Mexikói Nagydíj Kibeszélő

A megszokott és jól bevált Kibeszélő Topicot ismét létrehozzuk, hogy legyen hol megbeszélni a napi eseményeket.

A hétvége menetrendje

EseményIdőpont
1. szabadedzésPéntek 02:00
2. szabadedzésPéntek 06:00
3. szabadedzésSzombat 04:00
IdőmérőSzombat 07:00
FutamVasárnap 06:10

Aki esetleg még nem tippelt, az tippeljen ITT

Az alábbi linkeken lehet élőben nézni a hétvégét: M4 Oldala , Adás1 , Adás2 , Adás3  
Az alábbi linken élő szektorok, köridők láthatóak: Live Timing 

Hozzászólások

 1. Nando:
  Olvasgatom külföldi fórumokat, valaki kiszámolta, hogy Vettel relatíve 103 pontot bukott el Hamiltonhozképest a hibáiból, ami rengeteg úgy hogy közben messze neki volt a mezőnyben a legmegbízhatóbb autója, hátrasorolást is csak a saját hibájából kapott.
  Ráadásul, ha az évet hibátlanul teljesíti Austin után vezette volna a Vb-t nagyságrendileg 10-15, vagy akár 20 ponttal is, Leclerc valóban veszélyes lehet rá, ha csak fele ennyit hibázik még akkor is !

  Irdatlan nagy szám, de ez a történet azért mélyebb mint gondolnánk. Vettel hiábi egyértelműek, ezt ő maga sem vitatja el, de én iss inkább 70%-ban a rossz fejlesztési irányt találom a fő gondnak. Úgy utazni egy hétvégére, hogy tudod 3-4-5 tizedes a lemaradásod és be kell valahol hozzad, kockáztatni kell, kitolni maximálisan a határokat, a hátrány végett pedig a sűrűből rajtolni… na mind1 is, csapat és pilótának egyaránt jó tanulópénz volt ez, jövőre pedig remélem egy sokkal komplettebb Vettelt látunk és egy fiatal aspiráns Leclercet. Furcsa még leírni, de szoknom kell a nevet. Azért Kimi idei éve nem volt rossz, de így szép távozni a nagy siker helyszínéről.

 2. Most már tényleg kérek mindenkit, hogy fejezze be. Nincs erre szükség. Ne kelljen ezzel foglalkozni mostmár.

 3. Na látom máris törölve lett a hsz-em! 🙂
  Amúgy üdv mindenkinek!
  Alo14 és Feder nemtomki ha már nézegetitek a profilom,akkor elmondom,hogy régi motoros vagyok már,csak új néven! 🙂

 4. Giulia:
  Érdekes futam volt. Seb mintha magára talált volna, tökéletesen kivitelezett tegnap mindent. Az a precízitás, ami tegnap megvolt, az hiányzott az előző futamokon. Ha ezzel a higgadtsággal és pontossággal kivitelezi az elrontott (mint utólag kiderült) manővereit, akkor igenis sokra ment volna velük. Hátha ezek a határfeszegetések jövőre nem merülnek ki ostoba húzásokban, hanem sikeres megmozdulások lesznek. Szerintem ez az év nagy pofon lesz neki saját magától és ha jó az autó, jövőre komoly esélye lesz.
  A másik érdekesség, hogy – bár nagy hatása nem volt a bajnoki címre – Hamilton keze is megremegett… Austinban Verstappen, most Ricciardo hajszolta hibába. Nyilván Hamilton volt idén a legösszeszedettebb, de azért az év elején voltak homályos futamai és ez a két (nem jelentős, de látványos és csatában elkövetett) hiba mutatja, hogy nem lett volna lehetetlen elkapni idén.
  Maradjunk annyiban, hogy megérdemelte a címet, mert messze ő volt a legkonstansabb, de az ő keze is megremegett.
  Várom a jövő évet, mert ha hozza ezt a szintet és Seb összeszedi magát, akkor év végéig mehet a harc a címért.

  Azért Leclerc-et nem írnám le.

 5. Arra kíváncsi lettem volna hogy Alonso hol végzett volna ha nincs az az esett.

 6. Ok. Akkor itt a vége fuss el véle. A kibeszélő shownak vége. Innentől minden ilyen jellegű hozzászólás törölve lesz. Legalább próbáljátok meg egymást annyira tisztelni, mint amennyire a versenyzők is tisztelik egymást.

