Orosz Nagydíj Kibeszélő

A megszokott és jól bevált Kibeszélő Topicot ismét létrehozzuk, hogy legyen hol megbeszélni a napi eseményeket.

A hétvége menetrendje

EseményIdőpont
1. szabadedzésPéntek 10:00
2. szabadedzésPéntek 14:00
3. szabadedzésSzombat 11:00
IdőmérőSzombat 14:00
FutamVasárnap 14:10

Aki esetleg még nem tippelt, az tippeljen ITT

Az alábbi linkeken lehet élőben nézni a hétvégét: M4 Oldala , Adás1 , Adás2 , Adás3  
Az alábbi linken élő szektorok, köridők láthatóak: Live Timing 

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. F1890: nem is akarták megcserélni az a helyzet , ha akarta volna bottas szélárnyék után kihúzódik balra és engedi hamet

  Mert őrültség a futam első kanyarjában ezt eldönteni és nem is állítana ki jó bizonyítávnyt magáról se a Merci, se a F1 ha ezt megtennék, ez senkit nem érdekel az első körben,ráadásul amíg van 53 kör, egy egész táv.

 2. Lewanda_17: Én is rendszeresen francia versenyzőként emlegettem Leclercet, noha tudtam, hogy igazából Monacoban él, de valahogy Jules, Todt stb miatt simán lefranciázom.

  Jó, eddig én is azt hitte, hogy nála is csak rossz beidegződés, de most meséli, hogy meglepődött azon, hogy a franciák nem tartják franciának.

 3. andrea1:
  Nah a Mercinek is ideje ide regisztrálni, mert itt a foteldrukkik szerint meg lehet oldani egy rajtnál a helycserét..Na visszatérve a valóságba, ahogy a realitás is mutatta, ezt kockáztatni nem okos taktika.

  nem is akarták megcserélni az a helyzet , ha akarta volna bottas szélárnyék után kihúzódik balra és engedi hamet

 4. KIMI AND THE RED POWER:
  Szujónak nem mondták, hogy az a Red Bull sokkal gyorsabb mint a többiek autója?

  Persze, hogy gyorsabb, de akkor is már a 7. miközben Ricsi még csak a 13. Plusz emlékszem, hogy tavaly Malajziában mondjuk Vettel indult a mezőny végéről és egy ideig elszerencsétlenkedett még a Mclarenekkel is, pedig Sepangban nem nehéz előzni, illetve egy Ferrarival még egyszerűbb is mint egy Red Bullal az erősebb motor miatt. Szóval nem kéne leértékelni az ilyen gyors felzárkózásokat, mert ez azért nem szokványos. Az egyértelmű volt, hogy a futam végére felérnek 5. 6. helyre, de nem 10 kör alatt.