Mesterhármassal tért vissza a mosolygós Räikkönen (videókkal)

A múlt vasárnapi monacói csalódás után újra felszabadultan mosolygott Kimi Räikkönen! Jótékonysági futballmérkőzésen játszott Sebastian Vettellel – és az est főszereplőjévé vált!

Kimi Räikkönen (Fotó: MTI/EPA – Alessandro di Marco)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. F1890:
  Nem lett kidobva. Csak ha vki 3szor kattint a valasz gombra akkor a rendszer spamnak erzekeli a hszet ahogya ha vki 3 linket rak a hszebe akkor moderatori elfogadas kell. Es o azt gondolta h szemelyesen ellene iranyul az egesz vagyis benezte (a 44. hsz) ezert torolte magat. Nekem sem volt bajom vele a pikirt humora valoban jo volt. A vadaskodasa viszontaz informaciok hianyaban elegge gyerekes volt

  Zasalamel: A rendszer dobta ki, mert spamnek érzékelte. (lásd az 51-es kommentet)

  Ja, így már értem, akkor ezt erősen benézte ! 😀

 2. Nando:
  Na mi van Cannabist ki is dobtátok ? Nem volt ő olyan rossz gyerek, de azért voltak normális megnyilvánulásai a pikírt megjegyzések mellé, bár azért neki is 1 kerékkel kevesebb lehetett az átlagnál.

  A rendszer dobta ki, mert spamnek érzékelte. (lásd az 51-es kommentet)

 3. Nem lett kidobva. Csak ha vki 3szor kattint a valasz gombra akkor a rendszer spamnak erzekeli a hszet ahogya ha vki 3 linket rak a hszebe akkor moderatori elfogadas kell. Es o azt gondolta h szemelyesen ellene iranyul az egesz vagyis benezte (a 44. hsz) ezert torolte magat. Nekem sem volt bajom vele a pikirt humora valoban jo volt. A vadaskodasa viszont az informaciok hianyaban elegge gyerekes volt

 4. Kepano..: Köszi, ez jólesett. Jól lenne ez a hely, csak úgy érzem, egyesek nem látnak itt szívesen. Már Monaco előtt is többször meg lettem említve provokatív jelleggel olyan cikkeknél, amelyekhez még hozzá se szóltam.
  A másik, ami bosszantó, hogy itt ezen az oldalon bármi is a téma, az mindegy, mert a végén úgyis Kimi-fikázás lesz a vége.
  A tanácsod viszont megfogadom.

  Akkor az én tanácsom meg az, hogy Profilkép! 😀 😀 🙂 🙂 🙂

 5. Bogyi007: Kepano te meg nehogy kilépj már! Inkább pár napot esetleg ignoráld a helyet, de nehogy kilépj! Mindenki véleménye számít itt és hasznos tagja és hozzászólója vagy a közösségnek! Szügségünk van RÁD IS!!

  Köszi, ez jólesett. Jól lenne ez a hely, csak úgy érzem, egyesek nem látnak itt szívesen. Már Monaco előtt is többször meg lettem említve provokatív jelleggel olyan cikkeknél, amelyekhez még hozzá se szóltam.
  A másik, ami bosszantó, hogy itt ezen az oldalon bármi is a téma, az mindegy, mert a végén úgyis Kimi-fikázás lesz a vége.
  A tanácsod viszont megfogadom.

 6. Saba: Köszönöm szépen, hála Istennek az életem kifejezetten rendben van. A “rohadjmeg” úgy emlékszem a te szinted, veled ellentétben én még ilyet senkinek nem kívántam. Kínának aztán semmi köze a provokációhoz. Egy mercedessel vívott vb harcban az egy ostoba és értelmetlen stratégia volt az olaszoktól, ezt ma is így gondolom.

  Csak tisztázásképpen a “rohadjmeg” előtt te személyeskedtél (korlátozott illetve gáz jelzőkkel illettél engem is, mert azt mertem írni, hogy Hamilton vb címében reménykedem).

  De igaza van Bogyinak. Zárjuk le végre.
  Azt persze még meg szeretném jegyezni, hogy ha neked szabad volt hetekig nyafogni Kína után, akkor szerintem nekünk is szabad Monaco után pár nappal sopánkodni. Ha unod, akkor ignoráld, vagy vitázz, de ne provokálj.

