Massán kívül nemigen volt más választása a Williamsnek

Nemcsak a Mercedest, a Williamst is nehéz helyzetbe hozta Nico Rosberg visszavonulásával. A grove-i csapatnak nem volt nagy mozgástere Valtteri Bottas utódjának kiválasztásakor…

Felipe Massa és Claire Williams (Fotó: xpbimages.com)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. Pedig úgy hírlik, hogy bár fizetett pilóta Stroll, de van tehetsége és nem rossz. Meglátjuk. Kíváncsi vagyok arra is hogy Massának hogy fog feküdni az új autó, az új szabályok. Én nem vagyok Massa ellen egyébként, örülnék neki ha lenne egy jó szezonja.

  2. Igazából kicsit fel van már fújva a dolog, cikinek ciki, de kap egy valag pénzt és a Williamsnek sem volt nagyon más opciója, Button meg nemet mondott és szerződése is van a Mclarennel !
    Gázabb már csak az lenne, ha Stroll elverné, de szerintem azért Massa ennél jobb pilóta, még ha balesete óta már nem ugyanaz.

  3. Szegény Massa… ez egyre kínosabb (kéne hogy legyen) neki. Először “visszavonul” mert már nem motiválja az hogy nem tud a győzelemért harcolni, de mikor kiderül hogy Bottast elviszi a Mercedes, nagyjából egy másodpercet nem hezitál a visszatéréssel. Ez már önmagában kínos, közvetetten beismeri hogy 16 végén gyakorlatilag kitették… ráadásul erre később Claire Williams is tesz egy enyhe utalást. Most meg még azt is bevallja hogy a szponzor miatt nyúltak vissza Massa után, mert ugyan sok a tehetség, de mind fiatal és sok országban nem reklámozhatnának így alkoholt velük.

    Az egészben egyébként a legaranyosabb, hogy talán Massa az egyetlen, aki ezt a történetet nem találja kínosnak… 🙁 🙂 .