 7. Érdekes futam volt. Seb mintha magára talált volna, tökéletesen kivitelezett tegnap mindent. Az a precízitás, ami tegnap megvolt, az hiányzott az előző futamokon. Ha ezzel a higgadtsággal és pontossággal kivitelezi az elrontott (mint utólag kiderült) manővereit, akkor igenis sokra ment volna velük. Hátha ezek a határfeszegetések jövőre nem merülnek ki ostoba húzásokban, hanem sikeres megmozdulások lesznek. Szerintem ez az év nagy pofon lesz neki saját magától és ha jó az autó, jövőre komoly esélye lesz.
  A másik érdekesség, hogy – bár nagy hatása nem volt a bajnoki címre – Hamilton keze is megremegett… Austinban Verstappen, most Ricciardo hajszolta hibába. Nyilván Hamilton volt idén a legösszeszedettebb, de azért az év elején voltak homályos futamai és ez a két (nem jelentős, de látványos és csatában elkövetett) hiba mutatja, hogy nem lett volna lehetetlen elkapni idén.
  Maradjunk annyiban, hogy megérdemelte a címet, mert messze ő volt a legkonstansabb, de az ő keze is megremegett.
  Várom a jövő évet, mert ha hozza ezt a szintet és Seb összeszedi magát, akkor év végéig mehet a harc a címért. ?

 8. Annyit azért had fuzzek hozzá én is, hogy ez egy fórum, nem óvoda. Szerintem egy normális vita közben bele kell, hogy férjen, hogy a vita hevében néha egyik vagy másik fél kicsit sarkalatosabban fogalmaz.
  Viszont számomra ez a beragok, megsertodok és törlöm magam hozzáállás kissé vicces. Mert ilyen alapon kb mindeki torolhette volna magát százszor.
  De nem akarok ezzel beszolni senkinek, mindenki úgy tesz, ahogy jónak látja. Csak szerintem nem ez a dolgok elintezesi módja.
  De mindegy is, túl van spilazva ez az egész, F1890 majd visszatér, és megy minden a maga útján. 😉 Legalábbis remélem, mert az esetek többségében adom a véleményét, kivétel ez a Ric-Ver téma, ott nem vagyunk egy hullámhosszon. 😀

 9. Kár a gőzért srácok, tegnap kicsit felhúztam magamat. És mielőtt vmi olyat írtam volna amit később megbánok ideiglenesen offoltam magamat. Az élet megy tovább, majd visszatérek ha kicsit nyugisabb leszek

 10. Nando: Soha nem állítottam magamról, hogy szent lennék és kikezdhetetlen az amit állítok, egy-egy fricska a másik felé meg bőven belefér az én véleményem szerint, máshol egymás torkának esnek a fórumozók, az itteni helyzet ettől jóval de jóval kulturálabb mind az én részemről mind más részéről.

  Nem igazán olvastam ami itt zajlott,nem is akarok ebben részt venni, most teszek egy kivételt. Nem kell mindent egy másik fórumhoz mérni, szerintem nagyon olcsó és gagyi érv amit most itt felhozol, hogy más fórumon milyen színvonal van. Kit érdekel? Senkit. Azt már itt fejtegették kötekedő vagy stb ezek persze mind teljesen helytállóak, de olyan szinten bicskanyitogató stílust engedsz meg magadnak sokszor, mire fel? Borzasztó szerintem. Szerintem vannak ilyen szinten problémáid, amiből az jön hogy kommunikálni nem lehet veled, pont a stílus miatt. Egyéni véleményem.
  Szóval ez csak a témához szólt. Itt kellene normálisan viselkedni,az nyilván nem megoldás hogy azt állítod ez még nem a legutolsó fórum szintjét üti, akkor se megy el az amit megengedsz. Itt csak a stílusról beszéltem.

 11. F1890, nehogy már lelépjél! Kivel fogok nem egyet érteni a jövő f1-es szabályzatában? 😀 Én is fel tudom húzni magam Paberto hihetetlen cinizmusán, de soha nem tenném meg neki azt a szívességet, hogy lelépjek és ne fikázzam Hamiltont amikor csak lehet! 😀 Amúgy meg ha mindenki mindenben egyet értene nem is működne a fórum, nem lenne rá szükség!

 12. guide: Nem olvastam most a hozzászólásokat,nem tudom mi történt pontosan,de te is tudsz ám kötözködni,beszólogatni,ami azt illeti.

  Soha nem állítottam magamról, hogy szent lennék és kikezdhetetlen az amit állítok, egy-egy fricska a másik felé meg bőven belefér az én véleményem szerint, máshol egymás torkának esnek a fórumozók, az itteni helyzet ettől jóval de jóval kulturálabb mind az én részemről mind más részéről.