 7. továbbá üzenem
  “A moderálásról még annyit, hogy ha a rendszer érzékeli, hogy ha túl sok az idegen oldalról származó link akkor azt automatikusan törli, így szűrik ki a spamokat.” thát ha vki pl 3-5 linket próbál meg behivatkozni akkor azt a rendszer spamnek érzékeli. ugyanez igaz h ha vki 3-szor rányom a válasz funkcióra itt alul, ahogy mint láthatjuk a 44-es hsz-t spamnek érzékelte a rendszer

 8. albutr:
  Nem hozza be a cikket valaki megirna milyen jotekonysagi meccs volt?

  A Juventus futballstadionjában rendezték meg a Szívek meccse elnevezésű jótékonysági focimeccset, melyre számos sztár mellett a Ferrari három versenyzője, Sebastian Vettel, Kimi Räikkönen és Antonio Giovinazzi is hivatalos volt.

  Räikkönenék a találkozón az olasz énekesek válogatottjával csaptak össze, akik többek között Eros Ramazzottit és Gianni Morandit is soraikban tudták. De pályára lépett többek között a Juventus két korábbi sztárja, Alessandro Del Piero és Pavel Nedved is.

 9. Kepano..: Nem veszed észre, hogy csak provokál? Ahogy a kínai futam után is csak provokált. Ebben éli ki magát. Nyomorúságos egy élete lehet.

  Köszönöm szépen, hála Istennek az életem kifejezetten rendben van. A “rohadjmeg” úgy emlékszem a te szinted, veled ellentétben én még ilyet senkinek nem kívántam. Kínának aztán semmi köze a provokációhoz. Egy mercedessel vívott vb harcban az egy ostoba és értelmetlen stratégia volt az olaszoktól, ezt ma is így gondolom.

 10. Uraim! Ezt szerintem marha gyorsan fejezzétek be!
  Szinte elveszett a korábbi törzshelyünk ami után nem kis melóval kaptuk ezt a helyet (gondolom az hogy a közmédia híreit ide lehet hozni, az már önmagában nem kis meló lehetett) talán jobban meg kéne becsülnünk így ezt.

  Abba meg nem fér bele az hogy itt marakodtok egymással. Kepano te meg nehogy kilépj már! Inkább pár napot esetleg ignoráld a helyet, de nehogy kilépj! Mindenki véleménye számít itt és hasznos tagja és hozzászólója vagy a közösségnek! Szügségünk van RÁD IS!!

 11. Kepano..: Az ugye nem lesz baj, ha ezután nem a vörösöknek szorítok, ugye?
  Amúgy nem szándékozom sokáig maradni, nem ok nélkül töröltem magam.

  Annak szurkolsz, akinek akarsz. Csak olyan dolgokat ne várj másoktól, amiket te sem tudsz betartani. Olvastam tőled is már pár provokatív kommentet. 🙂

  Egyébként abban nem értek egyet, h Dudi uszítaná a fórumot, az egyik legkorrektebb Kimis szurkoló a fórumon. Vele lehet normálisan kommentelni.

 12. Zasalamel: NA majd kíváncsi leszek, hogy (főleg te) mennyire fogsz majd másokat provokálni, pláne ha a ferrariról lesz szó. De akkor majd emlékeztetni foglak.

  Az ugye nem lesz baj, ha ezután nem a vörösöknek szorítok, ugye?
  Amúgy nem szándékozom sokáig maradni, nem ok nélkül töröltem magam.

 13. Wolverine: Bírom hogy már rég nem beszél erről senki, erre idejön Sába meg ez a másik félnótás és elkezdik a vitát. Aztán persze nyomják az “elég már belőletek” dumát. Szánalmas

  Cannabis az a tipikus internet troll, nem lenne szabad vele foglalkozni. Ha reagálunk rá akkor csak felbátorodik. Jön ledobja az atombombát, elmegy.. majd visszajön pár óra múlva és erkölcsi magaslovon képzeli magát.

 14. Kepano..: Nem veszed észre, hogy csak provokál? Ahogy a kínai futam után is csak provokált. Ebben éli ki magát. Nyomorúságos egy élete lehet.

