Brazil Nagydíj Kibeszélő

A megszokott és jól bevált Kibeszélő Topicot ismét létrehozzuk, hogy legyen hol megbeszélni a napi eseményeket.A hétvége menetrendje

EseményIdőpont
1. szabadedzésPéntek 03:00-04:30
2. szabadedzésPéntek 07:00-08:30
3. szabadedzésSzombat 05:00-06:00
IdőmérőSzombat 08:00-19:00
FutamVasárnap 07:10

Aki esetleg még nem tippelt, az tippeljen ITT

Az alábbi linkeken lehet élőben nézni a hétvégét: M4 Oldala , Adás1 , Adás2 , Adás3
Az alábbi linken élő szektorok, köridők láthatóak: Live Timing

 

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Ott meg nem volt cikk arrol, hogy a Ferrarinak megamotormodja volt, siman csak Vettel erdeme. Ez sem teljesen fair igy.

  kimi-sebfan: Ugyanez a szitu-Maláj futam,Vettel utcsó helyről feljön 4.-re de nem tudja már a gumielőnyét a végére kamatoztatni!Persze akkor jött a “sok okos”,hogy Vettel béna!Most nem látom a hasonló kommenteket!
  Na ezért írtam ezt a kis troll hsz-t!😠

 2. kimi-sebfan: Ugyanez a szitu-Maláj futam,Vettel utcsó helyről feljön 4.-re de nem tudja már a gumielőnyét a végére kamatoztatni!Persze akkor jött a “sok okos”,hogy Vettel béna!Most nem látom a hasonló kommenteket!
  Na ezért írtam ezt a kis troll hsz-t!😠

  Én nem mondtam, hogy nincs igazad, Vetteltől is oriási teljesítmány volt, és Hamiltontól is. 🙂

 3. Alo14:
  Szujó minden közvetítés alkalmával bizonyítja, hogy mennyire nem való kommentátornak. Verstappen kerékcseréjénél is úgy kezd el üvöltözni, hogy valójában fogalma nincs mi történt. Botrányos, amit idén leművelt. Kár, hogy szinte semmi esély nincs arra, hogy jövőre leváltsák.

  csak kérdés h kit tesznek a helyére…

 4. Szujó minden közvetítés alkalmával bizonyítja, hogy mennyire nem való kommentátornak. Verstappen kerékcseréjénél is úgy kezd el üvöltözni, hogy valójában fogalma nincs mi történt. Botrányos, amit idén leművelt. Kár, hogy szinte semmi esély nincs arra, hogy jövőre leváltsák.

 5. sztarvorsz: Toto csendben azért hozzá is tette, hogy ha nem hozna ennyi szponzort, nem őt igazolták volna.

  Így utólag csalódás idén abszolút, a 2. félévben kellett volna pont bizonyítania, miután beilleszkedik némileg, ahogy ígérte is. Utólag már azt is megkockáztatom, hogy Hamilton lazsálta inkább el az első félévet, és ha Rosberg lett volna idén is a csapattársa, kölcsönösen hajtva egymást, idén is egy unalmas Merci dominanciát láttunk volna egész évben.

  Szerintem inkább az volt, hogy kicsit makrancos volt a kocsi, aztán hol Hamiltonnal, hol Bottassal találtk bele a beállításokkal. Bahreinben és Barcelonában Bottas csigalassú volt, de pl. Szocsiban totál fordítottja volt. Aztán úgy nagyjából Kanadától helyreállt a rend, azóta a Ferrari se volt rájuk néhány speckó pályát leszámítva igazán veszélyes.

 6. vinyei93: Gratulálok, ezzel be is leptel a “sok okos” csoportjába, zsenialisan szép komment volt
  Bírom amikor valakinek a kedvence nyer, és azért úgy mellette még muszaly megemlíteni hogy mennyire utálja a másikat

  Ugyanez a szitu-Maláj futam,Vettel utcsó helyről feljön 4.-re de nem tudja már a gumielőnyét a végére kamatoztatni!Persze akkor jött a “sok okos”,hogy Vettel béna!Most nem látom a hasonló kommenteket!
  Na ezért írtam ezt a kis troll hsz-t!😠

 7. KIMI AND THE RED POWER:
  Azért vicces, hogy ezt a Bottast akarták hozni Kimi helyére. Még az öreg Räikkönen is kenterbe veri ezt a sótlan srácot.

  Toto csendben azért hozzá is tette, hogy ha nem hozna ennyi szponzort, nem őt igazolták volna.

  Így utólag csalódás idén abszolút, a 2. félévben kellett volna pont bizonyítania, miután beilleszkedik némileg, ahogy ígérte is. Utólag már azt is megkockáztatom, hogy Hamilton lazsálta inkább el az első félévet, és ha Rosberg lett volna idén is a csapattársa, kölcsönösen hajtva egymást, idén is egy unalmas Merci dominanciát láttunk volna egész évben.

 8. Go.Michael:
  Ferrariban nagy kedvencem volt az érzelmes kis brazil, azokban az években a mezőny egyik legjobbja volt. Jó látni hogy szépen el tudott búcsúzni a hazai közönsége előtt! Legjobbakat Felipe!

  Valahogy sosem volt a legjobb, de nem sokkal volt a legjobbak mögött és mindenki mellett helyt állt. Kezdve Villeneuve-től, Schumacheren, Räikkönen és Alonsón át, ahol azért rendesen el volt tiporva. Pályafutása végén pedig méltó ellenfele volt Bottasnak, akinél szerintem jobb versenyző volt pályafutása csúcsán és Strollt rendesen beárazta.

 9. Paberto: Nem mert nem igy mukodik. De mindegy, nem magyarazom… Mindenki gondol amit akar.

  Ne akard már megmagyarázni a hülyeséget. Oké hogy nem lehet mindenki mérnök, de azt állítani hogy egy motor nem veszít a teljesítményéből ahogy használódik és kopik nagyfokú hozzá nem értésre vall.

 10. kimi-sebfan:
  Na akkor hogy összefoglaljam a gondolatom:
  -Vettel,Kimi grat a dobogókhoz,még ezekkel a lassabb kocsikkal is
  -Hamilton meg jó béna,hogy nem tudta Kimit megelőzni
  (a sok okos is ezt szokta mondani Vettelre)

  Gratulálok, ezzel be is leptel a “sok okos” csoportjába, zsenialisan szép komment volt 😉
  Bírom amikor valakinek a kedvence nyer, és azért úgy mellette még muszaly megemlíteni hogy mennyire utálja a másikat 😀