 13. Nando: Értjük és köszönjük neki, hogy van ez az oldal ennek a szűk kis társaságnak, de most komolyan, akkor értsünk vele mindenben egyet, mert ő hozta létre az oldalt vagy mi ?
  Továbbra is tartom, hogy talán túlságosan magára veszi azt, ha valaki nem ért vele egyet egy olyan témában, amit folyamatosan hagoztatott már-már egészen érthetetlen módon rá is játszik arra, mintha az amit állít egy megcáfolhatatlan tudományos tény lenne, azt meg végképp nem értem, hogy egy olyan dolgon amit félig viccnek szán az ember, hogy lehet úgy kiakadni, hogy törlöd magad.
  Ennyierővel minden második ember aki itt van törölheti magát beleértve magamat is, mert azért velem is jó párszor nem értettek egyet, ez egy fúrom ahol elkerülhetelen az, hogy az emberek más véleményen vannak és akár ütköztetik egymás ellen a nézeteiket bizonyos témákban aztán a végén, vagy sikerül megérteni egymás érveit vagy nem, de ettől még ugyanúgy lehet más témákról csevegni, kicsit túl dramatizálta ezt azzal, hogy törli magát!
  Szép kis világot élnénk, ha sok ember elhangatna azért a világban, mert valakik nem értenek vele egyet.

  Nem olvastam most a hozzászólásokat,nem tudom mi történt pontosan,de te is tudsz ám kötözködni,beszólogatni,ami azt illeti.

 14. guide:
  F1890-et ne bántsátok!Ő a lelke az oldalnak!

  Értjük és köszönjük neki, hogy van ez az oldal ennek a szűk kis társaságnak, de most komolyan, akkor értsünk vele mindenben egyet, mert ő hozta létre az oldalt vagy mi ?
  Továbbra is tartom, hogy talán túlságosan magára veszi azt, ha valaki nem ért vele egyet egy olyan témában, amit folyamatosan hagoztatott már-már egészen érthetetlen módon rá is játszik arra, mintha az amit állít egy megcáfolhatatlan tudományos tény lenne, azt meg végképp nem értem, hogy egy olyan dolgon amit félig viccnek szán az ember, hogy lehet úgy kiakadni, hogy törlöd magad.
  Ennyierővel minden második ember aki itt van törölheti magát beleértve magamat is, mert azért velem is jó párszor nem értettek egyet, ez egy fórum ahol elkerülhetelen az, hogy az emberek más véleményen vannak és akár ütköztetik egymás ellen a nézeteiket bizonyos témákban, aztán a végén, vagy sikerül megérteni egymás érveit vagy nem, de ettől még ugyanúgy lehet más témákról csevegni, kicsit túl dramatizálta ezt azzal, hogy törli magát!
  Szép kis világot élnénk, ha sok ember elhallgatna azért a világban, mert valakik nem értenek vele egyet.

 15. Paberto: Az az elony tobb is lehetett volna ha kb 103 pontot bukott. Vagy ez ugy lett kiszamolva hogy ha nem hibazik akkor nem csak neki van tobb pontja jelenleg, hanem Hamiltonnak is kevesebb?

  Ez úgy van számolva ha jól olvastam, hogy ugye ebben benne van az is, amit Hami nem szerzett volna meg, valahogy így jön ki a matek, de nem számoltam utána, csak érdekesnek tartottam. (valakinél pl 96 pont jött ki)
  De nagyságrendileg 100 pont környéke annyi biztos.

 16. Azt azért ugye nem gondoltátok komolyan,hogy Ricciardo Max előtt végez?:)Sajnálom Ricsit,de volt ő a másik oldalon is,2014-ben.
  F1890-et ne bántsátok!Ő a lelke az oldalnak!

 17. Nando:
  Olvasgatom külföldi fórumokat, valaki kiszámolta, hogy Vettel relatíve 103 pontot bukott el Hamiltonhozképest a hibáiból, ami rengeteg úgy hogy közben messze neki volt a mezőnyben a legmegbízhatóbb autója, hátrasorolást is csak a saját hibájából kapott.
  Ráadásul, ha az évet hibátlanul teljesíti Austin után vezette volna a Vb-t nagyságrendileg 10-15, vagy akár 20 ponttal is, Leclerc valóban veszélyes lehet rá, ha csak fele ennyit hibázik még akkor is !

  Az az elony tobb is lehetett volna ha kb 103 pontot bukott. Vagy ez ugy lett kiszamolva hogy ha nem hibazik akkor nem csak neki van tobb pontja jelenleg, hanem Hamiltonnak is kevesebb?

