OFF Kibeszélő

Megnyitjuk az OFF topicot, ahol a F1-től eltérő témákban beszélgethettek, valamint az oldallal kapcsolatos észrevételeiteket, ötleteiteket is megoszthatjátok Velünk!

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Denis Hunter: Hazafele az autoban ulve kitalaltam egy uj osszeeskuves elmeletet. RB ugye osztrak csapat, angliai kozponttal, bevasaroljak magukat egy koppintott ferraris csapathoz olyan alceggel, aki nyiltan fikazza oket a sajtoban 😀 Kozben meg ott legyeskednek a Haas korul es megtudhatnak ezt-azt a Ferrarirol, akit iden a legnagyobb ellenfeluknek tartanak, mert a mercit mar lehagytak allitasuk szerint. Mit gondoltok rola? 😀

  hát nem rossz 😂
  áruld el, téged ki fizet? 😂

 2. Tapani: “Szegény” Gyulámnak soha sem jött be egyetlen egy jóslata sem. Ha valamit Gyulus megjövendölt, akkor tudta az ember, hogy az elelnkezője fog bekövetkezni.

  😀 Másik hasonló 07 USA, vagy nem tudom melyik, 04 vagy azelőtti maláj futam, mert Montoya ment Schumacher mögött, Williamssel 😀

 3. Denis Hunter: Hazafele az autoban ulve kitalaltam egy uj osszeeskuves elmeletet. RB ugye osztrak csapat, angliai kozponttal, bevasaroljak magukat egy koppintott ferraris csapathoz olyan alceggel, aki nyiltan fikazza oket a sajtoban 😀 Kozben meg ott legyeskednek a Haas korul es megtudhatnak ezt-azt a Ferrarirol, akit iden a legnagyobb ellenfeluknek tartanak, mert a mercit mar lehagytak allitasuk szerint. Mit gondoltok rola? 😀

  haha, nem is rossz ötlet 😀

 4. Denis Hunter: Es ez az Arden csapat milyen? Eselyes valami jo szereplesre?

  azért nehéz megmondani, mert jól értesült emberek szerint valójában már a HWA a csapat tulajdonosa, de idén még valamiért Arden néven futnak, talán a BWT két évre írt alá főszponzorként és nem szeretnék őket elveszíteni? A BWT HWA mindenesetre elég furcsán hangozna, az tény 😀

  Viszont az Arden az utóbbi 5-6 évben a gyengébb csapatok közé tartozott, szóval annyira nem meglepő, hogy a Horner család túladott rajta.

 5. Bance:
  akkor hogy is van ez? xD

  Hazafele az autoban ulve kitalaltam egy uj osszeeskuves elmeletet. RB ugye osztrak csapat, angliai kozponttal, bevasaroljak magukat egy koppintott ferraris csapathoz olyan alceggel, aki nyiltan fikazza oket a sajtoban 😀 Kozben meg ott legyeskednek a Haas korul es megtudhatnak ezt-azt a Ferrarirol, akit iden a legnagyobb ellenfeluknek tartanak, mert a mercit mar lehagytak allitasuk szerint. Mit gondoltok rola? 😀

 6. F1890: nem tetszik xd . jöhet a kövi 😀

  De egyébként ha jól emlékszem, nagyjából egy időre tehető a W-Series bejelentése, illetve az, hogy Tatiana fejlesztői pilóta szerepet meg tesztlehetőséget kapott az Alfától, a Telmex is elkezdte őt támogatni, szerintem egyszerűen szükségük van most egy “címlaplányra”, akin demonstrálni tudják, hogy ennek az egész revolúciónak van némi értelme. De szerintem már az is előrelépés, hogy nem az ilyen Susie – Carmen féléket tolják, akik még csak fel sem vették a versenyt a fiúkkal.

