Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. Nando:
    Azért vicces, hogy van egy karakter aki nem csak a formális előírt sz@rokat zongorázza végig, hanem próbál egy kis színt vinni a pályán kívüli létbe és már is kikezdi pár ember, mikor az emberek azért sírtak hogy mindegyik pilóta “robotként” viselkedik és nem magát adja, most van egy srác aki végre színt visz az egészbe, erre ez se jó egyeseknek, hozzáteszem az Olaszok nagyon csípik Ricsit Olasz Skynak már Olaszul próbál nyilatkozgatni, Malájziában pl a Ferrari szerelők mosolyogtak rajta és figyelték ahogy nyilatkozik, ha valaki akkor ő nagyon bele illene a Ferrari légkörébe.

    Ricci a legjobb arc a mezőnyben, nem tudom mit csinált, mert a videót törölték. Tárt karokkal várom a Ferrariba! Nagyon örülnék neki ha ott kötne ki, és Kimi végre nyugdíjba menne! Nem értem a Ferrarit, mennyire kell még alulteljesítenie Kiminek ahhoz, hogy végre lecseréljék valami harapós fiatal pilótára. Tök igaza volt Riccinek mikor azt mondta, hogy nem csalódott, mert ezzel a Ferrarival sokkal jobban el kellett volna vernie a Redbullokat!

  2. Azért vicces, hogy van egy karakter aki nem csak a formális előírt sz@rokat zongorázza végig, hanem próbál egy kis színt vinni a pályán kívüli létbe és már is kikezdi pár ember, mikor az emberek azért sírtak hogy mindegyik pilóta “robotként” viselkedik és nem magát adja, most van egy srác aki végre színt visz az egészbe, erre ez se jó egyeseknek, hozzáteszem az Olaszok nagyon csípik Ricsit Olasz Skynak már Olaszul próbál nyilatkozgatni, Malájziában pl a Ferrari szerelők mosolyogtak rajta és figyelték ahogy nyilatkozik, ha valaki akkor ő nagyon bele illene a Ferrari légkörébe.

  3. szerintem egyaltalan nem poen, amit Ricsi muvel, egyre unszimpatikusabb a palyan kivul. Mar a cipoivast is gaznak tartottam, szerencsere nem lett tul felkapott. De ez a fingas, meg pocsrajzolas. Meg ha Max 20 evesen csinalna, talan beleferne, de nem erzem egyaltalan odavalonak es viccesnek sem.