Amerikai Nagydíj Kibeszélő

A megszokott és jól bevált Kibeszélő Topicot ismét létrehozzuk, hogy legyen hol megbeszélni a napi eseményeket.

A hétvége menetrendje

EseményIdőpont
1. szabadedzésPéntek 10:00
2. szabadedzésPéntek 14:00
3. szabadedzésSzombat 11:00
IdőmérőSzombat 14:00
FutamVasárnap 14:10

Aki esetleg még nem tippelt, az tippeljen ITT

Az alábbi linkeken lehet élőben nézni a hétvégét: M4 Oldala , Adás1 , Adás2 , Adás3  
Az alábbi linken élő szektorok, köridők láthatóak: Live Timing 

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. Go.Michael:
    Én várok némi fűszert a rajtnál, de őszintén szólva megjósolni nem lehet most kinél van az ász leosztva. Jó lenne ha Kimi elfordulna elsőnek, a lágyabb keverékkel jó esélyei vannak, de otálisan orosz rulett a ferrari ereje, és ha igaz hogy visszafejlesztve van fej-fej mellett most a két csapat, az mekkora pofon az idei évnek a vörösök részéről. Jó lenne egy izgalmas verseny és egy Kimi győzelem!

    Ricsi vagy Kimi nem tenne rosszat a versenynek, ha elsőként fordulna el, de az még nagyobbat szólna ha 1-2ben fordulnának el. 🙂

  2. na nekem az az érzésem, hogy hamiltonnak most még nem lesz meg a cím, vettel valahogy hamilton elé fog keveredni.
    Ja és még a gumikopásra leszek kíváncsi, ugye nem nagyon tudták hosszabb távon is kpróbálni ezeket a gumikat, iletve arra is kíváncsi leszek, hogy befolyásolja-e majd, Hamilton gumiját, hogy tegnap két mért kört is belerakott és ugye azon a szetten kell majd rajtolnia.

  3. Én várok némi fűszert a rajtnál, de őszintén szólva megjósolni nem lehet most kinél van az ász leosztva. Jó lenne ha Kimi elfordulna elsőnek, a lágyabb keverékkel jó esélyei vannak, de otálisan orosz rulett a ferrari ereje, és ha igaz hogy visszafejlesztve van fej-fej mellett most a két csapat, az mekkora pofon az idei évnek a vörösök részéről. Jó lenne egy izgalmas verseny és egy Kimi győzelem!