OFF Kibeszélő

Megnyitjuk az OFF topicot, ahol a F1-től eltérő témákban beszélgethettek, valamint az oldallal kapcsolatos észrevételeiteket, ötleteiteket is megoszthatjátok Velünk!

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. vasa:
  Sziasztok!
  Még a formulás és motorsportálos időkben voltam aktív tag, és most tök véletlenül bukkantam az oldalra, de csúnyán felültetett a nosztalgiavonatra. Valószínűleg már lövésetek sincs ki vagyok, de nekem rengeteg az ismerős név: Andrea1, Paberto, Hunter, Zasalamel…stb…. nagyon durva… McDave, frontember nincs?
  Na mindegy, üdv srácok, örülök, hogy itt lehetek. 🙂

  hali!

  mcdave nincs, frontember ritkán szól hozzá 🙂

 2. Sziasztok!
  Még a formulás és motorsportálos időkben voltam aktív tag, és most tök véletlenül bukkantam az oldalra, de csúnyán felültetett a nosztalgiavonatra. Valószínűleg már lövésetek sincs ki vagyok, de nekem rengeteg az ismerős név: Andrea1, Paberto, Hunter, Zasalamel…stb…. nagyon durva… McDave, frontember nincs?
  Na mindegy, üdv srácok, örülök, hogy itt lehetek. 🙂

 3. Judas: Sajnos igazad van. Nem tudom hogy az északi-nyugati népek nagyrésze alapból ilyen hülye vagy elvette az eszüket a jólét.

  Miért mostanában hallunk olyan felháborító híreket hogy robbantgattak és társai? Nem hallok ilyet és még néha a kormánymédiát is megtekintem akiknél először lenne ez fő hír. Mi van ha ezekben az országokba sikeresen beillesztették őket, hasznos tagjai a társadalomnak mert akarnak dolgozni és nyugodtan élni. Az északi országokban nem hülyék az emberek 😀 jól élnek, sokkal jobb szinten mint mi, amellett hogy mások a saját kultúrájukat akarják rájuk erőltetni(ezt a hülyeséget látom benyalják) , ilyen kormányok mint itt nem nyomják le ezeket az ostobaságokat nekik mert nem lehet. Nekik is vannak nyilván gondjai, de azért csak megkeresik havonta az átlag 1500-2000 eurót. Itt is vannak kokler emberek, legalább egy olyan kisebbség él akik nevezhetőek ingyenélőeknek, nem akarnak dolgozni, akik minden hónap 10.én ott állnak a kasszánál a tanácsnál hogy megkapják a havi segélyt. Tiszetelet a kivételnek. Félünk a bevándorlástól pedig itt egy olyan kisebbség is él akiket bátran tartunk el, csucsujgatja a kormány őket Farkas Flóriánnal lepaktálva,mert szavazat. Szóval ez a vizet prédikálunk bort iszunk effektus. Itt minden rendben de amíg az északi országokban így keresnek h 1500-2000 eurót, így élnek addig kurvára nem ezzel kell foglalkozni hogy mi van Svédországba a migránsokkal, hogyan boldogulnak velük, a saját problémáikkal amiket vállaltak ,mert itthon mindenki virgonckodik, az átlag nettó bér 241.000 Ft. Erre biztos egy svéd azt kérdezné hogy ez felhavi bér ugye? 😀 az senkit nem zavar hogy 335 ft az euró :D, 10 éve erre már harsogta a diktátorunk 270nél h miniszterelnöknek le kell mondani 😀 azt is másként gondolta. Komolyan a migránsoktól félünk? Én ettől a beteg vezetőnktől félnénk még milyen károkat tesz itt. Menthetetlen károkat tesz. Nyilván egy Svédország, Finnország nem tudja megoldani a gondjait. Itt meg egy kisfiú gyógyszerét 100millán felül az emberek tették össze. Gratulálok hogy nem tudtak jobban kiállni a kisfiú érdekében, se felhívni a gyógyszergyárat hogy ne egy 2éves kisfiún nyerészkedjenek, se azt hogy egy 700 millás gyógyszert átvállaljon a családtól, felkarolja ahelyett hogy pl az egyik stadion gyepét fűtjük, családok éve. És ha nincs az RTL akkor ennek a kisfiúnak a szerencsétlen sorsa ki se derül. Persze értem nem létfontosságú a kisfiú sorsa mert ritka betegségben szenved, de ja egyszer lehetne hogy egy pozitív dologban állnak ki egy állampolgárunk mellett. Lehet ez csak az én elvarasom.

