Támogatójának túl gyenge volt Bottas – faképnél hagyta

A gyenge eredmények miatt több év együttműködés után hátat fordított személyes szponzora Valtteri Bottasnak.

Lewis Hamilton és Valtteri Bottas (Fotó: XPB)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Zasalamel: Azt én értem, de mint szponzornak nemcsak az számít, hogy hanyadik lett a támogatottja? Mert ha csak ezt nézzük még mindig jobb mint a willi évei.

  Nagyon messze vagy az igazságtól. Egy szponzornak minden számít. Nézd meg Bottas közösségi felületeit, az összes létező posztját, képét szénné trollkodták. A pályán pedig úgy ugráltatták ahogy nem akarták, ő pedig ehhez mind jóízű vigyorral válaszolta, hogy nekem ez már győzelem… egy szóval egy pr siralom a pali, én ezen a híren abszolút nem lepődtem meg.

 2. Zasalamel: Azt én értem, de mint szponzornak nemcsak az számít, hogy hanyadik lett a támogatottja? Mert ha csak ezt nézzük még mindig jobb mint a willi évei.

  Ott a csapattársa eredményeit, vagy jobbat hozott.
  Itt a csapattársa messze a többiek előtt 3 futammal az idény vége előtt behúzta a VB címet. Ezzel szemben Bottas 5. lett..

 3. -JuSuF-: De ott annyit tudott a Williams. Itt egy VB autó volt alatta, és pár versenytől eltekintve amikor harapott is, nagyon harmatos idényt futott.

  Azt én értem, de mint szponzornak nemcsak az számít, hogy hanyadik lett a támogatottja? Mert ha csak ezt nézzük még mindig jobb mint a willi évei.

 4. VettelFactor:
  Nem is tudom mikor olvastam ilyet utoljára, hogy 1 versenyzőt így otthagyjon 1 szponzor. Átlagban megy a PR bullshit, hogy külön válnak az útjaik, más értékeket képvisel a cég stb. De itt konkrétan kijelentik, hogy Bottas sz.r volt a tavalyi év végén..

  Valóban, ez így elég kemény.