 18. Nando:
  Olvasgatom külföldi fórumokat, valaki kiszámolta, hogy Vettel relatíve 103 pontot bukott el Hamiltonhozképest a hibáiból, ami rengeteg úgy hogy közben messze neki volt a mezőnyben a legmegbízhatóbb autója, hátrasorolást is csak a saját hibájából kapott.
  Ráadásul, ha az évet hibátlanul teljesíti Austin után vezette volna a Vb-t nagyságrendileg 10-15, vagy akár 20 ponttal is, Leclerc valóban veszélyes lehet rá, ha csak fele ennyit hibázik még akkor is !

  Mindenesetre örülök, h kilábalt a ferka a 3-4 versenyen látott gödörből és visszatért a helyes útra, és ahogy nézem vettel is végre összerakta magát, türelmes volt és amikor kellett támadott, így kellett volna már előtte is.

 19. Olvasgatom külföldi fórumokat, valaki kiszámolta, hogy Vettel relatíve 103 pontot bukott el Hamiltonhozképest a hibáiból, ami rengeteg úgy hogy közben messze neki volt a mezőnyben a legmegbízhatóbb autója, hátrasorolást is csak a saját hibájából kapott.
  Ráadásul, ha az évet hibátlanul teljesíti Austin után vezette volna a Vb-t nagyságrendileg 10-15, vagy akár 20 ponttal is, Leclerc valóban veszélyes lehet rá, ha csak fele ennyit hibázik még akkor is !

 20. Bogyi007:
  Jézusom mi az Isten történik itt?!

  Most komolyan egy Verstappen és Ricci összehasonlításból fajultak el a dolgok idáig?

  És ez most komoly hogy az oldal egyik fő szerkesztője kilépett? Remélem nem így van, mert szinte F1890 kalapálta össze és csinálja az oldalt tudomásom szerint…

  Én komolyan nem értem őt minek ez a műbalhé, hogy törli magát, hogy páran nem értünk vele egyet egy bizonyos témában.

 21. Bogyi007:
  Jézusom mi az Isten történik itt?!

  Most komolyan egy Verstappen és Ricci összehasonlításból fajultak el a dolgok idáig?

  És ez most komoly hogy az oldal egyik fő szerkesztője kilépett? Remélem nem így van, mert szinte F1890 kalapálta össze és csinálja az oldalt tudomásom szerint…

  Nyugalom,nyugalom az oldal továbbra is működni fog, csak nem veszek részt az írkálásban.

 22. Jézusom mi az Isten történik itt?!

  Most komolyan egy Verstappen és Ricci összehasonlításból fajultak el a dolgok idáig?

  És ez most komoly hogy az oldal egyik fő szerkesztője kilépett? Remélem nem így van, mert szinte F1890 kalapálta össze és csinálja az oldalt tudomásom szerint…

 23. F1890: Looool. Ekkora hulxeseget is reg olvastam. Na de inkabb torlom magamat aztan az lesz a legjobb

  naaaaa 🙁 nem már megszakad a szívem, mi lesz velem nélküled? ki fogja törölni az OFFjaim? 🙁

 24. F1890: Looool. Ekkora hulxeseget is reg olvastam. Na de inkabb torlom magamat aztan az lesz a legjobb

  Látom mellre szívtad, pedig én voltam annyira korrekt, hogy még egy nevetős jelet is raktam oda, hát ez van, nekem hiányozni fognak a jóslásaid ! xD

 25. F1890: Looool. Ekkora hulxeseget is reg olvastam. Na de inkabb torlom magamat aztan az lesz a legjobb

  Most nem kotekedeskepp, de az mire lenne jó? 🙂

 26. F1890:
  Lol azt te kokolyan vetted?:D

  Pff ez kicsit kezd átmenni tőled a szánalom kategóriába, nem tudom hogy kellett volna venni mivel nevetős figurát a közelben sem láttam ezeknél a szövegeknél mint pl ez: “fél sec verstappennek, gyerünk nyomjad”

 27. Nando: Teljesen nyilvánvaló, hogy egy tüske van benne azért, mert 14-ben Ricci beárazta Vettel 4 címét, most meg így próbál kompenzálni, hogy Maxit az egekbe emeli és haramadjára leírja ugyanazt, hátha így majd rosszabb pilótának látjuk Ricsit mint amilyen valójában. ?