 4. mb C124: Pedig Európa nagy része azt hiszi, főleg északon, közbe őket öntik el a kontinens számára totálisan idegen kultúrájú és szokású emberrel, akiknek esze ágában sincs beilleszkedni. Helyette ráerőszakolják a saját szokásaikat a befogadó országra. Aki pedig ez ellen felszólal, azt a saját honfitársai csinálják ki közéletileg… Szomorú de ez a jövő és nem nagyon lehet semmit tenni ellene. Tudom törölve lesz. 🙂

  Sajnos igazad van. Nem tudom hogy az északi-nyugati népek nagyrésze alapból ilyen hülye vagy elvette az eszüket a jólét.

 5. Szarvasember: Mé diktatura van kicsiny hazánkban? Sztem nem. De ne írj ilyeneket.

  Pedig Európa nagy része azt hiszi, főleg északon, közbe őket öntik el a kontinens számára totálisan idegen kultúrájú és szokású emberrel, akiknek esze ágában sincs beilleszkedni. Helyette ráerőszakolják a saját szokásaikat a befogadó országra. Aki pedig ez ellen felszólal, azt a saját honfitársai csinálják ki közéletileg… Szomorú de ez a jövő és nem nagyon lehet semmit tenni ellene. Tudom törölve lesz. 🙂

 6. Véletlenül ma belefutottam ebbe a videóba Massa és Kubica 2007-es japán nagydíj utolsó körös csatájáról. Szerintem tök érdekes, hogy akkoriban milyen csatákat engedélyeztek és mennyivel izgalmasabb, keményebb is volt ez, mint ami ma megy. Az idei évben agyon büntették volna őket a kivezetésekért, meg a veszélyes visszatérésekért.

  Massa belső kamerájából:

 7. roberto23: Ezért mondom, hogy az a 2 hét tök alap. De szerintem ezen felül plusz 1 hét elég kéne, hogy legyen (ami összesen 3 hét).
  Egyébként én elhiszem, hogy faraszto egész évben utazni, de azért legyünk őszinték, az emberek jelentős része osszetenne a két kezét, ha ilyen élete lenne, mint egy szereplőnek mondjuk a Mercedes-nel.
  Szerk: amúgy ha esetleg nem volt egyértelmű, én csak a nyári szünetre gondoltam. Csak hogy ne beszéljünk el egymás mellett

  Nézd a jó részét: télen egy héttel kevesebbet kell várni majd az első futamra 😀

 8. Zasalamel: Azért ne csak azokra gondoljunk, akiket a tévében látunk (pilóták, csapatfőnökök, technikai igazgatók, stb), mert nekik tényleg kényelmes lenne az 1 hét is, de pl szerelőknek a hetenkénti versengés egész szezonon át baromi megterhelő lenne, volt is nemrég cikk, hogy kb alig van életük még így is.

  Ezért mondom, hogy az a 2 hét tök alap. De szerintem ezen felül plusz 1 hét elég kéne, hogy legyen (ami összesen 3 hét).
  Egyébként én elhiszem, hogy faraszto egész évben utazni, de azért legyünk őszinték, az emberek jelentős része osszetenne a két kezét, ha ilyen élete lenne, mint egy szereplőnek mondjuk a Mercedes-nel.
  Szerk: amúgy ha esetleg nem volt egyértelmű, én csak a nyári szünetre gondoltam. 🙂 Csak hogy ne beszéljünk el egymás mellett 😀

 9. roberto23: Én ezt a 4 hetes nyári szünetet teljesen indokolatlannak érzem. Oké, tudom a csapattagok ilyenkor kapnak 2 hetet, de hogy ezen felül miért nem elég mondjuk 1 hét nem tudom.

  Azért ne csak azokra gondoljunk, akiket a tévében látunk (pilóták, csapatfőnökök, technikai igazgatók, stb), mert nekik tényleg kényelmes lenne az 1 hét is, de pl szerelőknek a hetenkénti versengés egész szezonon át baromi megterhelő lenne, volt is nemrég cikk, hogy kb alig van életük még így is.