 7. Cybergyerek: atya világ, az még busszal is félelmetes kissé, bicajjal nem nagyon mernék menni rajta 😀

  mi egyszer Dobogókőről is lecsorogtunk Esztergomba, hát az rohadt nagy volt szintén, de azért ott észnél voltunk, mert nagyon nagy volt a forgalom. De azt bevallom, hogy a Pomáz – Dobogókő hegymenetben majdnem ottmaradtam. 😀

 8. Denis Hunter: mi haverral a Mecsekrol jottunk le anno a szerpentinen, ketszer majdnem ki is sodrodtam. Valamint a vegen egy egyenesebb reszen meghaladtuk mi is a 80 km/h-t. Hat az para volt, meg most is felemlegetem 😀 Fele fekem kb el is kopott a vegere.

  atya világ, az még busszal is félelmetes kissé, bicajjal nem nagyon mernék menni rajta 😀

 9. feeder_series:
  Am most, hogy van ES Playerem néha belenézek egyéb sportokba és ez az alpesi sí, főleg a lesiklás egyre jobban tetszik, mekkora lehet már 110-130-al lezúdulni 😀 Én úgy egy évtizede egyszer a pannonhalmi apátságból lefelé gyorsultam fel kerékpárral 70-80 körülre és már az is maradandó élmény volt 😀

  mi haverral a Mecsekrol jottunk le anno a szerpentinen, ketszer majdnem ki is sodrodtam. Valamint a vegen egy egyenesebb reszen meghaladtuk mi is a 80 km/h-t. Hat az para volt, meg most is felemlegetem 😀 Fele fekem kb el is kopott a vegere.

 10. feeder_series:
  Am most, hogy van ES Playerem néha belenézek egyéb sportokba és ez az alpesi sí, főleg a lesiklás egyre jobban tetszik, mekkora lehet már 110-130-al lezúdulni 😀 Én úgy egy évtizede egyszer a pannonhalmi apátságból lefelé gyorsultam fel kerékpárral 70-80 körülre és már az is maradandó élmény volt 😀

  En regebben ezzeloltottam az f1es szomjusagomat 🙂 aztan ott is elkezdodtek bizonyos dolgok,plusz bode miller visszavonult. Na azota kb csak elvetve nezem

 11. Am most, hogy van ES Playerem néha belenézek egyéb sportokba és ez az alpesi sí, főleg a lesiklás egyre jobban tetszik, mekkora lehet már 110-130-al lezúdulni 😀 Én úgy egy évtizede egyszer a pannonhalmi apátságból lefelé gyorsultam fel kerékpárral 70-80 körülre és már az is maradandó élmény volt 😀

 12. F1890: A másik , aki akar az feltör egy banki honlapot is. PL a bankok is 1-2 éve álltak át erre a https-re. Kicsit túl van ez lihegve szvsz.

  Igen ezt már múltkor is próbáltam elmagyarázni, hogy az utóbbi években a Google perverziója, hogy mindenki térjen át HTTPS-re, ezért a Chrome és már a többi böngésző is elég szigorúan veszi ezt.

  De azt fontos megjegyezni, hogy ez nem a weboldal, hanem a kommunikációs csatorna biztonságosságára vonatkozik, tehát amíg az adatok utaznak a géped és a honlap szervere között. Egy banki rendszer sem lesz feltétlenül nehezebben feltörhető attól, hogy SSL/TLS-t használnak, ettől még egyéb sebezhetőség lehet a rendszerükben.

 13. Denis Hunter: furcsa modon most is nagybetuvel vagy. De ezt eszrevettem andrea1-nel is, egyszer kicsivel van, egyszer naggyal. Szerk: most, hogy valaszoltam, mar ujra kicsivel.
  Moderatoroknak meg. Ha valakit toroltok, akkor erdemes lenne a kommentjeit is.
  Amugy ennek (hogy tobb embernek is megszerezte az adatait) nincs koze ahhoz, hogy nem biztonsagos a weboldal? Valami olyat irtatok korabban, hogy a regisztraciohoz is konnyebb hozzaferni, meg a szemelyes adatokhoz.

  Azért tisztázzuk. Senkinek az adatait nem szerezte meg, az h a profilképet meg a nicknevét megszerezte ennek semmi köze sincs az oldalhoz. Egyébként sem értem különösképpen ezt a paranoiát. Sztem még ha vki a nevét adja az oldalhoz meg az email címét az egy dolog, sokkal nagyobb probléma lenne ha bankkártyádat tárolnád vagy lakcímedet.
  A másik , aki akar az feltör egy banki honlapot is. PL a bankok is 1-2 éve álltak át erre a https-re. Kicsit túl van ez lihegve szvsz.