  Looool. Ekkora hulxeseget is reg olvastam. Na de inkabb torlom magamat aztan az lesz a legjobb

 28. Nando: Teljesen nyilvánvaló, hogy egy tüske van benne azért, mert 14-ben Ricci beárazta Vettel 4 címét, most meg így próbál kompenzálni, hogy Maxit az egekbe emeli és haramadjára leírja ugyanazt, hátha így majd rosszabb pilótának látjuk Ricsit mint amilyen valójában. ?

  Huuuu vigyázz, ilyen hsz-sokkal belenyúlsz a darázsfészekbe 😀

 29. vinyei93: Lényegtelen. A következő futamokon is el lesz mondva, hogy Max a jobb. Törődj bele.
  De ha minden igaz, ismét nem a Renault hibájából esett ki, így jövőre én azt mondom, jó éve lesz ?

  Egyébként a rönót látva az utóbbi futamokon én is pozitívabb lettem kicsit. Mintha osszekaptak volna magukat.
  De legyen úgy ahogy mondod 😀 ámen!

 30. vinyei93: A logikád Azt miért nm akarod a számba rágni, hogy az előző futamon Ric egy potenciális győzelmet bukott?

  Teljesen nyilvánvaló, hogy egy tüske van benne azért, mert 14-ben Ricci beárazta Vettel 4 címét, most meg így próbál kompenzálni, hogy Maxit az egekbe emeli és haramadjára leírja ugyanazt, hátha így majd rosszabb pilótának látjuk Ricsit mint amilyen valójában. 😀

 31. Nando: Haver most tényleg azt hasonlítod össze, hogy 60 körrel a vége előtt vagy 10 körrel a vége előtt lehet pontosabban megítélni azt, hogy ki hol végzett volna. Azért ez már igen nevetséges még tőled is !
  Ez már az ebet a karóhoz szitu.

  Nando: Ühüm, azért írtad itt még verseny közben, hogy szoros lehet a vége, mert Vettel közeledik. Tudod kit etessél ezzel a szöveggel a hülyék a túl oldalt vannak ! ?

  Lol azt te kokolyan vetted?:D

 32. roberto23: Haha ?
  Utólag én is kva okos tudok lenni ?
  Komolyan mondom ez már kezd nevetséges irányba menni.

  Lényegtelen. A következő futamokon is el lesz mondva, hogy Max a jobb. Törődj bele.
  De ha minden igaz, ismét nem a Renault hibájából esett ki, így jövőre én azt mondom, jó éve lesz 🙂

 33. F1890: én erre a futamra már a 2. körben megmondtam volna h verstappen ezt behúzza, de gondolom ti még kétségek között voltatok ?és ha kiesett volna jött volna a rizsa h nem túl korán van még megítélni

  A logikád alapján az előző futamot Ric konkrétan megnyeri.
  Engem nem zavar, hogy Verstappen gyorsabb, mert ez egyértelmű. De hogy minden átkozott futamon mindenkinek a szájába próbálod rágni ezt, az már idegesítő, hogy “éééérteeeed? Max a gyorsabb. Halóóóóó, most miért nem fogod fel, hogy Ric nem olyan gyors?”
  Most is, a semmiből egy komment tőled, hogy na látjátok, Verstappen felmosná a padlót Riccel. Oké, ez a véleményed. Csak indokolatlanul sokszor szarozod le Ricet, ami pl engem is zavar mostmár. Azt miért nm akarod a számba rágni, hogy az előző futamon Ric egy potenciális győzelmet bukott?

 34. F1890: én erre a futamra már a 2. körben megmondtam volna h verstappen ezt behúzza, de gondolom ti még kétségek között voltatok ?és ha kiesett volna jött volna a rizsa h nem túl korán van még megítélni

  Haha 😀
  Utólag én is kva okos tudok lenni 😉
  Komolyan mondom ez már kezd nevetséges irányba menni.

 35. F1890: én erre a futamra már a 2. körben megmondtam volna h verstappen ezt behúzza, de gondolom ti még kétségek között voltatok ?és ha kiesett volna jött volna a rizsa h nem túl korán van még megítélni

  Ühüm, azért írtad itt még verseny közben, hogy szoros lehet a vége, mert Vettel közeledik. Tudod kit etessél ezzel a szöveggel a hülyék a túl oldalt vannak ! 😉

 36. Nando: Haver most tényleg azt hasonlítod össze, hogy 60 körrel a vége előtt vagy 10 körrel a vége előtt lehet pontosabban megítélni azt, hogy ki hol végzett volna. Azért ez már igen nevetséges még tőled is !
  Ez már az ebet a karóhoz szitu.