 10. Denis Hunter:
  Hosszu ez a 2 het a futamok kozott, teljesen elunom magam F1 ugyileg. Most neztem, hogy a magyar es belga nagydij kozott megint 4 het szunet lesz. Remelem par szerzodest legalabb bejelentenek, hogy legyen mit kibeszelni, kulonben rosszabb lesz, mint a teliszunet ? Persze ehez valtozasok kellenek ,nem pedig ugyanazok a versenyzok minden csapatnal.

  Én ezt a 4 hetes nyári szünetet teljesen indokolatlannak érzem. Oké, tudom a csapattagok ilyenkor kapnak 2 hetet, de hogy ezen felül miért nem elég mondjuk 1 hét nem tudom.

 11. Hosszu ez a 2 het a futamok kozott, teljesen elunom magam F1 ugyileg. Most neztem, hogy a magyar es belga nagydij kozott megint 4 het szunet lesz. Remelem par szerzodest legalabb bejelentenek, hogy legyen mit kibeszelni, kulonben rosszabb lesz, mint a teliszunet 😀 Persze ehez valtozasok kellenek ,nem pedig ugyanazok a versenyzok minden csapatnal.

 12. Denis Hunter:
  Nektek milyen varos jon fel most az idojarasjelentesnel? Elvileg ugye automatikusan valt, ami nekem kb 1 eve nem mukodik valamiert.
  Paul Ricard es Le Castellet-re nem jon be semmi. Nemtom mi az a nagyobb varos, amit kiadna talalatnak.
  Riboux-ra sikerult beallitanom, de az meg elegge a hegyek labanal van, nemtom mennyire pontos a palyahoz merten.

  Le beausset

 13. deze75:
  Szeretném kérdezni a tulajoktól vagy az Admintól….Van e lehetőség egy ignore vagy arra,hogy valakit letiltsak ha nem szeretném látni az írásait…köszönöm a választ előre is.

  Sok oldalon jól működik ez a funkció

  Ezt nem lehet sajnos beallitani. Melyik oldalon van ilyen funkcio?

 14. Nektek milyen varos jon fel most az idojarasjelentesnel? Elvileg ugye automatikusan valt, ami nekem kb 1 eve nem mukodik valamiert.
  Paul Ricard es Le Castellet-re nem jon be semmi. Nemtom mi az a nagyobb varos, amit kiadna talalatnak.
  Riboux-ra sikerult beallitanom, de az meg elegge a hegyek labanal van, nemtom mennyire pontos a palyahoz merten.

 15. Bogyi007:
  Állóhelyben két jó helyet lehet kifogni ahonnan sokat lehet látni s van kivetitő is:

  Az egyik a célegyenesre fordító kanyar csúcspontjával szemben levő terület valamint a Club tribün melletti domboldalon, ahol a nagyfeszültségű pózna is található, esőmentes időben az egy király hely….

  idén az már nem működik. betettek oda egy új kis tribünt

 16. Állóhelyben két jó helyet lehet kifogni ahonnan sokat lehet látni s van kivetitő is:

  Az egyik a célegyenesre fordító kanyar csúcspontjával szemben levő terület valamint a Club tribün melletti domboldalon, ahol a nagyfeszültségű pózna is található, esőmentes időben az egy király hely….

  F1890: szia

  club tribün ami ár érték arányban a legjobb sztem. de oda állítólag már elfogytak a jegyek. állójegyet sztem csak szabadedzésre jó, mert időmérőn futamon szeretnéd a kivetítőt is sasolni és a pályán minél nagyobb részét belátni. ami még sztem látványos az a sikánnál található tribün, de az nyilván drágább. célegyenes közepén sztem tök értelmetlen ülni, mert csak elsuhannak melletted a kocsik, nem is igazán látod őket.

 17. zo10:
  Sziasztok,

  Idén először szeretnék kimenni a Hungaroringre. Tudnátok segíteni, hogyan érdemes jegyet vásárolni, illetve tapasztalataitok szerint melyik jeggyel járnék a legjobban?