  A regisztráció korlátozva lett mint írtam tegnap

 14. Denis Hunter: Amugy ennek (hogy tobb embernek is megszerezte az adatait) nincs koze ahhoz, hogy nem biztonsagos a weboldal? Valami olyat irtatok korabban, hogy a regisztraciohoz is konnyebb hozzaferni, meg a szemelyes adatokhoz.

  Csak a felhasználónév ugyanaz, látjuk, hogy más mail cím és IP. Egyszerűen annyi gond, hogy a WordPress nem követel meg egyedi felhasználónevet (a mail cím alapján azonosít).

 15. trialboj:
  A staff és mindenki előtt tisztáznám, hogy valaki visszaél a nickemmel, és tele szemetelte a köv cikket: http://autosportoldal.hu/2019/02/18/hivatalosan-is-bemutattak-raikkonenek-alfa-romeojat/

  Az én nickem kis betűvel van, nem értem hogy tudott létrehozni egy ugyan ilyet csak nagy betűvel, de a lényeg, hogy nem tartozik hozzám, és valószínűleg csak trollkodik, lehúzza az Alonso drukkerek megítélését.

  http://prntscr.com/mmsbts

  furcsa modon most is nagybetuvel vagy. De ezt eszrevettem andrea1-nel is, egyszer kicsivel van, egyszer naggyal. Szerk: most, hogy valaszoltam, mar ujra kicsivel.
  Moderatoroknak meg. Ha valakit toroltok, akkor erdemes lenne a kommentjeit is.
  Amugy ennek (hogy tobb embernek is megszerezte az adatait) nincs koze ahhoz, hogy nem biztonsagos a weboldal? Valami olyat irtatok korabban, hogy a regisztraciohoz is konnyebb hozzaferni, meg a szemelyes adatokhoz.

 16. Rosbergnek új állás adatott meg. 😀 Részt vesz éppen a Laureus díjátadón, műsort vezet, és még fordít franciáról angolra. 🙂 az év csapata díjat a francia válogatott kapta, Deschamps vette át és itt fordított.

 17. A staff és mindenki előtt tisztáznám, hogy valaki visszaél a nickemmel, és tele szemetelte a köv cikket: http://autosportoldal.hu/2019/02/18/hivatalosan-is-bemutattak-raikkonenek-alfa-romeojat/

  Az én nickem kis betűvel van, nem értem hogy tudott létrehozni egy ugyan ilyet csak nagy betűvel, de a lényeg, hogy nem tartozik hozzám, és valószínűleg csak trollkodik, lehúzza az Alonso drukkerek megítélését.

  http://prntscr.com/mmsbts

 18. 00ATi00:
  Sziasztok!

  Bár már sok éve olvasgatom ezt a fórumot, csak most szántam rá magam a csatlakozásra, mert úgy éreztem az idei szezont jó lenne hasonló érdeklődésű emberekkel megnézni és beszélgetni az eseményekről, történésekről.

  Szóval, ezúton akkor üdvözlök minden kedves fórumtársat.:)

  Üdv.!

 19. feeder_series: Tavaly saját fel- és levezető műsora még nem volt, általában 10-15 perccel az adott esemény kezdete előtt beadták az élőképet és az eredményhirdetés után állították meg, de állításuk szerint tervben van, hogy idővel önálló közvetítésként megállja a helyét.

  A Buxton-féle előzetes és utólagos Paddock Pass epizódokat töltötték még fel, ami egyébként a hivatalos F1 YouTube csatornán is fent van.

  A Streameknél tavaly több választható hangsáv volt: természetes hang (kommentár nélkül), angol (Sky), német, olasz, francia. A hírek szerint idén ez bővülni fog, pl. elindul a szolgáltatás Hollandiában, arról nem volt hír, hogy magyar hangsáv lesz-e, de feltehetőleg egyébként sem pont mi lehetünk az elsődleges prioritás.

  Az élő streameken elérhető az összes pilóta onboardja (két hangsávval, motorhang, vagy vágatlan csapatrádió), viszont tavaly ez még eléggé döcögött, sokat szaggatott a képük, meglátjuk, hogy ezen idénre sikerült-e javítani.

