Hivatalos: Kubica 8 év után újra az F1-ben versenyez!

A Williams csütörtökön Abu-Dzabiban megerősítette, hogy Robert Kubica 8 szezon kihagyás után 2019-től ismét a Forma–1-es mezőny teljes értékű tagja lesz.

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Színesíteni fogja a mezőnyt,félkezű versenyző még ùgy sincs.sok sok pénzbe kerūlhetett ez.Én nem örülök neki annyira,jobb lenne,ha ép lenne a keze és soha többé nem versenyezne,mint beteg kézzel bohóckodni.azokon a képeken szörnyen néz ki a karja.a ***emet sem tudnám kitörölni.Arrol beszelnek milyen fontos a fizikum,neki még szinte nincs egy keze.sok sikert kívánok és ne legyen igazam.

 2. Elképesztő ez az egész történet, ív, amit Kubica bejárt. Ezt a visszatérés annyira kijárt neki a sorstól mint Kiminek egy győzelem végre. Én piszkosul örülök a lengyelnek, hihetetlen munka, akarat és hit van benne, és ez a történet sok más sportembernek vagy szimplán hétköznapi személynek erőt adhat, hogy nincs lehetetlen. Hiába a támogatás amit magával hoz, a mezőny számomra legérdektelenebb csapatából jövőre a legérdekesebb és legfigyeltebb lesz, a fiatal angolra kíváncsi vagyok, Kubicának pedig nagy elánnal fogok drukkolni.

 3. Örülök, hogy sikerült neki! Minden elismerésem, hogy honnan tért vissza! Nagyon remélem, hogy versenyképes lesz és nem fogja hátráltatni túlzottan a sérülése. Annak ellenére, hogy őszintén örülök nem tudom mi ezzel a valós cél vagy a valós motiváció! Ezt most teljesen komolyan gondolja Kubica vagy ez egyfajta önmagának bizonyítás, hogy meg tudja csinálni és egy év múlva vége lesz.

 4. Nem mindennapi visszatérés! 😀 Nagyon örülök, remélem tisztességesen helyt tud állni. Hatalmas respekt ahhoz, ami elért! A rosszmájúakat nem értem, valaki itt dolgozik keményen h valóra válthassa az álmát és sikerül neki, ha még nem is lesz túl sikeres de akkor is, bízik magában. Mindig bíznia kell önmagában, aki küzd, pláne ha eredményeket ér el benne, és főleg ha van mire alapoznia. Ha nagyon kicsi az esély, de mégis megpróbálja, miért akkora gond? Nem értem, több hogy ez éri a legtöbbet egy sportembernél. Az igazi harcosok, ha látni akarjátok, itt van belőle például egy, a szemetek előtt, és inkább becsülni kellene!

 5. Titkon reménykedek benne, hogy a fiatal Russellel feltudja venni a versenyt, Mark Hughes írt róla, hogy a szimulátorban Strollt és Sirotkint is verte, persze ez még nem jelent semmit, mert a pályán a korlátai jobban hátráltathatják, de talán nem lesz ez olyan rossz visszatérés és nem fog azzal végződni, hogy 1 év után végleg elbúcsúzik.

 6. Nálam ez a Kubika sztori egy súlycsoportba esik a Sumi féle hírzárlattal, de azért dobjunk be valami érdektelent című műsorral. Tök jó, meg minden, de már *** unalmas. Örültem neki, mikor szóba hozták a visszatérést, de ez is egy recskázásba ment át, és már kajak hidegen hagy mit csinál, vagy itt lesz-e jövőre. Nem igazán értem mit akar a saját lelkének pátyolgatásán kívül, de ebből nagy égés lesz, meg év végén 100% a lapátra tétele.

 7. Örülök neki, nagy sztori, remélem jól helyt áll. Sajnos attól félek nem szabad irreális elvárásokat támasztani, nem biztos, hogy többször lesz tv-ben mint eddig volt de azért szurkolok hogy kisajtolja a maxot ebből.

  Ha 11-ben nem történik ami.. ez egy nagy ha. Ott rengeteget benne hagyott ebben a sportban. Később az erős Lotus élén kitudja, talán még vb címig is vitte volna pár éven belül, ha nem ül Ferrariba. Ehhez képest 1x futamgyőztes maradt, és sajnos bár soha nem mond h soha, ezen már baromi nehéz lesz javítani.

 8. trialboj:
  Ezaz, jövőre a Wilisek kicsit összekapják magukat, és akár egy izgalmas évad is lehet belőle, még akkor is, ha Lewis már Hungaroringre 600 pont előnnyel érkezik.

  A csapaton belüli harcok, szinten minden istálónál (kivétel a merci, gondolom ők felmentettek mert Rózi ideje alatt hagyták versenyezni a pilótáikat)) óriási presztízs harc lesz az elsőségért. Ok, ott van még a Haas, ahol tök mind1 ki nyer, mert kicsit mindkettő kutyaütő, de csapat szinten ők is versenyben lehetnek a 4-5. címért.

  Én még a Red Bulltól sem számítok majd komoly csatára házon belül, ott is elég egyértelmű szerintem, hogy Gasly wingman lesz Verstappen mellett. Illetve még az elég valószínű, hogy Perez majd sz*rrá fogja alázni Strollt, hacsak nem piszkálják majd szándékosan az autóját, hogy a kanadai jobbnak tűnjön, de az elég extrém lenne és azzal ki is gáncsolnák saját magukat, ami a konstruktőri pontversenyt illeti. Ezt a két csapatot és a Mercit leszámítva viszont valóban érdekes párharcok alakulhatnak ki jövőre és azért a vb-t se temetném már most, a Ferrarinak azért egy ilyen év után legalább esélyesnek kéne maradni, annyira nem változnak a szabályok, hogy jelentősen felkavarják az erősorrendet.

 9. Ezaz, jövőre a Wilisek kicsit összekapják magukat, és akár egy izgalmas évad is lehet belőle, még akkor is, ha Lewis már Hungaroringre 600 pont előnnyel érkezik.

  A csapaton belüli harcok, szinten minden istálónál (kivétel a merci, gondolom ők felmentettek mert Rózi ideje alatt hagyták versenyezni a pilótáikat)) óriási presztízs harc lesz az elsőségért. Ok, ott van még a Haas, ahol tök mind1 ki nyer, mert kicsit mindkettő kutyaütő, de csapat szinten ők is versenyben lehetnek a 4-5. címért.