  NA majd kíváncsi leszek, hogy (főleg te) mennyire fogsz majd másokat provokálni, pláne ha a ferrariról lesz szó. De akkor majd emlékeztetni foglak. 🙂

 15. DUdi:
  “Mintha FP utalt rá a cikkében, hogy Kimi rögtön a cserék után elégedetlenségének adott hangot a rádióban. Nem tudja valaki, hogy mit mondott?”

  Ha neked ez sopánkodás, akkor nem tudom minek nevezzük azt amit Te a kínai verseny óta “miért nem volt TO”-val levágtál/levágsz. Kissé vicces ez után, hogy Te bárkin bármit számonkérsz kb 2 nappal a verseny után.
  A vitáidba meg légyszives ne keverjél bele. Előre is köszönöm.

  Nem veszed észre, hogy csak provokál? Ahogy a kínai futam után is csak provokált. Ebben éli ki magát. Nyomorúságos egy élete lehet.

 16. “Mintha FP utalt rá a cikkében, hogy Kimi rögtön a cserék után elégedetlenségének adott hangot a rádióban. Nem tudja valaki, hogy mit mondott?”

  Ha neked ez sopánkodás, akkor nem tudom minek nevezzük azt amit Te a kínai verseny óta “miért nem volt TO”-val levágtál/levágsz. Kissé vicces ez után, hogy Te bárkin bármit számonkérsz kb 2 nappal a verseny után.
  A vitáidba meg légyszives ne keverjél bele. Előre is köszönöm.

  Saba: Ne zavarjon, hogy DUdi már reggel fél kilenc óta sopánkodik még mindig a másik cikk alatt. Próbáltam rávenni, hogy nyugodjon le, de ragaszkodott hozzá, hogy még folytatja az agyalást. Gondoltam ez a cikk majd lenyugtatja a népet, mert Kimi él és virul, sőt a hírekkel ellentétben Vettellel sincs örihari.
  Szóval kisöreg, előbb olvasni, aztán nyomatni a kretént.

 17. Saba: Ne zavarjon, hogy DUdi már reggel fél kilenc óta sopánkodik még mindig a másik cikk alatt. Próbáltam rávenni, hogy nyugodjon le, de ragaszkodott hozzá, hogy még folytatja az agyalást. Gondoltam ez a cikk majd lenyugtatja a népet, mert Kimi él és virul, sőt a hírekkel ellentétben Vettellel sincs örihari.
  Szóval kisöreg, előbb olvasni, aztán nyomatni a kretént.

  Ó ne aggódj, engem nem zavar. Az viszont zavar hogy szítjátok itt a vitát, aztán meg ha valaki visszaszól még ti vagytok megsértődve. Hogy más mit írt egy másik cikk alá teljesen irreleváns, ennél a cikknék te kezdted a vitát én meg erre reagáltam. És azért is megnyugodhatsz, teljesen nyugodt vagyok, egy internetes kommentnél több kell ahhoz hogy kizökkenjek eme nyugalmamból 🙂 (ha esetleg a féleszűn sértődtél meg ennyire azt nem rád írtam hanem Cannabisra)

 18. Wolverine: Bírom hogy már rég nem beszél erről senki, erre idejön Sába meg ez a másik félnótás és elkezdik a vitát. Aztán persze nyomják az “elég már belőletek” dumát. Szánalmas

  Ne zavarjon, hogy DUdi már reggel fél kilenc óta sopánkodik még mindig a másik cikk alatt. Próbáltam rávenni, hogy nyugodjon le, de ragaszkodott hozzá, hogy még folytatja az agyalást. Gondoltam ez a cikk majd lenyugtatja a népet, mert Kimi él és virul, sőt a hírekkel ellentétben Vettellel sincs örihari.
  Szóval kisöreg, előbb olvasni, aztán nyomatni a kretént.

 19. GM555: Hagyd… nem érdemes vele foglalkozni, már az első kommentjével is provokálni akart.

  Bírom hogy már rég nem beszél erről senki, erre idejön Sába meg ez a másik félnótás és elkezdik a vitát. Aztán persze nyomják az “elég már belőletek” dumát. Szánalmas 😀

 20. Cannabis: Legjobb szerintem az lett volna, ha még a kibeszélő alatt hagyjuk, hadd ugassanak egymás között. Nem nyúlott volna idáig. Nekünk kell kibírni, hogy ignoráljuk őket, mert meggyőzni valakit lehetetlen, ha szerelmes.