  Viszont azt érdemes tudni, hogy a kép-a-képben funkció (tehát hogy egyszerre kövesd a versenyt és egy onboardot, vagy több onboardot egyszerre) egyelőre csak Mac-en, Androidon és iOS-en érhető el, Windows/böngészőben valamiért még nem tudták implementálni.

  A stream pedig egyelőre 1080p és 30 FPS minőségű, tehát ezen a téren is lehetne majd előrelépni a mai sztenderdekhez mérten, nekem mondjuk ez is megfelel, mivel Full HD monitorom van, TV-m meg nincs és a UPC Horizon Go-jánál még jobb is a stream minősége.

  Az Archívumban pedig 1981-ig visszamenőleg találsz angol kommentárral összefoglalókat minden futamról, illetve minden évből 4-5 emlékezetesebb nagydíj teljes hosszában is elérhető. Az összefoglalók a 80-as évekből nagyon jók, 1 órásak, legendás kommentátorokkal, a 90-es évektől kezdve többnyire azokat a 10-15 perces klippeket töltötték fel, amik egyébként az F1 hivatalos összefoglaló VHS/DVD/Blu-Ray-eket alkotják (ezekben meg az a jó, hogy olyan felvételek is vannak bennük, amik a közvetítésbe annak idején nem kerültek be).

  Én már tavaly is F1TV-n néztem az F1-et és az év második felében már használható volt, nekem megéri, hogy nem Szujó baromságait kell hallgatni.

  Kösz neked is.

 20. trialboj:
  F1 tv proval kapcsolatban kérdezném, hogy megéri? Ki tudja váltani a sky adását? Úgy értem hogy van rendes kommentátor sáv/ hang, felvezető levezető műsor is? Váltogathatom a kamera nézőpontokat verseny közben, egyszerre akár 2 belső kamerát is nézve pl?

  Kösz

  Tavaly saját fel- és levezető műsora még nem volt, általában 10-15 perccel az adott esemény kezdete előtt beadták az élőképet és az eredményhirdetés után állították meg, de állításuk szerint tervben van, hogy idővel önálló közvetítésként megállja a helyét.

  A Buxton-féle előzetes és utólagos Paddock Pass epizódokat töltötték még fel, ami egyébként a hivatalos F1 YouTube csatornán is fent van.

  A Streameknél tavaly több választható hangsáv volt: természetes hang (kommentár nélkül), angol (Sky), német, olasz, francia. A hírek szerint idén ez bővülni fog, pl. elindul a szolgáltatás Hollandiában, arról nem volt hír, hogy magyar hangsáv lesz-e, de feltehetőleg egyébként sem pont mi lehetünk az elsődleges prioritás.

  Az élő streameken elérhető az összes pilóta onboardja (két hangsávval, motorhang, vagy vágatlan csapatrádió), viszont tavaly ez még eléggé döcögött, sokat szaggatott a képük, meglátjuk, hogy ezen idénre sikerült-e javítani.

  Viszont azt érdemes tudni, hogy a kép-a-képben funkció (tehát hogy egyszerre kövesd a versenyt és egy onboardot, vagy több onboardot egyszerre) egyelőre csak Mac-en, Androidon és iOS-en érhető el, Windows/böngészőben valamiért még nem tudták implementálni.

  A stream pedig egyelőre 1080p és 30 FPS minőségű, tehát ezen a téren is lehetne majd előrelépni a mai sztenderdekhez mérten, nekem mondjuk ez is megfelel, mivel Full HD monitorom van, TV-m meg nincs és a UPC Horizon Go-jánál még jobb is a stream minősége.

  Az Archívumban pedig 1981-ig visszamenőleg találsz angol kommentárral összefoglalókat minden futamról, illetve minden évből 4-5 emlékezetesebb nagydíj teljes hosszában is elérhető. Az összefoglalók a 80-as évekből nagyon jók, 1 órásak, legendás kommentátorokkal, a 90-es évektől kezdve többnyire azokat a 10-15 perces klippeket töltötték fel, amik egyébként az F1 hivatalos összefoglaló VHS/DVD/Blu-Ray-eket alkotják (ezekben meg az a jó, hogy olyan felvételek is vannak bennük, amik a közvetítésbe annak idején nem kerültek be).

