„Verstappen intelligens és egyre jobb lesz!”

Főnöke, Christian Horner úgy véli, Max Verstappent megerősítik az idei problémák, melyek miatt több erős eredménytől esett el. Biztosra veszi, minden hétvégével egyre jobb és jobb lesz, a nehézségek feldolgozásához pedig kellően intelligensnek tartja pilótáját.

Max Verstappen (Fotó: XPB)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. Kepano..:
    Nézőpont kérdése, de szerintem pont, hogy nem tartozik a mezőny intelligensebb felébe. Inkább az a “nyomom, mint atom, és nem gondolkozom” típusú versenyző.

    Ha ez lenne a helyzet akkor szerintem pont, hogy az időmérő lenne az erőssége, de ehhez képest már a Toro Rossonál is azzal verte Verstappen Sainzot, hogy jobban átlátta a versenyt, jobban megtudta óvni a gumikat, ha előzni vagy védekezni kellett könnyebben megoldotta a feladatot. Ricciardoval szemben ugyanez látszódott tavaly, hogy míg az ausztrál kvalin jobb, addig a holland a futamokon. Idén most időmérőn is eddig egyel jobb Max, de szerintem most Ricsi magához képest alul teljesít, mert ő már nagyon akarta volna azt a bajnok esélyes autót és megint csalódnia kellett. Szóval szerintem semmi baj nincs az intelligenciájával egyszerűen ahogy elmondta a szezon elején, amíg nem kapja meg a vb címre esélyes technikát addig befogja vállalni a rizikós manővereket, mert neki többet ér néhány dobogó mint a konstans beleszürkülés. Ha majd jó lesz az RB, akkor majd lehet a rajtnál is a biztosabbra menni, addig meg mit veszíthet? Kiesik és akkor év végén nem 5. hanem 6. lesz az összetettben. Sokat nem ér egyikkel se, szóval nincs miért biztosra menni. Viszont, ha most legutóbb is nem romlik el az akkumulátor és behozza azt az autót a 2. helyre, akkor a következő futamig megint vele lett volna tele a média.