Azeri Nagydíj Kibeszélő

A megszokott és jól bevált Kibeszélő Topicot ismét létrehozzuk, hogy legyen hol megbeszélni a napi eseményeket.

A hétvége menetrendje

EseményIdőpont
1. szabadedzésPéntek 12:00
2. szabadedzésPéntek 16:00
3. szabadedzésSzombat 12:00
IdőmérőSzombat 15:00
FutamVasárnap 15:10

Aki esetleg még nem tippelt, az tippeljen ITT

Az alábbi linkeken lehet élőben nézni a hétvégét: M4 Oldala , Adás1 , Adás2 , Adás3  
Az alábbi linken élő szektorok, köridők láthatóak: Live Timing 

 

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Nando: Ja persze kimegyünk jobbra aztán visszahúzunk, arra aki 30km/h val nagyobb tempóban jön, kacscingassál még és te ennek örülsz, még olcsón megúszták..

  mondom mégegyszer, nincs már verstappen szabály. féktávon lehet irányt váltani, a szabályzat nem tiltja. számomra mind a kettő hibás, balfékek voltak. egyik mert tahóskodott, a másik meg a szokásos bevetődéssel akarta beszopatni azt aki nagyon is jól ismeri h mit fog csinálni a másik. nagyon egymásra találtak azon a féktávon

 2. Nando: Ja persze kimegyünk jobbra aztán visszahúzunk, arra aki 30km/h val nagyobb tempóban jön, kacscingassál még és te ennek örülsz, még olcsón megúszták..

  Ha most nem, akkor sose fognak elbeszélni ezzel a pattanással, vicc a gyerek, de amióta itt van ezt csinálja, féktávon cikáz, remélem jó kemény a töke tőle, dupla kiesés, vater megdicsérheti hogy kemény a kölke.

 3. frontember:
  Üzenem F1890-nek, hogy Verstappen mindig kurvára előnyt szerez ezekből.
  Gratulálok. megint igazad lett. Számold ki, hogy melyik volt a hibás, de hogy Verstappennek ez a kibaszott stílusa az egyik oka ennek az egésznek, az gondolom nem kétséges senki számára, aki gondolkodik.

  Szégyen.

  sztem mind a kettő hibás, verstappen megint tahó volt, de ezt mindenki tudja róla h féktávon is keménykedik. ricsi akart bevetődni távolról és végső soron ő ment neki. szóval nálam 60-40 ricsinek. túl sokat kockáztatott mind a kettő. és buta is. h őszinte legyek megérdemli mind a kettő

 4. Üzenem F1890-nek, hogy Verstappen mindig kurvára előnyt szerez ezekből.
  Gratulálok. megint igazad lett. Számold ki, hogy melyik volt a hibás, de hogy Verstappennek ez a kibaszott stílusa az egyik oka ennek az egésznek, az gondolom nem kétséges senki számára, aki gondolkodik.

  Szégyen.

 5. Paberto: Hamilton moge erkezne vissza csere utan. Tegyuk fel ultrat kap es Hamilton elengedi. Lesz 10-12 kore hogy ledolgozzon kb 8 masodpercet, majd palyan megelozze Vettelt. Nem olyan egyszeru.

  dehogynem. körönként sima 1-3 seccel gyorsabb plusz szélárnyék drs, ez nagyon sima lesz bottasnak

 6. lolkabolka: Azért nekik kicsit komolyabb technika áll rendelkezésre. Vettel gumijai bőven elhasználtabbnak tűntek, mint Bottasé, vagy akár a RB-seké. Nyilván volt valami oka, hogy a lágyat választották. Benne van, hogy elbaszták, ők is emberek, hibáznak, de ne legyünk már fotelharcosok.

  Ferrari egy értelmes taktikát nem tud megcsinálni ebben az evben.

 7. Zasalamel:
  Hát ezt elbaszta clear, komolyan ezek nem az lt nézik?

  Azért nekik kicsit komolyabb technika áll rendelkezésre. Vettel gumijai bőven elhasználtabbnak tűntek, mint Bottasé, vagy akár a RB-seké. Nyilván volt valami oka, hogy a lágyat választották. Benne van, hogy elbaszták, ők is emberek, hibáznak, de ne legyünk már fotelharcosok.