  Én már tavaly is F1TV-n néztem az F1-et és az év második felében már használható volt, nekem megéri, hogy nem Szujó baromságait kell hallgatni.

 21. F1890:
  csak én érzem gáznak h billy mongert felkérték a channel 4 szakértői stábjába?
  értem én h túlélt egy balesetet, de azért mikor már valakit előtérbe helyeznek egy negatív dolog által, az ugyanolyan gáz mintha vkit hátrányosan megkülönböztetnének emiatt.

  mert mint versenyző , azért nem sokat tett le az asztalra még a balesete előtt sem.

  én is így gondolom

 22. F1890: trump többek között az antipc kampánya miatt lett elnök 😀
  úgyh nagyon jó példa h az emberek legtöbbje nem pc módon gondolkodik, csak ugye ezt nyomatják, mint a maszkos filmeket

  Pontosan, hiába ömlik mindenhonnan ez, az emberek nagy része nem vevő erre, aztán most hiába támadják Trumpot mindenhonnan és nyíltan kb az összes műsortól a celebekig mindenki ellene van, meg megakarják buktatni, ez nem fog menni, mert egyszerűen nincs hozzá meg az emberek támogatása, legalább is nagyon megoszlik a vélemény.

 23. Nando: Hát előbb utóbb ennek a vadhajtásait majd szép lassan vissza vágdossa valaki vagy a sors, nem hiszem, hogy ehhez bármilyen csoportosulás kell azért kint a nagyobb felhördülésre hamarabb reagálnak mint itthon, vagy éppen elég megnézni,hogy Európában egyre népszerűtlenebbek az ilyesfajta pártok.
  Bár ha ilyen csoportosulások is indulnának ez ellen, főleg radikálisan, azt nagyon hamar cenzúráznák az interneten ! Tv-ből meg abszolút nem reklámozzák a polkorrektség ellen fellépőket, így ebben a mai digitális világban ezt nagyon gyorsan ellehetetlenítenék.

  trump többek között az antipc kampánya miatt lett elnök 😀
  úgyh nagyon jó példa h az emberek legtöbbje nem pc módon gondolkodik, csak ugye ezt nyomatják, mint a maszkos filmeket

 24. F1890: sztem ezzel a pc erőltetéssel többet ártanak mint használnak. nagyon sok embernek ki van a töke már vele. ebből szoktak előbb utóbb szélsőséges csoportok aktivizálódni – legalábbis a történelemben mindig ez volt

  Hát előbb utóbb ennek a vadhajtásait majd szép lassan vissza vágdossa valaki vagy a sors, nem hiszem, hogy ehhez bármilyen csoportosulás kell azért kint a nagyobb felhördülésre hamarabb reagálnak mint itthon, vagy éppen elég megnézni, hogy Európában egyre népszerűtlenebbek az ilyesfajta pártok.
  Bár ha ilyen csoportosulások is indulnának ez ellen, főleg radikálisan, azt nagyon hamar cenzúráznák az interneten ! Tv-ből meg abszolút nem reklámozzák a polkorrektség ellen fellépőket, így ebben a mai digitális világban ezt nagyon gyorsan ellehetetlenítenék.

 25. F1890: sztem ezzel a pc erőltetéssel többet ártanak mint használnak. nagyon sok embernek ki van a töke már vele. ebből szoktak előbb utóbb szélsőséges csoportok aktivizálódni – legalábbis a történelemben mindig ez volt

  gondolom azert nem kotelezo vallalnia, anyagi gondjai nem voltak elotte sem, de most foleg. Nem hinnem, hogy ettol fuggne a jovoje (marmint megelhetesugyileg)

 26. Nando: Nagyjából így látom én is, dehát nyugaton ez a liberális felfogás megy és igazából az ilyen történeteket zabálják ott a népek, ezért fel is kapják amennyire lehet ! De egyébként nem sajnálom a sráctól, azért nem lehet neki sem valami kellemes így “híressé” válni nem ő választotta ezt, ezt dobta a gép sajnos.

  sztem ezzel a pc erőltetéssel többet ártanak mint használnak. nagyon sok embernek ki van a töke már vele. ebből szoktak előbb utóbb szélsőséges csoportok aktivizálódni – legalábbis a történelemben mindig ez volt