  “Hagyjuk”? Tehát úgy véled te befolyással vagy itt bármire is? Max azt tudod befolyásolni hogy ma sikerül-e elvégezni a kisdolgod rendesen, vagy megint ágybavizelsz komám 😀

 21. Végülis amióta Kimi (ismét) a Ferrarinál van mindig a futamok előtt csak azzal köszönök be hogy
  “Go Kimi & Vettel! (korábban Alonso)
  Forza Ferrari!”
  Így azt hiszem lehet sejteni… 😀

  Vettelnek épp hogy nagyon is számítana – míg szegény Alonsonak meg már mindegy volna hogy mivel érné el, csak lenne rá lehetősége….

  Cannabis: Arra gondolsz itt, hogy Ferrarival lett bajnok? Egyesek azt hajtogatták, hogy attól, hogy valaki kimis, nem feltétlenül ferraris (nem tudom, hogy te közöttük vagy-e). Ezt emiatt most nem tudom hova tenni.
  Egy ferraris vb-cím szerintem semmivel sem több, mint 2 renaultos vagy 4 RB-s.

 22. Bogyi007:
  Ilyen élménye azért Vettelnek még nincs, sőt Alonso is kimaradt belőle.

  Egyébként anno én ekkor könnyeztem meg Vb címet életemben először s utoljára is.

  Arra gondolsz itt, hogy Ferrarival lett bajnok? Egyesek azt hajtogatták, hogy attól, hogy valaki kimis, nem feltétlenül ferraris (nem tudom, hogy te közöttük vagy-e). Ezt emiatt most nem tudom hova tenni.
  Egy ferraris vb-cím szerintem semmivel sem több, mint 2 renaultos vagy 4 RB-s.

 23. Ilyen élménye azért Vettelnek még nincs, sőt Alonso is kimaradt belőle. ?

  Egyébként anno én ekkor könnyeztem meg Vb címet életemben először s utoljára is. 🙂

  Cannabis: Nem azért mondom, de sorozatban 3 győzelmet vizionálni, mikor Vettel egyszerűen legyorsulta, elég gáz. Nem állt szándékomban ideírni a cikk alá, de ez elég sok.
  Tessék, vigasztalódjatok ezzel, elég már belőletek: https://www.youtube.com/watch?v=swsGzstzUMQ

 24. Cannabis: Nem azért mondom, de sorozatban 3 győzelmet vizionálni, mikor Vettel egyszerűen legyorsulta, elég gáz. Nem állt szándékomban ideírni a cikk alá, de ez elég sok.
  Tessék, vigasztalódjatok ezzel, elég már belőletek: https://www.youtube.com/watch?v=swsGzstzUMQ

  Gondolj bele, nekünk mennyire elegünk lehet belőled.. Láttam már pár hozzád hasonló trollt és provokátort ezen az oldalon és elődjein, de te benne vagy a top5-ben.
  Mondjuk a hozzászólásaidból lehet következtetni az értelmi szintre is.
  Egyébként azzal esetleg tudnànk vigasztalódni, ha téged kidobnának már innen a francba!

 25. GM555: és lám lám mégis te jöttél most ide provokálni, és próbálsz egy újabb vitát gerjeszteni, hogy utánna jóól meglegyen a véleményed! gratulálok neked.

  Nem azért mondom, de sorozatban 3 győzelmet vizionálni, mikor Vettel egyszerűen legyorsulta, elég gáz. Nem állt szándékomban ideírni a cikk alá, de ez elég sok.
  Tessék, vigasztalódjatok ezzel, elég már belőletek: https://www.youtube.com/watch?v=swsGzstzUMQ

 26. Cannabis: Legjobb szerintem az lett volna, ha még a kibeszélő alatt hagyjuk, hogy ugassanak egymás között. Nem nyúlott volna máig. Nekünk kell kibírni, hogy ignoráljuk őket, mert meggyőzni valakit lehetetlen, ha szerelmes.

  és lám lám mégis te jöttél most ide provokálni, és próbálsz egy újabb vitát gerjeszteni, hogy utánna jóól meglegyen a véleményed! gratulálok neked.