilton gondolom nem egészen ez a nézetet valja a megbízhatóság terén.;-} /Úgy gondolom a Ferrari innem meríthette a mostani innovációját,ami ugyebár eléggé megkésetnek tünik.

  2. Az ördög mindig a részletekben lakozik… 🙂 Ha azt mondom, hogy igen, tudok bánni a szénszálas anyagokkal és van gyártási tapasztalatom, az még nem jelent semmit, sőt, azt sem tudja senki, hogy íjakat készítek-e vagy versenyhajókat… :-))) Ez kb. ilyen szintű információ.

  3. Most vagy ordas nagy kamu az egész és próbálják félrevezetni a népet ( bár nem tudom, hogy ki az a hülye aki követné a Ferrari megoldásait az elmúlt évek után) vagy ennyire hülyék és egy létező megoldást akarnak innovációként beadni a szurkolóknak, hogy na azért mi is tudunk valamit címszó alatt !

  4. nemtom ferrarinal ki a tégla, de ilyesfajta információáramlást én tuti nem engednék meg. érdees módon a rb-nál mercinél sohasem derülnek ki ilyen kulisszatitkok, és nem sztárolják magukat h ejjde***a xy dolgot gyártottunk. pályán az idő által esik le mindenkinek az álla