Brazil Nagydíj Kibeszélő

A megszokott és jól bevált Kibeszélő Topicot ismét létrehozzuk, hogy legyen hol megbeszélni a napi eseményeket.

A hétvége menetrendje

EseményIdőpont
1. szabadedzésPéntek 15:00
2. szabadedzésPéntek 19:00
3. szabadedzésSzombat 16:00
IdőmérőSzombat 19:00
FutamVasárnap 18:10

Aki esetleg még nem tippelt, az tippeljen ITT

Az alábbi linkeken lehet élőben nézni a hétvégét: M4 Oldala , Adás1 , Adás2 , Adás3  
Az alábbi linken élő szektorok, köridők láthatóak: Live Timing 

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Hamiltonnak minimum járna a +3, Vettelnek meg valami pénzbünti (már ha TÉNYLEG tönkretette azt a szájbabaszott mérlegelőt (micsoda minőség lehet a cucc, ha ennyitől tönkremegy), bár azért az FIA is elmehet a ***ba, hogy félig esős körülmények között még direkt basszák az időt is, amikor a legjobban számít sokszor…

 2. Azért egy nagy tapsot megérdemel a sauber, egy év alatt elképesztő mit fejlődtek, ott van mind a két sauber a q3-ban. Lerclerc pedig azt hiszem okkal lesz jövőre teljesen vörös overálban. Bár nagyon kedvelem Kimit, de ez a Vettel-Leclerc nagyon izgalmasnak ígérkezik azt hiszem.

 3. „Úgy gondolom, a Ferrarinak az utóbbi három évben végre sikerült jó útra lépnie, és a csapat is jó kezekben van. Arrivabene ugyanis karrierem legjobb főnöke volt, ő megfelelő ember, mert nagyon jól végzi a munkáját”

  kételkedőknek egy csont Kimitől. 🙂

 4. Nem tudom nézte e valaki a P3-at majd most felvételről újra az M4-en, de parádésan pont azt a részt vágták ki, amikor Hamiltonnak vissza kellett jönnie a boxba és szerelték, a kommentátorok meg találgatnak, milyen 2019-es újítás miatt takarják el a boxot a szerelők:D

 5. Ez nekem is eszembe jutott már fel is vetettem itt. Szerintem jogi problémákba ütköznének, mert a sky nem biztos hogy jófejségből eladja nekik csak a versenyt, amit ők ugyanúgy ki kell fizessenek a Libertynek is a jogokért. tehát 2x vennék meg ugyanazt + ahogy írtam lehet ki kellene perkálni a le fel vezető műsorokat stb, ami sokszorosa lenne a mostani költségvetésnek.

  Ja igen, én ezt úgy dobtam fel, hogy az utazó riportert nem kellene pénzelni, mert alig gyárt érdemi tartalmat, abból a pénzből próbáljanak megszerezni benfentesebb csatornák anyagait / élő adásait + persze a jogok h közvetíthetik a Libertytől.

 6. Zasalamel: Az jutott eszembe, h lehet jobban járnánk, ha inkább tolmácsot használnak Sky vagy BBC közvetítésen. Szújó is elég jó fordító, inkább arra kamatoztatná a “tudását” és megkímélne minket az “okosságaitól”.

  Szujó elég jó fordító? Egy csomószor félrefordítja a rádióüzeneteket. Pedig pont neki nem szabadna.
  Mondjuk ez a Lawani “Emocionális” Alex se egy nagy szám finoman fogalmazva. 🙂

 7. trialboj: Utazó riporterként szerintem jó volt, kár h nem maradt annál, sok embert ismert, és könnyebben adtak neki interjút mint a mostani két ***nak akik a fb live óta átmentem full primitívbe, és az fb közönséget szolgálják csak ki, pedig annyi lehetőség lenne egy jól felépített liveban.

  Az jutott eszembe, h lehet jobban járnánk, ha inkább tolmácsot használnak Sky vagy BBC közvetítésen. Szújó is elég jó fordító, inkább arra kamatoztatná a “tudását” és megkímélne minket az “okosságaitól”.

 8. Zasalamel: Beszarok, h ilyen ember keres milliókat, tudta mikor, kinek kellett benyalni.

  Utazó riporterként szerintem jó volt, kár h nem maradt annál, sok embert ismert, és könnyebben adtak neki interjút mint a mostani két ***nak akik a fb live óta átmentem full primitívbe, és az fb közönséget szolgálják csak ki, pedig annyi lehetőség lenne egy jól felépített liveban.

 9. Nando:
  Szujót nagyon ideje lenne már lecserélni, hogy lehet benézni egy versenyszimet, gyorskörnek ? ráadásul belsőkamerából, úgy, hogy kint vannak a mért szektoridők ? ?
  Legalább Wéber rögtön beoltotta, hogy vegye észre magát.

  Beszarok, h ilyen ember keres milliókat, tudta mikor, kinek kellett benyalni.

 10. Tomika: En ugy emlekszem azzal indokolt hogy egy korabbi futamon ugyanezt eljatszotta es akkor meg nyitva volt… ?? Csak hat most nem. Persze fene se tudja mi igaz de utanozhatatlan az oreg! ?

  Azt hiszem még a Sauberrel forgott egyszer meg ott, és akkor még amolyan menekülőútként funkcionált az az út. 🙂

 11. Tomika: En ugy emlekszem azzal indokolt hogy egy korabbi futamon ugyanezt eljatszotta es akkor meg nyitva volt… ?? Csak hat most nem. Persze fene se tudja mi igaz de utanozhatatlan az oreg! ?

  Lehet. Rosszul is írtam, mert azt szerettem volna írni, hogy úgy emlékezett régebbről, hogy az a kapu nyitva van.
  De végül is mindegy. Nem volt nyitva.

 12. DUdi: Hülye szokésa, hogy nem szokott elmenni pályabejárásra. Bár nem tudom, hogy azok közül akik járnak megfigyelték-e. De mintha azt mondta volna, hogy úgy emlékezett, hogy az nyitva van. De nem volt.
  Amúgy igen. Pontszerző helyen haladt, majd (talán) Di Resta kiesése miatt vissza is került oda.

  En ugy emlekszem azzal indokolt hogy egy korabbi futamon ugyanezt eljatszotta es akkor meg nyitva volt… ?? Csak hat most nem. Persze fene se tudja mi igaz de utanozhatatlan az oreg! ?

 13. trialboj:
  Igaz hogy azért nem tudta h le van zárva mert nem volt kedve elmenni a pályabejáróra?

  A versenyen pontszerző helyen haladt?

  Hülye szokésa, hogy nem szokott elmenni pályabejárásra. Bár nem tudom, hogy azok közül akik járnak megfigyelték-e. De mintha azt mondta volna, hogy úgy emlékezett, hogy az nyitva van. De nem volt.
  Amúgy igen. Pontszerző helyen haladt, majd (talán) Di Resta kiesése miatt vissza is került oda.