  Üdv és köszi! ?

  szia

  club tribün ami ár érték arányban a legjobb sztem. de oda állítólag már elfogytak a jegyek. állójegyet sztem csak szabadedzésre jó, mert időmérőn futamon szeretnéd a kivetítőt is sasolni és a pályán minél nagyobb részét belátni. ami még sztem látványos az a sikánnál található tribün, de az nyilván drágább. célegyenes közepén sztem tök értelmetlen ülni, mert csak elsuhannak melletted a kocsik, nem is igazán látod őket.

 18. andrea1: Igazságos. Viccnek is gyenge. Tényleg én már ezzel kapcsolatban mindent leírtam, nem érdekel a továbbiakban, azt se amit írsz velem kapcsolatban, mivel nincs értelmes válaszod te is ugyanazokat leírod rám vetítve mint amit én látok a viselkedésedbe, így nem is érdemes felnőtt vitába belemenni, ha nem látod ami zavaró a te viselkedésedbe. Sorry. Biztos állíthatom hogy egyébként ez nem csak az én velemenyem, én meg leírtam. Ezt is sorry.

  Azért zavaró számodra mert nem látod át, csak részben látod, és nem vagy ezzel egyedül. Massat is szoktam ekézni érdekes azzal semmi bajod nem volt, szóval itt láthatjuk miről is van szó, erről ennyit. Sztem aki objektív es akarja, fel tudja fogni. ?

 19. GreenHonda: Nincs szo arról, amit itt vakeralsz, én pont h igazságos próbálok lenni. Semmi több nincs ebben, majd ha Raikkonen szorul védelemre őt is megvédem, csak az a baj h ot javarészt tulsztaroljak, errol meg nem tehetek

  Am ez neked nem faraszto, neked vannak epp fájdalmait ettol. Kicsinyesseg meg ott kezdodik h próbálsz engem ezzel piszkálni h pont sajat fajdalmaidat kivetitsd es bosszusagot okozz akkor mar nekem is, igy rateszel egy lapáttal az ertetlenkedesre, csak hat eddig nem jott ossze

  Igazságos. ????????? Viccnek is gyenge. Tényleg én már ezzel kapcsolatban mindent leírtam, nem érdekel a továbbiakban, azt se amit írsz velem kapcsolatban, mivel nincs értelmes válaszod te is ugyanazokat leírod rám vetítve mint amit én látok a viselkedésedbe, így nem is érdemes felnőtt vitába belemenni, ha nem látod ami zavaró a te viselkedésedbe. Sorry. Biztos állíthatom hogy egyébként ez nem csak az én velemenyem, én meg leírtam. Ezt is sorry.

 20. andrea1: Szerintem sokak nevében mondhatom rossz volt az irány és senkinek nem hiányzik a rosszindulatod. Sajnálom hogy nem élhetted ki május 17.én a kicsinyes és szánalmas fájdalmaidnak a levezetését amit rai felé táplálsz. Hidd el borzalmasan fárasztó és unalmas. Kubica téma többet érdemelt mint hogy a te hülyeségeiddel, beteges lelkeddel kelljen ott foglalkozni,mert neked épp ma hiányod volt ennek a kiélésben. Ez az őszinte véleményem. Beteges.

  Nincs szo arról, amit itt vakeralsz, én pont h igazságos próbálok lenni. Semmi több nincs ebben, majd ha Raikkonen szorul védelemre őt is megvédem, csak az a baj h ot javarészt tulsztaroljak, errol meg nem tehetek ?

  Am ez neked nem faraszto, neked vannak epp fájdalmait ettol. Kicsinyesseg meg ott kezdodik h próbálsz engem ezzel piszkálni h pont sajat fajdalmaidat kivetitsd es bosszusagot okozz akkor mar nekem is, igy rateszel egy lapáttal az ertetlenkedesre, csak hat eddig nem jott ossze ?

 21. GreenHonda: Semmiféle rossz irány nem volt, csak elmagyaráztam miért nem kell Kubicat pocskondiazni érzékenyen érintett nehany rai drukkert az egy dolog, de megvolt az oka h elokerult a neve. Megbeszeltuk volna, csak neked muszaj martirkodni itt többes szamban, azt nagyon szeretsz

  Szerintem sokak nevében mondhatom rossz volt az irány és senkinek nem hiányzik a rosszindulatod. Sajnálom hogy nem élhetted ki május 17.én a kicsinyes és szánalmas fájdalmaidnak a levezetését amit rai felé táplálsz. Hidd el borzalmasan fárasztó és unalmas. Kubica téma többet érdemelt mint hogy a te hülyeségeiddel, beteges lelkeddel kelljen ott foglalkozni,mert neked épp ma hiányod volt ennek a kiélésben. Ez az őszinte véleményem. Beteges.