  én erre a futamra már a 2. körben megmondtam volna h verstappen ezt behúzza, de gondolom ti még kétségek között voltatok 🙂 és ha kiesett volna jött volna a rizsa h nem túl korán van még megítélni

 37. Ritkán kommentek,csak olvasgatni szoktam.Gratulálok Hamiltonnak a címhez, hibátlan teljesítményt nyújtott idén és a csapata is nagyon jó volt végig.A Ferrarinál viszont még egy lépés hiányzik a címhez,de tavalyhoz képest fejlődtek szerintem.Vettelnek meg össze kell szednie magát és akkor egy nagyon kiélezett Vb-t láthatnánk.Remélem a jövő évi szabályváltozások nem szedik szét nagyon a mézőny elejét.

  És már csak 100 nap van az első téli tesztig :D:D

 38. Biztosan a családi probléma és a Ferraris mérnök halála miatt ilyen, a Ferrari csapat is mikor mutatták a dobogónál elég szomorú volt.

  Ez nem véletlen szerintem…

  Stonefly:
  Nagyon fura volt Vettel, ez nem érhette ilyen váratlanul. Én nem lepődnék meg egy rosbergi csavaron az év végén.

 39. F1890: akkor az sem számít h 10 krörel a vége előtt hol áll a pilóta, mert jaj lehet baromkodik még az utsó 10 körben. sztem nagyvonalakban a többiek helyzetéből és végeredményéből kiindulva meglehet mondani h kiesés nélkül hol futott volna be a pilóta. főleg akkor ha a futam elején szakad el a mögötte levőktől.

  Oké, akkor Verstappen minimum 4 dobogót bukott tavaly. 🙂
  Részemről ennyi ez a téma.

 40. F1890: akkor az sem számít h 10 krörel a vége előtt hol áll a pilóta, mert jaj lehet baromkodik még az utsó 10 körben. sztem nagyvonalakban a többiek helyzetéből és végeredményéből kiindulva meglehet mondani h kiesés nélkül hol futott volna be a pilóta. főleg akkor ha a futam elején szakad el a mögötte levőktől.

  Haver most tényleg azt hasonlítod össze, hogy 60 körrel a vége előtt vagy 10 körrel a vége előtt lehet pontosabban megítélni azt, hogy ki hol végzett volna. Azért ez már igen nevetséges még tőled is !
  Ez már az ebet a karóhoz szitu.

 41. Tpal: Azért valahol mégiscsak becsülhető, hogy nagyjából mi lett volna a maximum az egyik ill. másik oldalon.

  És feltételezésekből, csak kérdezem, normális az, ha “egzakt” tényeket állítunk ? Szerintem nagyon nem.

 42. roberto23: Most magadat gyozkodod vagy engem? De ha már így belemegyunk, tök jól levezeted miért végzett volna ott, ahol te gondolod, csak ez nem így működik. 60 kor alatt bármi történhet. Elnéz egy féktávot és szetcseszi a gumijait, rosszul jön ki egy lekorozesbol vagy egy vsc-bol. Ezért nem látom továbbra sem értelmet miért kell végeredményként kezelni a futam 1/3nal sem meglévő eredményt.

  akkor az sem számít h 10 krörel a vége előtt hol áll a pilóta, mert jaj lehet baromkodik még az utsó 10 körben. sztem nagyvonalakban a többiek helyzetéből és végeredményéből kiindulva meglehet mondani h kiesés nélkül hol futott volna be a pilóta. főleg akkor ha a futam elején szakad el a mögötte levőktől.

 43. Paberto:
  Sky-on rohadt jo video ment az idei VB-rol. Remelem felkerul Youtube-ra!

  Beteszed majd a Hamilton csoportba, ha esetleg szembejön veled majd youtubeon? De majd nézem én is

 44. Tpal: Azért valahol mégiscsak becsülhető, hogy nagyjából mi lett volna a maximum az egyik ill. másik oldalon.

  Ezt aláírom. De ne kezeljük már kobe vésett tényként.

 45. Stonefly:
  Nagyon fura volt Vettel, ez nem érhette ilyen váratlanul. Én nem lepődnék meg egy rosbergi csavaron az év végén.

  Azert Vettel nem Rosberg. O nem fogja igy szogre akasztani a sisakot. Ha esetleg 2019 is olyan lenne mint az idei ev, akkor talan.

