Forradalmi szimulációval a több előzésért!

A Forma–1 vezetői egy forradalmi, eddig egyik versenysorozatban sem használt technológiával igyekeznek még izgalmasabbá tenni a futamokat: létrehozzák az első előzésszimuláló rendszerét, amit a pályák tervezésekor használnak majd.

Fotó: XPBTeljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. F1890:
    gratulálok. 2018ban erre büszke valaki?:D már a 2000-es évek közepén eléggé fejlett volt a szimulátorozás ahhoz h ha 20 profit beraksz egy rfactorba akkor köszönhetően a szélárnyék által keltett leszorítóerő csökkenésnek, látni fogod h mely pályákon nincs előzés. nem hiába nem szeretem monacot hungaroringet és ausztráliát,barcelonat. mert itt soha sincs előzés, még szimulátorban sem, mert egyszerűen ha az elől lévő jól megy és nem hibázik akkor képtelenség előzni.

    Talán Bernie igen régimódi felfogásának köszönhető, hogy az F1 ilyen későn indult el ez irányba. Sose támogatta az efféle lehetőségeket, mindig maradt a régen bevált folyamatokhoz.

  2. gratulálok. 2018ban erre büszke valaki?:D már a 2000-es évek közepén eléggé fejlett volt a szimulátorozás ahhoz h ha 20 profit beraksz egy rfactorba akkor köszönhetően a szélárnyék által keltett leszorítóerő csökkenésnek, látni fogod h mely pályákon nincs előzés. nem hiába nem szeretem monacot hungaroringet és ausztráliát,barcelonat. mert itt soha sincs előzés, még szimulátorban sem, mert egyszerűen ha az elől lévő jól megy és nem hibázik akkor képtelenség előzni.