 27. Denis Hunter: es Kiss Pal tomi, meg Michelis, Kiss Norbi? Norbi legalabb EB-t nyert, de ok is “csak” versenyzok alapjaban veve.

  azért a hazai viszonyokat sztem ne hasonlítsuk egy brithez 🙂 főleg h vki 20 év alatti. kpt szerintem akkori gp2-ben simán jó lett volna, megkockáztatom h dobogója/győzelmei is lehettek volna. de már gp3-ban is egy fos csapattal ment.
  kiss norbi ugyanez a kategória, csak őt senkit se tolja annyira mint micheliszt. de ez a két ember sztem hazai viszonylatban ildomos arra h szakértsen. az már más kérdés h egyik totális semmitmondó unalmat áraszt

 28. F1890:
  csak én érzem gáznak h billy mongert felkérték a channel 4 szakértői stábjába?
  értem én h túlélt egy balesetet, de azért mikor már valakit előtérbe helyeznek egy negatív dolog által, az ugyanolyan gáz mintha vkit hátrányosan megkülönböztetnének emiatt.

  mert mint versenyző , azért nem sokat tett le az asztalra még a balesete előtt sem.

  Nagyjából így látom én is, dehát nyugaton ez a liberális felfogás megy és igazából az ilyen történeteket zabálják ott a népek, ezért fel is kapják amennyire lehet ! De egyébként nem sajnálom a sráctól, azért nem lehet neki sem valami kellemes így “híressé” válni nem ő választotta ezt, ezt dobta a gép sajnos.

 29. F1890: azért, mert nem azért kérik fel őt mert vki. hanem amiatt lett vki mert híres lett egy baleset által. azért wéber letett már egy két dolgot az asztalra. pl autó motor főszerkesztője volt, látni h eléggé képben van az f1 múltjával és történelmével. illetve technikai oldalról is kimagaslónak mondható a tudása

  es Kiss Pal tomi, meg Michelisz, Kiss Norbi? Norbi legalabb EB-t nyert, de ok is “csak” versenyzok alapjaban veve. Lehet mas is van a hatterben, nem csak azert kertek fel, mert nincs laba, lehet jol ismeri a technikai hatteret, olyan suliba jar(t) vagy akarmi. Az is eloitelet, hogy egybol azt gondolod a hatranyossaga vegett kerulhet csak oda. (Ami lehet ettol meg igaz)

 30. F1 tv proval kapcsolatban kérdezném, hogy megéri? Ki tudja váltani a sky adását? Úgy értem hogy van rendes kommentátor sáv/ hang, felvezető levezető műsor is? Váltogathatom a kamera nézőpontokat verseny közben, egyszerre akár 2 belső kamerát is nézve pl?

  Kösz

 31. Lewanda_17: Szerintem nem túlzás, tönkrement az egész élete, én sajnos végignéztem ezt, és hallottam mikor azt mondták, ettől még a halál is jobb lenne. Ha ettől boldogabb életet él, akkor hadd csatlakozzon, versenyzett, most ha Szujó és Wéber és társai szakérthetnek, akkor egy versenyző miért nem? Na mindegy, én szociálisan amúgy is túlélrzékeny vagyok.

  azért, mert nem azért kérik fel őt mert vki. hanem amiatt lett vki mert híres lett egy baleset által. azért wéber letett már egy két dolgot az asztalra. pl autó motor főszerkesztője volt, látni h eléggé képben van az f1 múltjával és történelmével. illetve technikai oldalról is kimagaslónak mondható a tudása

 32. F1890:
  csak én érzem gáznak h billy mongert felkérték a channel 4 szakértői stábjába?
  értem én h túlélt egy balesetet, de azért mikor már valakit előtérbe helyeznek egy negatív dolog által, az ugyanolyan gáz mintha vkit hátrányosan megkülönböztetnének emiatt.

  mert mint versenyző , azért nem sokat tett le az asztalra még a balesete előtt sem.

  Szerintem nem túlzás, tönkrement az egész élete, én sajnos végignéztem ezt, és hallottam mikor azt mondták, ettől még a halál is jobb lenne. Ha ettől boldogabb életet él, akkor hadd csatlakozzon, versenyzett, most ha Szujó és Wéber és társai szakérthetnek, akkor egy versenyző miért nem? Na mindegy, én szociálisan amúgy is túlélrzékeny vagyok.