 46. roberto23: Most magadat gyozkodod vagy engem? De ha már így belemegyunk, tök jól levezeted miért végzett volna ott, ahol te gondolod, csak ez nem így működik. 60 kor alatt bármi történhet. Elnéz egy féktávot és szetcseszi a gumijait, rosszul jön ki egy lekorozesbol vagy egy vsc-bol. Ezért nem látom továbbra sem értelmet miért kell végeredményként kezelni a futam 1/3nal sem meglévő eredményt.

  Azért valahol mégiscsak becsülhető, hogy nagyjából mi lett volna a maximum az egyik ill. másik oldalon.

 47. Nagyon fura volt Vettel, ez nem érhette ilyen váratlanul. Én nem lepődnék meg egy rosbergi csavaron az év végén.

 48. F1890: mivel megnézzük h ki mit csinált futamon, és hol ért célba, nem nehéz kikövetkeztetni h ha verstappen 3 seccel előrébb van a másiknál akkor bizony bejött volna dobogóra.

  Most magadat gyozkodod vagy engem? De ha már így belemegyunk, tök jól levezeted miért végzett volna ott, ahol te gondolod, csak ez nem így működik. 60 kor alatt bármi történhet. Elnéz egy féktávot és szetcseszi a gumijait, rosszul jön ki egy lekorozesbol vagy egy vsc-bol. Ezért nem látom továbbra sem értelmet miért kell végeredményként kezelni a futam 1/3nal sem meglévő eredményt.

 49. Zasalamel: Durva h a Force India a nullázás után is beérheti a mekit.

  A Meki a pontjai 2/3-át az első 5 futamon szerezte. Azóta olyan lejtmenetbe kapcsoltak, hogy az elképesztő. Még a 2015-ös vergődésnél is sokkal durvább és reménytelenebb volt ez az év. Hetek óta már az is nagy eredmény, ha sikerül mind2 Willit megverniük.

 50. A Red Bull miért szabotálja ilyen látványosan Ricsi versenyeit? Mondjuk ma kb. mindenki ellene volt, a két FI is óriási vicc volt, fél körön keresztül feltartották, amikor menekült volna Vettel elől. Hamilton megérdemelte, nagyot ment ebben az évben (is). Jövőre remélem új kihívója lesz Leclerc szeméjében? Nagyon szimpatikus a francia a pályán és azon kívül is, szerintem sokak kedvence lesz jövőre, amikor már egy láthatóbb autót fog vezetni a Saubernél.

 51. Zasalamel: Durva h a Force India a nullázás után is beérheti a mekit.

  Azért arra sem fogadtam volna nagy téttel, hogy a meki idén ennyire gyenge évet fut a renault oldalán. Viszont mint csapat a haas óriási csalódás, pilóták oldaláról. A kocsi az bőven 4. erő.

 52. DUdi:
  F1 drivers’ championship ?

  1. Hamilton 358 ?
  2. Vettel 294
  3. Raikkonen 236
  4. Bottas 227
  5. Verstappen 216
  6. Ricciardo 146
  7. Hulkenberg 69
  8. Perez 57
  9. Magnussen 53
  10. Alonso 50

  tudom nem érdekli a 3. hely….jó lenne még egyszer. De Maxi is veszélyes rá…

 53. deze75: ne haragudj de mit nem értesz azon,hogy 50 ember mondja,hogy ne tényként kezeld azt hogy a 3. körben levő állapot nem egyenlő a finissel???????

  tudom tudom, ha verstappen 3. körben már 5 secre van a 3. helyezettől és jelenleg 2. majd folyamatosan növeli az előnyét akkor esélye sem lenne a dobogóra. de úgy h ricsi ezen futamon befut 3.nak úgy h mögötte volt a kiesése előtt, akkor igen, verstappen biztosan nem lett volna dobogóbon 🙂

 54. F1890: mivel megnézzük h ki mit csinált futamon, és hol ért célba, nem nehéz kikövetkeztetni h ha verstappen 3 seccel előrébb van a másiknál akkor bizony bejött volna dobogóra.

  ??????”LOLCSI” Kikövetkeztetni xD Bezzeg a számokkal levezetett statok és átlagolás az mit sem ér nálad, komolytalan ez így már, hagyom is ezt a témát, ha neked van egy elméleted amit kitaláltál még ha hibás is… Az akkor is úgy van kész ! Igazad van, hibátlan a gondolat meneted. 🙂

 55. F1890: mivel megnézzük h ki mit csinált futamon, és hol ért célba, nem nehéz kikövetkeztetni h ha verstappen 3 seccel előrébb van a másiknál akkor bizony bejött volna dobogóra.

  ne haragudj de mit nem értesz azon,hogy 50 ember mondja,hogy ne tényként kezeld azt hogy a 3. körben levő állapot nem egyenlő a finissel???????

