Panasz helyett védi a Ferrarit az „elnyomott” Räikkönen

A Ferrari kínai stratégiáját látva már az egész szakma elkönyvelte, Kimi Räikkönen segítőként használják a Scuderiánál. Bakuban most a „Jégember” is állást foglalt a témában.

Kimi Räikkönen (Fotó: XPB)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Zasalamel: Hidd el, Kimi teljesen tisztában van vele, csak ő (ahogy írtad) nem politika úton, hanem pályán próbál válaszolni, ez természetéből fakad. Ne akard már úgy beállítani, mintha buta kisfiú lenne.

  Te állítod be egy tulajdonságát nagyítottam ki ami a helyzetet értékelve gyengesége. Enbyi, de neked magyarázni, nehez…

 2. andrea1: Naivsag mert azt hiszi hofy ez nincs igy, természet mert nem politizal es ahogy látom mashogy próbálja ezt elerni ha nyomja neki a palyab. Ő döntése nyilvan

  Hidd el, Kimi teljesen tisztában van vele, csak ő (ahogy írtad) nem politika úton, hanem pályán próbál válaszolni, ez természetéből fakad. Ne akard már úgy beállítani, mintha buta kisfiú lenne.

 3. Zasalamel: Szted ezt Kimi nem tudja? Ne viccelj, profi karrier áll mögötte, rengeteg csapattal dolgozott már, rengeteg kapcsolata van, annyi rutinja van a háta mögött, h ezeket tudja ő kezelni.
  Az már más kérdés, h ő nem akar konfliktusokba keveredni, amivel kiállhatna magáért, de ez nem naivság, hanem természet. Ő ilyen. Hiába beszélne vele az ember, valszeg elküldené a francba, mert ő biztos nem kér mások tanácsából.

  Naivsag mert azt hiszi hofy ez nincs igy, természet mert nem politizal es ahogy látom mashogy próbálja ezt elerni ha nyomja neki a palyab. Ő döntése nyilvan

 4. andrea1: Te jelzozheted h bena egx adott szituációba, ergo nulla szakértelemmel es nulla versenyzői tapasztalattal rendelkezven allitod ezt,amikor nem te vagy ott az ülésben. A naivsagat a gyengébbek kedvéért itt mosr ugy ertve munkájához mérten erten, hiszen odairtam h jobb utana nézni a dolgoknak, resen lenni itt a csapatra valo odafigyelest ertem, az hogy ketes dolgot igy magyarázunk neki es teljesen tiszteletbe tartom a csapat döntését, nincs igy amit állítanak mert neki ezt mondják. Neked is mondhatom kek a fű, pedog te tudod h zold de elhiszed mert azt mondtam neked, de gondold igy,en vagyok a munkaadod, ugy befolyásolsz emebereket ahogy akarod. Mindig résen kell lenni.

  Szted ezt Kimi nem tudja? 😀 Ne viccelj, profi karrier áll mögötte, rengeteg csapattal dolgozott már, rengeteg kapcsolata van, annyi rutinja van a háta mögött, h ezeket tudja ő kezelni.
  Az már más kérdés, h ő nem akar konfliktusokba keveredni, amivel kiállhatna magáért, de ez nem naivság, hanem természet. Ő ilyen. Hiába beszélne vele az ember, valszeg elküldené a francba, mert ő biztos nem kéri mások tanácsát.

 5. Zasalamel: Olvasd el újra amit írtam. Nincs itt semmi védőügyvéd, csak Kimi már akkor felnőtt ember volt mikor te még járni sem tudtál, ergo rutinosabb, tapasztaltabb nálad, mivel idősebb, szal ne akard kioktatni. Magyarázzam még?

  Te jelzozheted h bena egx adott szituációba, ergo nulla szakértelemmel es nulla versenyzői tapasztalattal rendelkezven allitod ezt,amikor nem te vagy ott az ülésben. A naivsagat a gyengébbek kedvéért itt mosr ugy ertve munkájához mérten erten, hiszen odairtam h jobb utana nézni a dolgoknak, resen lenni itt a csapatra valo odafigyelest ertem, az hogy ketes dolgot igy magyarázunk neki es teljesen tiszteletbe tartom a csapat döntését, nincs igy amit állítanak mert neki ezt mondják. Neked is mondhatom kek a fű, pedog te tudod h zold de elhiszed mert azt mondtam neked, de gondold igy,en vagyok a munkaadod, ugy befolyásolsz emebereket ahogy akarod ha értesz az emberekhez és akinek mondod befogadja. Mindig résen kell lenni. Ahogy te se tudod mi van körülötte, ez csak feltelezes mindneki részéről, de a látottak es az eredményekben igy lehet fejlődni ha nem hiszel el mindent.

 6. andrea1: Körülötte… Nincs az a helyzet ami miatt felállna vagy kitéritene ebbol a szerepbol, ellenállás. Nekem meg ne játszd a Ferrari védőugyvedjet ettol mentesíts, másnál próbálkozz ? . Egyértelmű volt mit irtam le es mire ertem ezt, had ne magyarázzam el mert az fárasztó lenne

  Olvasd el újra amit írtam. Nincs itt semmi védőügyvéd, csak Kimi már akkor felnőtt ember volt mikor te még járni sem tudtál, ergo rutinosabb, tapasztaltabb nálad, mivel idősebb, szal ne akard kioktatni. Magyarázzam még?

  Ismered Kimit nem? Ha személyesen találkozol vele sem kéri mások véleményét, azt meg pláne nem h mit csináljon. Szal tudja mti csinál.

 7. Zasalamel: Azért kicsit vicces, hogy te akarod oktatni kimit, maradjunk annyiban h fogalmad sincs h mi megy valójában körülötte. Miaz h naiv?

  Körülötte… Nincs az a helyzet ami miatt felállna vagy kitéritene ebbol a szerepbol, ellenállás. Nekem meg ne játszd a Ferrari védőugyvedjet ettol mentesíts, másnál próbálkozz 😉 . Egyértelmű volt mit irtam le es mire ertem ezt, had ne magyarázzam el mert az fárasztó lenne

 8. andrea1:
  Ez oke, korrekt… De olyan naiv vagy bem tudom kicsit igenis kell a dolgok mögé nézni, figyelni, resen lenni. Sajnos Kimi példává vált, h nem feltétlenül ez a a jo hozzaallas. De imádom, jo volt neki szurkolni csak ez neha bosszantó.

  Azért kicsit vicces, hogy te akarod oktatni kimit, maradjunk annyiban h fogalmad sincs h mi megy valójában körülötte. Miaz h naiv? 😀 Közel 40 éves apáról beszélsz, aki egy profi autóversenyző, nem egy 15 éves gyerekről.

 9. Így utólag, ki kellett volna őket hozni a 17. körben közepesért,majd Kimit az sc-nél lágyért.Vettelnek végül is mindegy volt,de Kiminek sikerülhetett volna megnyerni a futamot.A Ferrari mentségére szóljon,hogy úgy gondolták,a lágy még bírja.Remélem Bakuban nem szúrnak el semmit!