Grosjean: A Renault-nak félnie kell tőlünk!

A Haas francia versenyzője, Romain Grosjean úgy érzi, a Renault-nak idén is tartania kell csapatától, annak ellenére, hogy 2018-ban legyőzték őket a bajnoki pontverseny negyedik helyezéséért zajló hosszú küzdelemben.

Romain Grosjean (Fotó: XPB)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. Ricsit és Hülkit, biztos nem szorongatja meg Mag és Grozsi, szóval még ha jó is az autó, lesz ot elég vezetői hiba, hogy kiegyenlítődjön a mérleg.

    Amúgy engem nem zavar honnan tákolják össze a gépet, mindenki fényévekkel van a top csapatok mögött. Persze így lehet hogy sosem érik be őket, de legalább 6. helytől egész a 16. ig van akció, mert állandóan változnak az erőviszonyok.
    Annak semmi értelme hogy jön pár új csapat akik mindent maguk gyártanak, de ez azt jelenti hogy 3 évig tök utolsók aztán meg lelépnek mert nincs kilátás az előrelépésre.

  2. „Sok területen kell javítanunk. Az egyik példa az, hogy nem mi készítjük az alkatrészeket, ezért néha túl sokáig kell várnunk rájuk.

    Istenem, annyira jó ezt olvasni, és közben kéjes örömmel visszagondolni arra, hogy még ők mószerolták be a Racing Pointot, miszerint nem ők készítették el az autóikat. 😀 😀 😀
    A Haas egy összeszerelő üzem és nem konstruktőr, aztán mégis pontokat kapnak. A Ferrarival történő összefonódás növekedésével megegyező arányban nőtt meg az arcuk is. Pedig amúgy Grosjean szimpatikus ember lenne..