OFF Kibeszélő

Megnyitjuk az OFF topicot, ahol a F1-től eltérő témákban beszélgethettek, valamint az oldallal kapcsolatos észrevételeiteket, ötleteiteket is megoszthatjátok Velünk!

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Denis Hunter:
  Hajra. Bar a WTCC mar annyira eltunt az eterben, hogy en speciel nem is tudtam, hogy Norbi meg versenyez ? Sehol nincs az agazat a korabbi onmagahoz kepest, de szinte mar mindenki otthagyta, aki valami hirverest csinalt korulotte korabban. Sajnos o is meg Kis Pal Tomi is abbol elnek majd meg, hogy az M4-nel szakkommentatorkodnak, vagy szakertoskodnek egy kicsit. Mondjuk ok ketten pont nem olyanok, akiket szivesen hallgat az ember, olyan sotlan minden szavuk. Tomit pedig volt szerencsem szemelyesen is megismerni, amikor meg angliaban versenyzett, sok versenyere kijartunk es ugymond joban voltunk a szuleivel is, egyutt szurkoltunk neki. Megkerdeznem azert tole, hogy a penz hianyan kivul latott-e mas akadalyt is a sajat formaautos karrierjeben, hogy tovabb jusson annal, ahova jutott. Sajnos ma mar egyre kevesebb az esely arra, hogy egy magyar fiu eljut az F1-be, mert hatalmas penzekrol szol az egesz, ha nem karol fel egy nagy csapat mar az elejen, akkor nem sok eselyed van.
  Par eve meg gokartos szupergyerekek is voltak a porondon, ma mar roluk sem hallani semmit. Lehet, hogy lezengenek meg valamilyen kategoriaban, de figyelem hianyaban a penz sem fog befolyni, hogy magasabb szeriakig eljussanak a hazai fiatalok.

  a helyzet az h én is csak elvétve nézem már, de most h vb finálé utolsó futamokat néztem. de igen, nagyon gyengusz lett az egész széria, pedig én régen még védtem is anno de azóta kb egy hulladék lett. sztem sokat mondó h idejött a lopez gyerek és midnenkit agyonvert, az addigi mezőny fölött álló yvan mullert. de sztem az egész wtcc akkor kezdett el haldokolni mikor bejöttek a dízelek a mezőnybe a la seat (kb 8 éve) aztán szép lassan visszaesett a színvonal, majd próbálták 14-ben h megdrágítják a szériát, nem jött be. de ez elmondható az egész autósportra h nem fenntartható, kevésbé érdekli az embereket mint 20 éve. sztem az f1 is leginkább a most 25-75 év közöttiekből él, nincs utánpótlás érdeklődés

 2. Hajra. Bar a WTCC mar annyira eltunt az eterben, hogy en speciel nem is tudtam, hogy Norbi meg versenyez 😀 Sehol nincs az agazat a korabbi onmagahoz kepest, de szinte mar mindenki otthagyta, aki valami hirverest csinalt korulotte korabban. Sajnos o is meg Kis Pal Tomi is abbol elnek majd meg, hogy az M4-nel szakkommentatorkodnak, vagy szakertoskodnek egy kicsit. Mondjuk ok ketten pont nem olyanok, akiket szivesen hallgat az ember, olyan sotlan minden szavuk. Tomit pedig volt szerencsem szemelyesen is megismerni, amikor meg angliaban versenyzett, sok versenyere kijartunk es ugymond joban voltunk a szuleivel is, egyutt szurkoltunk neki. Megkerdeznem azert tole, hogy a penz hianyan kivul latott-e mas akadalyt is a sajat formaautos karrierjeben, hogy tovabb jusson annal, ahova jutott. Sajnos ma mar egyre kevesebb az esely arra, hogy egy magyar fiu eljut az F1-be, mert hatalmas penzekrol szol az egesz, ha nem karol fel egy nagy csapat mar az elejen, akkor nem sok eselyed van.
  Par eve meg gokartos szupergyerekek is voltak a porondon, ma mar roluk sem hallani semmit. Lehet, hogy lezengenek meg valamilyen kategoriaban, de figyelem hianyaban a penz sem fog befolyni, hogy magasabb szeriakig eljussanak a hazai fiatalok.

  F1890:
  hajrá michelisz. remélem muller nem patkánykodik vele mint már oly sokszor