Horner: Verstappen tehetségesebb Vettelnél

Tehetségesebbnek tartja Max Verstappent Sebastian Vettelnél a Red Bull-os főnökük. Christian Horner szerint a német szorgalmával emelkedhetett ilyen magasra.

Christian Horner és Max Verstappen (Fotó: XPB)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. de egyébként ezt a részét én sosem értettem. attól, hogy az utolsó csavar ötvözetével is tisztában vagy, meg tudod, hogy a gyárban a takarítónéni középső gyerekének mi a tíz kedvenc zenei előadója… attól a pályán jobb versenyző leszel? Nekem az előző cikkben is ez szúrt szemet, hogy mikor már Michael is úgy válaszol, hogy “b..meg Seb, átmegyek a kanyaron olyan gyorsan, ahogy lehet”, akkor már valószínűleg túlanalizálod a dolgokat! 😀

  2. chapman88: Nekem egy gondom van csak ezzel a sráccal kapcsolatban, az hogy, k.baszott nagy az arca. Lehet, hogy ez a kitenyésztés következménye? ?

    Érdekes, Alot állandóan bevéded, pedig nála nagyobb arca nincs senkinek sem az F1-es mezőnyben (ez az állítás egyébként nem csak képletesen helytálló. 😀 )

  3. Szerintem erre majd akkor térjünk vissza, ha a kis tulipán meg tud csinálni egymás után mondjuk 5-6 futamot, hogy nem zúz le senkit! Ja és szerez legalább 1 vb címet! Mert lehet, valóban egy nagy tehetség, de egyenlőre a f1 történetében Maldonado-val van egy lapon!

  4. F1890:
    tény h verstappen nagy tehetség, de azért annyiban más a helyzete h apja egész életében erre tenyésztette ki. megvoltak a felszerelései , mentális nevelés és a többi. mondhatni a kitenyésztés a négyzeten amit vele műveltek.

    Nekem egy gondom van csak ezzel a sráccal kapcsolatban, az hogy, k.baszott nagy az arca. Lehet, hogy ez a kitenyésztés következménye? 😀