McLaren: Ez így nem mehet tovább!

Ez így nem mehet tovább – jelentette ki ismét a McLaren ügyvezetője, Zak Brown. A Renault és a Toyota korábbi mérnöke, Mike Gascoyne eközben úgy érzi, az istálló már döntött a Hondával való szakításról, és csak azon agyal, hogyan hozza nyilvánosságra ennek tényét.

McLaren-Honda (Fotó: XPB)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Sidious: Szerintem akkor is sima 3. hely, de valóban érdekes lenne. Lehet jövőre lesz lehetőség ezt is megnézni, bár nem vagyok benne biztos, hogy Alonso elmegy, ha lesz Merci motor. Mindenesetre, ha mégis akkor Ocont vagy Wehrleint szívesen látnám a helyén, esetleg Perezt visszahozhatnák. Grosjean szvsz nem elég konstans, Magnussen szintén, Sainzot nem fogja elengedni a Red Bull mást meg nem tudok a jelenlegi mezőnyből megemlíteni aki szóba jöhet. Ha a Mercis fiatalok közül nem tudják beültetni az egyiket akkor, már többet érnek vele, ha felhozzák Norrist az F3-ból.

  félre ne értsd sztem is a mclaren top 5-ös lenne, de a legtöbb ember pilóták+ferrari miatt nézik. és a merci jó példa erre, hiszen 10 éve sehol nem voltak(tehát új csapat), mostmeg hamilton miatt ott vannak a 2. helyen.. sztem ha alo nem lenne a mclarennél akkor a rb mögé visszacsúsznának a 4. helyre simán.

 2. Zasalamel: Az már egyáltalán nem biztos, hogy a force indiánál jobb opció a meki, hiába nagy név, nincs főszponzoruk és ugyanolyan partnercsapat. Force Indiánál most jól állnak anyagilag és még a mérnöki gárdájuk is eléggé hatékony.

  Na ne röhögtess, a Force India még mindig az egyik legkisebb költségvetésből dolgozik. Kis túlzással, ha a Mclaren elad néhány sportautót már kijön belőle az a pénz, amit a Force Indiánál elköltenek egy szezonban. Nem tudom honnan jött ez, hogy anyagi gondjaik vannak, nem a Sauberről beszélünk, hogy ha futnak néhány pocsék szezont, akkor azért kell küzdjenek, hogy ne menjenek csődbe. A Mclaren már rég túl van azon, hogy “csak” egy F1-es csapat legyen, szóval nem csak innen jön a bevétel. Ráadásul valamennyi történelmi bónuszt ők is kapnak azért, hogy már a 60-as évek óta jelen vannak.

 3. F1890: én csak azt mondom h igen szoros kapcsolat van aközött h ki versenyez egy egy csapatnál és aközött h ki kire szavaz ilyeneknél.. tehát sztem érdemes lenne úgy megnézni egy szavazást h pl nincs nagy név a mclarennél h hanyadik lenne a rangsorban.

  Szerintem akkor is sima 3. hely, de valóban érdekes lenne. Lehet jövőre lesz lehetőség ezt is megnézni, bár nem vagyok benne biztos, hogy Alonso elmegy, ha lesz Merci motor. Mindenesetre, ha mégis akkor Ocont vagy Wehrleint szívesen látnám a helyén, esetleg Perezt visszahozhatnák. Grosjean szvsz nem elég konstans, Magnussen szintén, Sainzot nem fogja elengedni a Red Bull mást meg nem tudok a jelenlegi mezőnyből megemlíteni aki szóba jöhet. Ha a Mercis fiatalok közül nem tudják beültetni az egyiket akkor, már többet érnek vele, ha felhozzák Norrist az F3-ból.

 4. F1890: ez igaz h valójában ha nem lenne alonso a kutyát nem érdekelné mi folyik ott, valszeg jövőre sem lesz ez másként ha 5-6 helyért harcolnának. de pl egy pereznek grosjeannak opció lehet a mclaren még ha5-6 helyekért is csatáznak hiszen jobb lehetőség van bennük mint haas-ban-FI-ban és több lóvét is kapnának

  Az már egyáltalán nem biztos, hogy a force indiánál jobb opció a meki, hiába nagy név, nincs főszponzoruk és ugyanolyan partnercsapat. Force Indiánál most jól állnak anyagilag és még a mérnöki gárdájuk is eléggé hatékony.