 22. andrea1: Semmi gond. Még jó is szerintem hogy véletlenül törölted. Nem jó irányba ment a téma ott. Köszönet érte.

  Semmiféle rossz irány nem volt, csak elmagyaráztam miért nem kell Kubicat pocskondiazni ? érzékenyen érintett nehany rai drukkert az egy dolog, de megvolt az oka h elokerult a neve. Megbeszeltuk volna, csak neked muszaj martirkodni itt többes szamban, azt nagyon szeretsz

 23. DUdi: Varázsoltam és eltüntettem. Nem ez volt a terv, így sikerült.
  Ha zavar valakit akkor bocsánat. Lehet egy nálam ügyesebb modi visszatudja majd rakni.

  Semmi gond. Még jó is szerintem hogy véletlenül törölted. Nem jó irányba ment a téma ott. Köszönet érte. ????

 24. F1890:
  azt pletykálják h a mercedes vevő bottas hosszabbítására.
  én ocon helyében jövőre átmennék a toroba. verstappen valszeg elfog igazolni, ha nem lesz esélye a vb-re így ocon kaphat egy top autót 21-re ha jól teljesít. a merci féle útvonal sztem az már zsákutca.

  azért eléggé nagy dilettantizmusról tenne tanúbizonyságot, ha megint 3 futam alapján döntenék el, tavalyhoz hasonlóan, ahol tudjuk mi következett az év további részében. ezt figyelembe véve nettó hülyeség a Mercedes részéről. várni kéne ezzel legalább októberig

 25. azt pletykálják h a mercedes vevő bottas hosszabbítására.
  én ocon helyében jövőre átmennék a toroba. verstappen valszeg elfog igazolni, ha nem lesz esélye a vb-re így ocon kaphat egy top autót 21-re ha jól teljesít. a merci féle útvonal sztem az már zsákutca.

 26. feeder_series:
  – Norbi betegen versenyzett
  – A Hyundait a tavalyi szezon miatt szénné fojtották és 5-6 km/h-t buknak egyenesben az ellenfelekhez képest
  – Norbi elismerte, hogy a tesztek óta érzi, hogy a 2019-es gumikon nem tudja kihozni a maximumot az autóból egy körön, de dolgozik a megoldáson
  – ennek ellenére szombaton pl. összesen 6 századot kapott Tarquinitól de ez is 6 rajthely különbséget jelentett (a második és a tizenharmadik hely között volt 2 tized)

  sztem azért 3-4 éve ezek már nem lehetnek kifogások. mindig van egy jobb csapattárs nála. szvsz meg az h egy 60 éves csávó jobb nála, az kicsit cinkesnek érzem.

  most még erősebb a mezőny sztem még nehezebb lesz a dolga idén.

  egy túraautós 35 körül van top formában mert a gyorsaság mellé már kb 10 év tapasztalat társul

 27. – Norbi betegen versenyzett
  – A Hyundait a tavalyi szezon miatt szénné fojtották és 5-6 km/h-t buknak egyenesben az ellenfelekhez képest
  – Norbi elismerte, hogy a tesztek óta érzi, hogy a 2019-es gumikon nem tudja kihozni a maximumot az autóból egy körön, de dolgozik a megoldáson
  – ennek ellenére szombaton pl. összesen 6 századot kapott Tarquinitól de ez is 6 rajthely különbséget jelentett (a második és a tizenharmadik hely között volt 2 tized)

 28. F1890:
  az autósport szégyene h a 21. században még mindig ilyen gagyi semmitmondó előzni képtelen szar pályákon megy egy néhány sorozat. a fékek szarok, a gumik szintén ? ennyit a wtcr-ről

  Tavaly még bele-bele nézegettem, de isén ezt már nem teszem meg.
  Számomra sokkal jobb szórakozás a “Halál 50 órája” filmet sokadszorra is megnézni.

