A Red Bull megmutatta, nem a motor a Renault felzárkózásának gátja

Kétsége sincs afelől a Renault-nak, hogy a motorjával fel tud zárkózni a télen legjobbakra, abban viszont biztos, hogy Red Bull-szintű karosszériát még nem képes építeni. Cyril Abiteboul jó előjelnek tekinti volt partnerük szurkálódásait.

Cyril Abiteboul (fotó: XPB) Cyril Abiteboul (fotó: XPB)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. Ez egy nagyon lényeges elejtett mondat a jövő szempontjából:
    „A karosszériánk adja a hátrányunk legnagyobb részét, emiatt is szerveztük át az enstone-i karosszériarészlegünk működését. Az év közepe óta Marcin Budkowski a felelős ezért. Lehet, hogy ennek nem holnap fogjuk érezni a hatását, hanem csak holnapután. A motor terén a versenyen nagyjából tizenöt-húsz Kilowatt hiányzik még, amit a Red Bull bizonyos körülmények között már semmissé tud tenni a karosszériájával. Az időmérőn negyven Kilowattra becsüljük a hátrányunkat, ami jelentős.
    Budkowski nagyon sokat tudhat a többiek karosszériás megoldásairól, ha rábízták az egész autós részleget, ha ehhez hozzájön még Ricsi Rb-s tapasztalata, hogy hogyan kellene viselkednie az autónak, akkor ebből már jövőre lehet akár egy kellemes meglepetés pár dobogóval megspékelve !