 33. 00ATi00:
  Sziasztok!

  Bár már sok éve olvasgatom ezt a fórumot, csak most szántam rá magam a csatlakozásra, mert úgy éreztem az idei szezont jó lenne hasonló érdeklődésű emberekkel megnézni és beszélgetni az eseményekről, történésekről.

  Szóval, ezúton akkor üdvözlök minden kedves fórumtársat.:)

  Szia! 🙂 Üdv itt 🙂

 34. csak én érzem gáznak h billy mongert felkérték a channel 4 szakértői stábjába?
  értem én h túlélt egy balesetet, de azért mikor már valakit előtérbe helyeznek egy negatív dolog által, az ugyanolyan gáz mintha vkit hátrányosan megkülönböztetnének emiatt.

  mert mint versenyző , azért nem sokat tett le az asztalra még a balesete előtt sem.

 35. 00ATi00:
  Sziasztok!

  Bár már sok éve olvasgatom ezt a fórumot, csak most szántam rá magam a csatlakozásra, mert úgy éreztem az idei szezont jó lenne hasonló érdeklődésű emberekkel megnézni és beszélgetni az eseményekről, történésekről.

  Szóval, ezúton akkor üdvözlök minden kedves fórumtársat.:)

  Hi

 36. andrea1: Üdv jó szórakozást, és milyen táborba csatlakozol azon kívül hogy f1 rajongó vagy, van kedvenc csapat vagy pilóta?

  Igyekszem objektíven nézni az egész sportot, de ha választani kell akkor Vettelnek és Leclernek drukkolok(emiatt jelenleg a Ferrarinak is, de nincs vallásos hitem a csapat mellett). Hamiltont tartom a legjobb pilótának a jelenlegi mezőnyből és a Mercedest a legjobb csapatnak, bár mind az említett pilóta, mind a csapat legtöbb megnyilatkozásától borzongok.

  Ez persze totálisan szubjektív vélemény, nem szeretnék vitát indukálni vele.:)

 37. 00ATi00:
  Sziasztok!

  Bár már sok éve olvasgatom ezt a fórumot, csak most szántam rá magam a csatlakozásra, mert úgy éreztem az idei szezont jó lenne hasonló érdeklődésű emberekkel megnézni és beszélgetni az eseményekről, történésekről.

  Szóval, ezúton akkor üdvözlök minden kedves fórumtársat.:)

  Üdv 🙂 jó szórakozást, és milyen táborba csatlakozol azon kívül hogy f1 rajongó vagy, van kedvenc csapat vagy pilóta? 🙂

 38. 00ATi00:
  Sziasztok!

  Bár már sok éve olvasgatom ezt a fórumot, csak most szántam rá magam a csatlakozásra, mert úgy éreztem az idei szezont jó lenne hasonló érdeklődésű emberekkel megnézni és beszélgetni az eseményekről, történésekről.

  Szóval, ezúton akkor üdvözlök minden kedves fórumtársat.:)

  HAli üdv itt 🙂

 39. Sziasztok!

  Bár már sok éve olvasgatom ezt a fórumot, csak most szántam rá magam a csatlakozásra, mert úgy éreztem az idei szezont jó lenne hasonló érdeklődésű emberekkel megnézni és beszélgetni az eseményekről, történésekről.

  Szóval, ezúton akkor üdvözlök minden kedves fórumtársat.:)

 40. Bance:
  Motorsport Italy: “The rear suspension of the 2019 Ferrari single-seater is equipped with the hydraulic control.”

  Scuderia beosztásai

  • Inaki Rueda confirmed by Mattia Binotto as the responsible man for strategies for both Vettel/Leclerc
  • Mekies as sporting director / oversees regulations
  • Rory Byrne still has a advisory role for chassis/aerodynamics
  • Gino Rosato also still there
  • Wolf Zimmermann will act as Corrado Iotti‘s adviser when it comes to the Ferrari power unit
  • Jonathan Giacobazzi as the race executive manager and Corradini as the head of mechanics

  ALFA álcafestése a tesztekre
  https://pbs.twimg.com/media/DzT2qa_X4AEX1tm.jpg

  Inuki marad?Szuper😁

 41. Az engem meglepett, hogy Albon még régebbi géppel sem kapott lehetőséget a Red Bulltól, ténylegesen a bejáratáson ült először F1-es kocsiban. Igen komoly kihívás előtt áll, hogy legfeljebb négy tesztnapja lesz alkalmazkodni, de a Hondánál sose lehet tudni

 42. DUdi: 13.00 Tudtommal

  Köszi!

