Hogyan fórumozz!

Nem találod a helyed az F1 szubkultúrában? Mindig is jobban vonzott a dolgok sötét oldala? Szívesen lennél az akit mindenki utál, de nem tudod hogyan kell ilyennek lenni? A következő 10 tippet szerkesztőségünk most ingyen rendelkezésedre bocsájtja, felvértezve téged a Nagy Komment Háborúk vérhabos csatáira. Olyan eszközök ezek, melyek a közösségi oldalakon történő pusztító véleménynyilvánítás vegytiszta kvintesszenciáját tartalmazzák. Lássuk hát a 10+1 tippet. A cikk “nyomokban” humort tartalmaz.

 1. Az első és legfontosabb szabály, hogy mindig neked van igazad egy vitában, függetlenül attól, hogy miről van szó! A kezdő szinten lévők még próbálkozhatnak a valóság ferdítésével, helyenként érvek mentén bizonyítást nyerni az igazuknak, ám haladó szinten már erre sincs szükség. Egyszerűen mindenki hülye, csak én vagyok helikopter!
 2. Mindig válassz ki egy aktuális top csapatot, aminek szurkolsz, és bizonygasd, hogy te már az ókor óta nekik szurkolsz. Az gondolom világos számodra, hogy a többi csapat és elért eredményei említésre sem méltók.
 3. Szükséged lesz egy top pilótára is, akit majd mindenki másnál többre fogsz tartani. Ennek a fickónak a széklete is aranyból lesz számodra, és még a körme alatti piszok is többet ér, mint bármelyik más aktuális vagy korábbi pilóta úgy ám blokk, együtt véve.
 1. Jó stratégia, amikor valamilyen gúnynévvel operálsz, és azzal válaszolsz. Például egy McLaren szurkoló sajnálkozik, hogy Alonso milyen régen nyert már futamot, te meg beírod neki, hogy „Csalonso csak ne akarjon nyerni, kapott már így is ajándék győzelmet!”
  Bátran nyomhatod fullba a kretént!
 1. Kapcsolódva az előző ponthoz, az ellenfél pilótáinak nevét szigorúan hibásan, kisbetűvel vagy torzítva írd le! hemilton, fettül, botlás/pótlás (bottas), alfonzo, fostappen, stb. Sőt, ezt a csapat nevekkel is lehet ám játszani! Légy kreatív, semmisítsd meg őket így is!
 1. Ha már elírás, akkor nem árt figyelni a hibás helyesírásra. Lényegében ragozás, mondatközi és végi írásjeleket nélkülözve csak vesd oda a mondandódat! Te tudod mire gondoltál, mások majd kibogozzák ahogy akarják.
 1. Amikor egy kommented után valaki vissza kérdez, ne is foglalkozz az eredeti kérdéssel, ne válaszolj rá, csak fújd a magadét! Hidd el, egy idő után inkább rád hagyja, ezzel pedig Te nyertél!
  Képtalálat a következőre: „internet haters”
  Légy kitartó, majd úgyis feladják!
 1. Légy büdös gyökér másokkal, a minimális tiszteletet se add meg nekik. A személyeskedés legtöbbször jól alkalmazható támadási forma. De tényleg, kik ők egyáltalán? Húzzanak a vérbe!
 2. Sose hagyd ki a kínálkozó alkalmat egy kis rasszista szöveg oda böfögésére, például mikor megint nyert a csoki gyerek. Tényleg, azt hallottad, hogy egy színesbőrű ember volt az USA elnöke? Biztos büszke rá a gazdája.
 3. Szintén alapvető fontosságú, hogy az ellenfelek fejlesztései mindig szabálytalanok, míg a kedvenc csapatodé természetesen szabályosak. Ha mégis elkaszálják a csapatod megoldását, akkor szidd a riválisokat, vagy relativizáld az egészet. Ők is csaltak, akkor a te csapatod is csalhat!

 

Képtalálat a következőre: „internet haters”
Simán lehetsz te is ilyen kretén

És akkor ha már idáig elolvastad, és remélhetőleg mellkasodban már izgatottan ver a szíved a frissen megszerzett tudás öröme miatt, akkor jöjjön a +1, bónusz pont.

Drága olvasó! Amennyiben(!) a bevezető szöveget a magadénak érzed, vagy a 10 pont bármelyikét gyakorolni szoktad, akkor el kell mondanom neked valamit. Rossz úton jársz, de nagyon! Nincs szükség ilyen emberekre sehol az életben, így itt, F1 szurkolók között se! Botrányos, hogy manapság a közösségi médiában bármit megengedhetnek maguknak az emberek. Sajnos nincs ez másképp az F1 szurkolók körében sem, így amikor olyan kommenteket olvasunk, mintha a fenti pontokat tartanák be lelkesen az emberek, akkor elönt minket a szekunder szégyen. Mert már egyszerűen mi érezzük kellemetlenül magunkat attól, amit csináltok. Mi ez a pusztító alpáriság, ez a mérhetetlen szenny amit oda okádtok olykor a hírek alá? Te, nem vagy szurkoló! Egy SZURKOLÓ nem azt akarja, hogy a kedvence úgy nyerjen, hogy az ellenfelet hátráltatja valami. Egy szurkoló nem nézi le az ellentábort és nem kárörvend. Egy szurkoló nem ócsárol másokat, nem különböztet meg negatívan senkit sem. Egy szurkoló nem rasszista, és megadja a tiszteletet mindenkinek. Ez a poszt a gyűlölködőknek szólt, azoknak akik megmérgeznek csoportokat, közösségi oldalakat, privát beszélgetéseket, baráti összejöveteleket, hétvégi futam nézéseket. Ha Te ilyen vagy, kérlek ne nevezd magad szurkolónak! Egy mezei gyűlölködő vagy,  egy anti, egy hater, troll, akármi. De nem szurkoló! Őszintén mondom, hogy jobb lenne nélküled követni ezt a kiváló sportot, de minimum ne kommentelj!

A cikk nem saját alkotás, az eredeti cikk az alábbi helyen megtekinthető : FORRÁS

Szólj hozzá

Hozzászólások