 29. F1890: most azontúl, hogy minden változást 30+ fölött az ember nehezen visel, nem tudom mi a baj ezzel ?
  egyrészt szélesebb, így jobban szemre esik szvsz. másrészről a kibeszélő, érdekes topicoc közvetlen jobb oldalt megtalálhatóak, nem kell folyton lefele görgetni emiatt. plusz az admin fülben sem kell folyton baszkurálni.

  persze minden véleményt elfogadok, ha senkinek nem tetszik, visszarakom a régit ?

  koszonom, hogy a koromra ravilagitva megmagyaraztad a dolgot. Megsugom, mindig ilyen volnam, 30 alatt is. Amikor legeloszor megvaltoztattak a freemail kinezetet, attol is elformedtem. Ez csak en vagyok, ha meg te csinalod, akkor felesleges is ezen vitazni.
  Egyszerusitenem az eszrevetelem, hogy ne bantsa a szemed.
  Nekem nem tetszik.
  Koszontem.

 30. Denis Hunter:
  Vissza a regi kinezetet !!!
  Vissza a regi kinezetet !!!
  Vissza a regi kinezetet !!!
  Vissza a regi kinezetet !!! ?
  Ertem, hogy haladni kell a korral, de nekem az a halalom, amikor egy naponta latogatott oldalt megvaltoztatnak :S

  most azontúl, hogy minden változást 30+ fölött az ember nehezen visel, nem tudom mi a baj ezzel 😀
  egyrészt szélesebb, így jobban szemre esik szvsz. másrészről a kibeszélő, érdekes topicoc közvetlen jobb oldalt megtalálhatóak, nem kell folyton lefele görgetni emiatt. plusz az admin fülben sem kell folyton baszkurálni.

  persze minden véleményt elfogadok, ha senkinek nem tetszik, visszarakom a régit 😀

 31. Egy tipp. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem fontos az az info hogy melyik cikk alatt hany hsz van. Na most igy hogy ez a betu szin mar szurke, es a legtobb kepen auto es eszfalt van, igy belegge bele olvad a kepbe, igy nehezebben lathato. Ha mar az iras a kepben van, lehetne esetleg egy erosebb szint valasztani?

  Egyebkent jo lett.

 32. Vegere ertem a Drive to survive sorozatnak is es nekem nagyon tetszett. A cime meg pont talalo, ha mar a top csapatokat ki kellett hagyni, mert a kozepmezonyben a tuleles a lenyeg. Mivel en nem kovetem az F1 koruli torteneseket a mediaban es a hetkoznapokban, nekem nagyon sok uj informacioval szolgalt es ezert is tetszett.
  Egy valamit nem ertek: Grojean hogy a picsaba tartotta meg az uleset idenre is 😀

 33. feeder_series:
  Itt a W-Series mezőny, Vivi csak tartalék
  https://wseries.com/w-hub/w-series-announces-its-driver-line-up/

  kar erte, pedig gondolkodtam, hogy kimegyek a Brands Hatch-re a zaro futamra, de igy lehet kihagyom. Bar DTM is azon a 7vegen van, csak pont akkor jovunk vissza nyaralasbol, egy magyar zaszloval meg megerte volna kimenni szurkolni.
  Erdekes amugy, amit legutobb linkeltel ott epp a fiatal kora volt a negativum, nem is a tapasztalatlansaga. Elvileg a lanyok/nok korabban ernek, es Max mar az F1-ben volt 17 evesen, akkor miert lenne gond egy neveloszeriaban, ha 18 evesen bekerul valaki? Szerintem inkabb az a “ciki”, amikor 30 feletti anyukak akarnak bekerulni, vagy be is kerultek. Nekik vajon milyen jovojuk lehet az egyuleses versenyautozasban, ha ebbol ki szeretnenek kerulni, tovabbjutni? 35 eves ujonckent eljutni az F1-be ? 😀 Ha valaki 18, lehuz itt 2 evet, megnyeri, esetleg kap egy F2-es ulest, ott 2-3 ev es ha veletlenul sikeres, akkor 23 evesen F1-be kerulhetne, mikozben a mostani mezony kozel fele 25 ev alatti.
  Azert lehet meg eselye, ha valakinek epp megjon a versenyhetvegen, akkor beulhet helyette 😀