  Az időpont keresése közben láttam ezt a videót, azért most, hogy az IndyCar a COTA-n tesztel, jól kijön, hogy ezek mennyivel lomhább gépek az F1-nél, ugyanakkor a kormánymozdulatokból az jön le, hogy elég szórakoztató lehet terelgetni őket:

 43. Motorsport Italy: “The rear suspension of the 2019 Ferrari single-seater is equipped with the hydraulic control.”

  Scuderia beosztásai

  • Inaki Rueda confirmed by Mattia Binotto as the responsible man for strategies for both Vettel/Leclerc
  • Mekies as sporting director / oversees regulations
  • Rory Byrne still has a advisory role for chassis/aerodynamics
  • Gino Rosato also still there
  • Wolf Zimmermann will act as Corrado Iotti‘s adviser when it comes to the Ferrari power unit
  • Jonathan Giacobazzi as the race executive manager and Corradini as the head of mechanics

  ALFA álcafestése a tesztekre
  https://pbs.twimg.com/media/DzT2qa_X4AEX1tm.jpg

 44. Am Jamie Chadwick nyerte idén az MRF Challenge-t, pedig a mezőnyben volt Max Defourny is, aki annak idején Lando egyik nagy riválisa volt Formula Renaultban

 45. Denis Hunter: biztosan ujdonsag, ha azt mondjak, de a McLarennel mar par eve vannak olyan alkatreszek, amit ugy nyomtatnak. Persze nem tudom milyen anyagbol, de ez volt az elonye, hogy akar helyben is elkeszithetoek.

  igen, ezert is tartom erdekesnek, mivel a 3D nyomda nem ujdonsag a forma1ben sem, itt a nyomtatott anyagok lehetnek specik
  egy biztos, az autoipar nagyon sokat koszonhet a forma1-nek

 46. Bance:
  még egy érdekes… hír? a 2019es Ferrariról, meglátjuk

  During the crash test, Jo Bauer (FIA) was there, because for the first time Ferrari used materials other than the usual carbon. In fact the details were printed in 3D using something new for F1.
  “This is a big step forward, a technical revolution that is invisible in Ferrari‘s work but very important. It could mean that during a GP weekend, if it shows that a piece needs some modifications or they have to make it new, it could even be created directly on the track!”

  biztosan ujdonsag, ha azt mondjak, de a McLarennel mar par eve vannak olyan alkatreszek, amit ugy nyomtatnak. Persze nem tudom milyen anyagbol, de ez volt az elonye, hogy akar helyben is elkeszithetoek.

 47. még egy érdekes… hír? a 2019es Ferrariról, meglátjuk

  During the crash test, Jo Bauer (FIA) was there, because for the first time Ferrari used materials other than the usual carbon. In fact the details were printed in 3D using something new for F1.
  “This is a big step forward, a technical revolution that is invisible in Ferrari‘s work but very important. It could mean that during a GP weekend, if it shows that a piece needs some modifications or they have to make it new, it could even be created directly on the track!”

 48. GreenHonda: Azért nem kerestem rá, mert már írták, hogy olyan, mint a Red Bull. Na most az elég sötét, és ha a Ferrari is ilyen lesz, kb annyi lesz a különbség hogy ha nagyon-nagyon sok fény vetül rá akkor picit látod h bordó 😀

  Automoto
  People that have seen the new 2019 Ferrari car have said it’s “the most beautiful red ever made by Ferrari.”

 49. Bance:
  According to the recent news coming from Italy, Ferrari‘s new livery is dark red matte finish (the matte finish is similar to the one Red Bull has).

  Simone Resta (chief technical director at Alfa Romeo Racing) is still getting paid by Ferrari. He is also a good friend of Ferrari team principal Binotto.

  Mivan? Kvázi fekete lesz a Ferrari?