Azeri Nagydíj Kibeszélő

A megszokott és jól bevált Kibeszélő Topicot ismét létrehozzuk, hogy legyen hol megbeszélni a napi eseményeket.

A hétvége menetrendje

EseményIdőpont
1. szabadedzésPéntek 11:00
2. szabadedzésPéntek 15:00
3. szabadedzésSzombat 12:00
IdőmérőSzombat 15:00
FutamVasárnap 15:10

Aki esetleg még nem tippelt, az tippeljen ITT

Az alábbi linkeken lehet élőben nézni a hétvégét: M4 Oldala , Adás1 , Adás2 , Adás3  
Az alábbi linken élő szektorok, köridők láthatóak: Live Timing 

 

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Ez egyébként is Ham győzelem lett volna, ha Vettel nem vetődik ott be, akkor a kövi körben ment volna el valószínűleg. Ez van, le kell nyelni, tavalyi Bakuért visszakapta. Ettől függetlenül én nem érzem Hamiltonban idén azt, amit tavaly, hosszú még ez az év, de ha Vettel most fejben egyben marad, esélyesebbnek tartom.

 2. frequency: Ennyi, csak az elvakult nem látja ,hogy a kamu zseni feltartotta egész verseny alatt és az ostoba tudatlan védekezésével többször majdnem lenullázta a csapatot.

  pontosan ezt gondolom. Lehet, h a konkrét esetben Ricci is hibás volt, de Maxnak csak ezen a versenyen legalább a harmadik teljesen egyértelmű esete volt a csapattársával szemben, amikor nem rajta múlt, hogy nem mentek össze.

  Verstappen eddig az év minden versenyén ostoba hibákat követett el, idén eddig tőle nem látott módon időmérőn és szabadedzésen is üti-veri a kocsit. Lehet, hogy vannak tiszta és gyors szakaszai egy hétvégén, dehát ez *** kevés. Egy ilyen zseninek mondott csávótól meg nevetségesen kevés.

 3. frontember: a konkrét eset is vitás szerintem, de nem lehet felmenteni ricsit valóban. Ugyanakkor teljesen egyértelmű számomra, hogy Verstappen stílusa, ostobasága, teljesen felesleges emberkedése miatt alakult ki az a feszkó, ami a szituációhoz vezetett. Amelyben amúgy kétszer vált irányt Verstappen.

  Az egész helyzetet, az egész balhé kialakulását nálam egyértelműen Max okozta.

  Ennyi, csak az elvakult nem látja ,hogy a kamu zseni feltartotta egész verseny alatt és az ostoba tudatlan védekezésével többször majdnem lenullázta a csapatot.

 4. F1890: azért magunk között, ez most inkább volt ricsi sara. ha fordított esetben verstappen lett volna hátul akkoris azt mondanám h a hátul lévő a hibás. 12 spanyolban schumacher erre kapott 5 rajthelyes büntit

  a konkrét eset is vitás szerintem, de nem lehet felmenteni ricsit valóban. Ugyanakkor teljesen egyértelmű számomra, hogy Verstappen stílusa, ostobasága, teljesen felesleges emberkedése miatt alakult ki az a feszkó, ami a szituációhoz vezetett. Amelyben amúgy kétszer vált irányt Verstappen.

  Az egész helyzetet, az egész balhé kialakulását nálam egyértelműen Max okozta.

 5. frontember: tehát akkor elönyhöz jutott ismét Verstappen a stílusa miatt, vagy a végtelen butasága inkább kárt okozott?

  Ricciardo sem volt makulátlan az esetben, de mi Verstappenről beszéltünk, hogy az ő stílusa inkább hoz a konyhára, vagy nem?

  Szerintem itt az újabb tiszta válasz a dilemmára.

  azért magunk között, ez most inkább volt ricsi sara. ha fordított esetben verstappen lett volna hátul akkoris azt mondanám h a hátul lévő a hibás. 12 spanyolban schumacher erre kapott 5 rajthelyes büntit

 6. F1890: sztem mind a kettő hibás, verstappen megint tahó volt, de ezt mindenki tudja róla h féktávon is keménykedik. ricsi akart bevetődni távolról és végső soron ő ment neki. szóval nálam 60-40 ricsinek. túl sokat kockáztatott mind a kettő. és buta is. h őszinte legyek megérdemli mind a kettő

  tehát akkor elönyhöz jutott ismét Verstappen a stílusa miatt, vagy a végtelen butasága inkább kárt okozott?

  Ricciardo sem volt makulátlan az esetben, de mi Verstappenről beszéltünk, hogy az ő stílusa inkább hoz a konyhára, vagy nem?

  Szerintem itt az újabb tiszta válasz a dilemmára.

 7. Hár erre nevelted a kölködet te barom.Semmi esze nincsen, Ricsi végtelenül korrektül versenyzet megint, ráadásul egész hétvégén gyorsabb volt ,csak fel volt tartva, a csapat meg egy dilettáns hogy nem látják hogy Riccit kéne tolni, nem a balfas zt

 8. Go.Michael: Ha most nem, akkor sose fognak elbeszélni ezzel a pattanással, vicc a gyerek, de amióta itt van ezt csinálja, féktávon cikáz, remélem jó kemény a töke tőle, dupla kiesés, vater megdicsérheti hogy kemény a kölke.

  Végig necces volt amit maxika csinált Ricsi ellen, csak idő kérdése volt hogy összemennek, sajnos.. Eszetlen a gyerek ez most már egészen biztos !