 56. Tpal: Azért a Haasnál kell ahhoz egy bizonyos tehetség, hogy a mezőny 4. legjobb autójával 30 ponttal legyen lemaradva a Renault-tól, és csak 22-vel verje a tragacs McLarent. És hát a FI-nek is nullázták a pontjait Spa előtt.

  Durva h a Force India a nullázás után is beérheti a mekit.

 57. Tpal: Azért a Haasnál kell ahhoz egy bizonyos tehetség, hogy a mezőny 4. legjobb autójával 30 ponttal legyen lemaradva a Renault-tól, és csak 22-vel verje a tragacs McLarent. És hát a FI-nek is nullázták a pontjait Spa előtt.

  Mondjuk így kár hogy Sainz kiesett.

 58. roberto23: Én továbbra sem erről beszélek, hanem arról, hogy akárhány % szerinted, hogy ott is végez, nem tény, csupán feltelezes.
  De mindegy, én feladom. Ha neked ettől jobb, Verstappen tavaly legalább annyira peches volt, mint idén Ricci, ha nem jobban. ?

  mivel megnézzük h ki mit csinált futamon, és hol ért célba, nem nehéz kikövetkeztetni h ha verstappen 3 seccel előrébb van a másiknál akkor bizony bejött volna dobogóra.

 59. Nando: Hát ez van, de azért nem árt emlékeztetni, hogy a képlet gyenge lábakon áll. ?

  Az a baj, hogy elbeszelunk egymás mellett. Így semmi értelme ennek a beszélgetésnek.

 60. DUdi:
  F1 constructors’ championship ?

  1. Mercedes 585
  2. Ferrari 530
  3. Red Bull 362
  4. Renault 114
  5. Haas 84
  6. McLaren 62
  7. Force India 47
  8. Sauber 36
  9. Toro Rosso 33
  10. Williams 7

  Azért a Haasnál kell ahhoz egy bizonyos tehetség, hogy a mezőny 4. legjobb autójával 30 ponttal legyen lemaradva a Renault-tól, és csak 22-vel verje a tragacs McLarent. És hát a FI-nek is nullázták a pontjait Spa előtt.

 61. Bogyi007:
  Nem rémlik elvileg valami családi probléma van, plusz a Ferrarinál is volt haláleset…

  Állítólag meghalt valakije, kicsoda azt nem tudni. Ami itt tudatosult benne a vb miatt, az egyértelmű már régen, elment a hajó.

 62. F1890: persze, mert nehéz megemészteni azt h ha vki az 5. körben a csapattárs előtt van akkor az 95%-ban előtte is végez ?

  Én továbbra sem erről beszélek, hanem arról, hogy akárhány % szerinted, hogy ott is végez, nem tény, csupán feltelezes.
  De mindegy, én feladom. Ha neked ettől jobb, Verstappen tavaly legalább annyira peches volt, mint idén Ricci, ha nem jobban. 🙂

 63. F1890:
  előszőr fordult elő h aki első két futamot behúzta elbukta a vb-t. ismét az lett a vb aki megnyerte a ringi futamot, és ismét 10 év után volt olyan h aki nyert hockenheimben az vb lett

  De Hamiltonnak eloszor sikerult VB cimet nyernie ugy hogy nyert a ringen is. Eddig amikor nyert a ringen, bukta a VB-t.

 64. Már a múlt héten szó volt arról hogy elvileg valami családi probléma van, plusz a Ferrarinál is volt haláleset…

  andrea1:
  Vettelt nem értem miért ilyen ? régen tudatosulhatott volna ez benne. na mindegy.

 65. F1890:
  előszőr fordult elő h aki első két futamot behúzta elbukta a vb-t. ismét az lett a vb aki megnyerte a ringi futamot, és ismét 10 év után volt olyan h aki nyert hockenheimben az vb lett

  Asszem 82-ben Prost duplázott de elbukta a vb-t.

 66. előszőr fordult elő h aki első két futamot behúzta elbukta a vb-t. ismét az lett a vb aki megnyerte a ringi futamot, és ismét 10 év után volt olyan h aki nyert hockenheimben az vb lett

 67. F1 constructors’ championship ?

  1. Mercedes 585
  2. Ferrari 530
  3. Red Bull 362
  4. Renault 114
  5. Haas 84
  6. McLaren 62
  7. Force India 47
  8. Sauber 36
  9. Toro Rosso 33
  10. Williams 7

Comments are closed.