 5. Sidious: 10 éve nyílván sehol, mert nem volt még gyári Mercedes. Amúgy az, hogy a szavazók legtöbbje Hamiltonos most mi mellett érv? így is toronymagasan a Ferrari volt a legnépszerűbb a csapatok között, a Mclaren pedig még mindig befért a top 3-ba annak ellenére, hogy már hosszú ideje nem értek el szinte semmit. Szóval erős túlzás az, hogy senkit nem érdekelne hol végeznek, ha Alonso távozik. Nyilván esne a népszerűségük ha nem tudnak már befutott sztárt alkalmazni, de valószínűleg akkor is csak a Ferrari és a Mercedes lenne előttük népszerűségben

  én csak azt mondom h igen szoros kapcsolat van aközött h ki versenyez egy egy csapatnál és aközött h ki kire szavaz ilyeneknél.. tehát sztem érdemes lenne úgy megnézni egy szavazást h pl nincs nagy név a mclarennél h hanyadik lenne a rangsorban.

 6. F1890: és szted a merci 10 éve hol volt? sehol… úgyh elég egyértelmű h a szavazók legtöbbje hamiltonos…

  10 éve nyílván sehol, mert nem volt még gyári Mercedes. Amúgy az, hogy a szavazók legtöbbje Hamiltonos most mi mellett érv? 😀 így is toronymagasan a Ferrari volt a legnépszerűbb a csapatok között, a Mclaren pedig még mindig befért a top 3-ba annak ellenére, hogy már hosszú ideje nem értek el szinte semmit. Szóval erős túlzás az, hogy senkit nem érdekelne hol végeznek, ha Alonso távozik. Nyilván esne a népszerűségük ha nem tudnak már befutott sztárt alkalmazni, de valószínűleg akkor is csak a Ferrari és a Mercedes lenne előttük népszerűségben

 7. Sidious:
  #2 #3
  Az F1 legutóbbi szavazásán a Mclaren még mindig a 3. legnépszerűbb csapat volt épp, hogy lemaradva a Mercedestől, szóval az elég erős túlzás, hogy senkit nem érdekelne. Mercedes motorral meg bárkinek vonzó lehet a csapat, aki nem Mercedest/Ferrarit/Red Bullt vezet.

  és szted a merci 10 éve hol volt? sehol… úgyh elég egyértelmű h a szavazók legtöbbje hamiltonos…

 8. #2 #3
  Az F1 legutóbbi szavazásán a Mclaren még mindig a 3. legnépszerűbb csapat volt épp, hogy lemaradva a Mercedestől, szóval az elég erős túlzás, hogy senkit nem érdekelne. Mercedes motorral meg bárkinek vonzó lehet a csapat, aki nem Mercedest/Ferrarit/Red Bullt vezet.

 9. Viszont ki annyira bátor hogy elhagyja a jelenlegi csapatát, és esetleg beleüljön egy dinamikusan fejlődő autóba?

  F1890: ez igaz h valójában ha nem lenne alonso a kutyát nem érdekelné mi folyik ott, valszeg jövőre sem lesz ez másként ha 5-6 helyért harcolnának. de pl egy pereznek grosjeannak opció lehet a mclaren még ha5-6 helyekért is csatáznak hiszen jobb lehetőség van bennük mint haas-ban-FI-ban és több lóvét is kapnának

 10. trialboj:
  Mondjuk ha Alonso elmegy tőlük kb senkit nem fog érdekelni mit csinálnak 1-2 évig. Az újoncuk nevetséges formában van, meg sem közelíti Alo tempóját, szóval egy komolyabb technikával sem fog tudni reális képet adni az aut teljesítményéről.
  Az meg hogy ki lesz a csapattársa kész rejtély, nem sokan akarnak szerintem beülni abba az autóba, egy másik újonc meg még több ismeretlennel tölti meg az amúgy is bonyolult képletüket.

  ez igaz h valójában ha nem lenne alonso a kutyát nem érdekelné mi folyik ott, valszeg jövőre sem lesz ez másként ha 5-6 helyért harcolnának. de pl egy pereznek grosjeannak opció lehet a mclaren még ha5-6 helyekért is csatáznak hiszen jobb lehetőség van bennük mint haas-ban-FI-ban és több lóvét is kapnának

 11. Mondjuk ha Alonso elmegy tőlük kb senkit nem fog érdekelni mit csinálnak 1-2 évig. Az újoncuk nevetséges formában van, meg sem közelíti Alo tempóját, szóval egy komolyabb technikával sem fog tudni reális képet adni az aut teljesítményéről.
  Az meg hogy ki lesz a csapattársa kész rejtély, nem sokan akarnak szerintem beülni abba az autóba, egy másik újonc meg még több ismeretlennel tölti meg az amúgy is bonyolult képletüket.