Alonso, a showman – humoros beszéddel búcsúzott Indianapolistól (videóval)

A Forma–1-ben ritkábban látott arcát mutatta meg Fernando Alonso az Indy 500-as verseny díjátadó gálaestjén. Humoros beszédével legalább annyira meghódította közönségét, mint az elmúlt hetekben az Egyesült Államokat.

Fernando Alonso (Fotó: McLaren)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. vaszínű hogy a versenyképes gép is nagyban hozzájárult ehhez a karakterváltozáshoz, sőt szerintem pont ez volt a fő ok.

  Nando:
  talán minden szempontból most van a toppon és nagyon nagy szomorúsággal tölt el, hogy nincs egy versenyképes MEGBÍZHATÓ gép alatta, mert biztosan varázsolna el Magico !

 2. Megható és humoros is egyben, ilyesmire számítottam tőle! 🙂
  Sajnálom, hogy nem sikerült feltenni az i-re a pontot a célba éréssel, mert nagyon szép eredményt érhetett volna el. Izgalmas volt ez az egy hónap. Jó volt látni, hogy mennyire élvezi minden percét, és hála égnek nem lett baja se.

 3. Elég szép és vicces beszéd volt ! Nem csak versenyzőként, de emberileg is sokat fejlődött Alo mint karakter, talán minden szempontból most van a toppon és nagyon nagy szomorúsággal tölt el, hogy nincs egy versenyképes MEGBÍZHATÓ gép alatta, mert biztosan varázsolna el Magico !
  Sajnos a Hondában már én sem hiszek, nem tudok már egy épkézláb érvet sem mondani, hogy mitől lesznek újra jók ide még a csoda is kevés lenne, pedig ha nem javulnak drasztikusan, akkor Alo kétlem hogy maradna és bődületesen igazságtalan hogy 3 évet vettek el tőle úgy, hogy még dobogóra is esélytelen volt mindvégig az autó.. Kíváncsian várom bevetik-e Kanadában az újra tervezett motort, ami az első pados teszten széthullott.. Valószínűleg nem fogják bevetni.