Alonso: Bárhová, csak a Red Bullhoz nem

Egyedül abban biztos Fernando Alonso, hogy nem a Red Bullnál kezdi meg a 2018-as szezont. Minden lehetőségre nyitott, ám a Renault eközben úgy tűnik, más versenyzőnél kezdett puhatolózni.

Fernando Alonso és Paul Monaghan úgy tűnik, nem lesznek csapattársak (Fotó: XPB)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Sidious: A Red Bull 2015-ben a szezonzáró után erősítette meg, hogy milyen motorral fognak menni, szóval nem hiszem, hogy ezt olyan komolyan vennék, főleg ha egy versenyképes Mclaren és Alonso a tét.

  Más szitu volt, a kutya nem akart nekik motort adni, így nem volt mit bejelenteniük korábban.

 2. Prost megmondta, hogy biztosan nem tudnak jövőre VB címre esélyes autót adni Alonsonak. Ferrari biztosan nem, McLarenben felesleges maradni, RB tényleg saját fiatalokkal megy, a Mercedes pedig nyerni nem nagyon tud azzal, ha hozzájuk megy, de veszíteni iszonyú sokat. 3-4 évekre már ő sem tud szerződni, 1-2 évre meg nem fog kelleni a Mercinek.

  Szerintem hiába képzeli el F1-ben a folytatást, itt neki értelmes megoldás nem lesz. Hirtelen nem fog megjelenni még egy élcsapat, Alonsonak pedig semennyi ideje nincs várakozni, nem hogy éveket.

  Simán át fog menni versenyezni az USA-ba azzal, hogy majd 1 év múlva megnézi újra a lehetőségeket. De szerintem sajnos vége lesz ennek

 3. Ferrari – szerintem zero az esely, latva iden Vettel-el a harmoniat.

  Mercedes – szinten nehezen elkepzelheto, de most hogy elmondtak – Bottas is csak a penz miatt jott, Alonso is hozhat oda akar megtobb lovet. Es ha tenyleg nem banjak a csapaton beluli egyenlo rivalizalast – bar nehez elhinni, hogy egy ilyen vb csataban mint ami iden van ez hianyozna nekik. Lehet viszont, hogy naluk az egyeni cim masodlagos a konstruktori cim es a hirveres valamint bevetel mogott. Persze a konstruktori cimnek se tesz jot, ha parszor esetleg kiutik egymast.

  Renault – ez a valtas talan csak Alonso-n mulna.

  McLaren – barmennyi duma is van arrol, hogy Alonso most boldog, vagy hogy fejlodnek, szerintem Alonso meg egy ilyen evet mar nem vallalna be. Kemenyen jol kell sikeruljenek a soron kovetkezo fejlesztesek szerintem.

 4. Cannabis: Állítólag lejárt a határidő, nem értesítették az FIA-t, hogy motort akarnának váltani.

  A Red Bull 2015-ben a szezonzáró után erősítette meg, hogy milyen motorral fognak menni, szóval nem hiszem, hogy ezt olyan komolyan vennék, főleg ha egy versenyképes Mclaren és Alonso a tét.

 5. Zasalamel: A renault nem fog fizetni 30-40 milkát egyik pilótának sem, nem fogják tudni fizetni Alot.

  Kitudnák, hiszen itt is egy gyári csapatról beszélünk, de nem valószínű, hogy akarnák. Viszont Alonso szerintem már elmenne kevesebb pénzért is, ha meggyőznék, hogy versenyképes lesz az autó. De ez az amit ők se tudnak garantálni, ahogy Prost is elmondta nem régen.

 6. Zasalamel: A renault nem fog fizetni 30-40 milkát egyik pilótának sem, nem fogják tudni fizetni Alot.

  ezt már a múltkor is mondtad, én meg már a múltkor is mondtam, hogy szerintem Alonso nem kérne annyi pénzt… Simán beülne 10 millióért is, csak versenyképesebb legyen és legyen értelme a mezőnyben lenni. Alonso sem a pénz miatt van már/még az F1-ben, hanem mert még mindig VB akar lenni.

 7. F1890:
  a libertyt eltudom képzelni h belenyúl a játékba és vhogy elintézi a mercit a mclarennek. másik a rönó 3, a visszavonulás. mást én kizártnak tartok

  szerintem a renault most picit kéreti magát, de elviszik majd Alonsot ha látják hogy komolyak a szándékai.

 8. M.Innocenti:
  Reálisan nézve Alonso két opciója a McLaren és a visszavonulás pedig. Nekem az a tippem, hogy a Renaultnál és esetleg a Ferrarinál felszabaduló helyeket Perez és/vagy Sainz fogja megkapni.

  Én két dolognak tudnék örülni, ha a FI félretenné az ellenérzéseit és Wehrlein megkapná a másik FI-t Perez távozása esetén és Leclerc beülhetne a Sauberbe, vagy pedig ha húznának egy merészet és egyből a monacoit ültetnék Ocon mellé (amire FDA pilótaként kevés esélye van, lássuk be).

  Williamsnél szerintem maradni fog a felállás. Strollék nem vennék jó néven, ha egy másik fiatal alázná Lance-t, úgyhogy Massa sztem ott lesz jövőre is.

  Egyenlőre így fest a helyzet és hasonlóképpen látom, szerintem renaulton belül sem tudják megtippelni mire lehetnek jövőre képesek, egyelőre ez nem az a korszak ami renault motorok tündökléséről, másodvirágzásáról szól. Egy biztos, Alonsonak versenyképes autó fog kelleni, az idő ellene dolgozik, sajnos.

 9. Reálisan nézve Alonso két opciója a McLaren és a visszavonulás pedig. Nekem az a tippem, hogy a Renaultnál és esetleg a Ferrarinál felszabaduló helyeket Perez és/vagy Sainz fogja megkapni.

  Én két dolognak tudnék örülni, ha a FI félretenné az ellenérzéseit és Wehrlein megkapná a másik FI-t Perez távozása esetén és Leclerc beülhetne a Sauberbe, vagy pedig ha húznának egy merészet és egyből a monacoit ültetnék Ocon mellé (amire FDA pilótaként kevés esélye van, lássuk be).

  Williamsnél szerintem maradni fog a felállás. Strollék nem vennék jó néven, ha egy másik fiatal alázná Lance-t, úgyhogy Massa sztem ott lesz jövőre is.