„Schumacher elhozta az F1-et az átlagember nappalijába”

Michael Schumacher több szempontból is a Forma–1 úttörőjének számított, ám menedzsere szerint rendkívüli népszerűsége alapját leginkább az egyszerűsége és hétköznapisága adta.

Fotó: XPBTeljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. F1890: na ne mond 😀 az h 6 vb van egy mezőnyben -2012- (utólag rózbi is akkor 7) és a mezőny fele futamgyőztes, azt márpedig jobb helyen aranykorszak 2.-nek nevezik. 🙂
  és ezzel szerencsére nem csak én értek egyet, hanem minden egyes hozzáértő (nem mintha sokat adnék a szavukra). a 10,12-es év márpedig igazi kuriózum volt

  Hát én akkor sem értek egyet ezzel! Először a Redbull vágta zsebre a szabályalkotókat, aztán meg a Merci, kinek volt ez aranykorszak akinek dagadt a zsebe tőle! 2012-ben egyet tudok érteni, hogy egy jó év volt, de a többi? Ennyire rossz még talán soha nem volt a f1 megítélése, mint az elmúlt 10 évben! Nekem rohadtul elegem van abból, hogy jön valami pénzeszsák aki kilóra veszi meg az egész kócerájt és akkor tapsikolni kell neki évekig!

 2. Grabowsky78: Már bocs ezt nem tudom szebben, de 2010től egy nagy ló*** van nem aranykor!

  na ne mond 😀 az h 6 vb van egy mezőnyben -2012- (utólag rózbi is akkor 7) és a mezőny fele futamgyőztes, azt márpedig jobb helyen aranykorszak 2.-nek nevezik. 🙂
  és ezzel szerencsére nem csak én értek egyet, hanem minden egyes hozzáértő (nem mintha sokat adnék a szavukra). a 10,12-es év márpedig igazi kuriózum volt

 3. andrea1:
  Úgy amblokk sose volt kedvencem MS, nekem mindig egy merev ***inak tűnt a Ferrari idején. Aztán itt a visszatérésnél sokkal szimpatikusabb volt. Az tény vérprofi emberről volt szó, az vitathatatlan hogy sokban hozzájárult a f1 szintjének felemelkedésében. Ő mint sikeres német versenyző belépett és megszeretette a németekkel, kultuszt teremtett otthon, majd a Ferrarival az egész világon, a f1 aranykora szerintem akkor kezdődött, vele. Hatást okozott, olyan hatást mint a teniszben az általam szintén nem kedvelt Federer, mint a fociban Messi, Cr, mint motorban Rossi. Ezek az emberek nagyon sokat adtak a sportjuknak, a jelenségukkel, tehetségükkel. Kivételesek mindannyian. Nagyon szerencsések vagyunk hogy ezt láthattuk, mert közvetve a hatasukkal a sportágakra ki is termeltek szintén nagyszerű autóversenyzőket vagy Schumacher nagyszerű csatákat vívott Aloval, Mikaval, Kimivel majd jöttek a rajtuk felnőtt Ham és Vettel, Maxi, nagyszerű Messi _ Cr párbajt vagy Federer és Rafa aztán Djoko. Ha nem is szimpatikus sokaknak MS ez vitathatatlan részéről, lehet sokaknak ez sok már de ezek valahol igaz sztorik.

  az f1 aranykora az a 80-as években volt és 2010-től.

 4. Úgy amblokk sose volt kedvencem MS, nekem mindig egy merev ***inak tűnt a Ferrari idején. Aztán itt a visszatérésnél sokkal szimpatikusabb volt. Az tény vérprofi emberről volt szó, az vitathatatlan hogy sokban hozzájárult a f1 szintjének felemelkedésében. Ő mint sikeres német versenyző belépett és megszeretette a németekkel, kultuszt teremtett otthon, majd a Ferrarival az egész világon, a f1 aranykora szerintem akkor kezdődött, vele. Hatást okozott, olyan hatást mint a teniszben az általam szintén nem kedvelt Federer, mint a fociban Messi, Cr, mint motorban Rossi. Ezek az emberek nagyon sokat adtak a sportjuknak, a jelenségukkel, tehetségükkel. Kivételesek mindannyian. Nagyon szerencsések vagyunk hogy ezt láthattuk, mert közvetve a hatasukkal a sportágakra ki is termeltek szintén nagyszerű autóversenyzőket vagy Schumacher nagyszerű csatákat vívott Aloval, Mikaval, Kimivel majd jöttek a rajtuk felnőtt Ham és Vettel, Maxi, nagyszerű Messi _ Cr párbajt vagy Federer és Rafa aztán Djoko. Ha nem is szimpatikus sokaknak MS ez vitathatatlan részéről, lehet sokaknak ez sok már de ezek valahol igaz sztorik.

 5. Komolyan, nem unja még a világ ezeket a cikkeket? Én aláírom, hogy egy vérprofi emberről van szó, de már nevetségesen szánalmasak ezek a cikkek. Remélem jövő héten jön ismét egy Todt féle bejelentés, hogy nála héderezik, de semmit sem mondhat.

 6. Grabowsky78:
  Én a sztáralűr mentes vér profiságot szerettem benne nagyon. Ebben Vettel ha tetszik hanem hasonlít rá, bár szerintem Vettel azért lazább gyerek, mint Schumi volt a pályafutása csúcsán.

  Ebben is nagy volt az öreg, persze egyik oldalról egy kőkemény sportoló akit a győzelem éltet, bármi áron, de a másik oldalon pedig ez a hétköznapi, sallang mentes, őszinte fickó. Sose felejtem el amikor suzukában miután elfüstölt a motor, ment és vigasztalta a szerelőket. Régi szép idők, amikor nem volt ekkora internetes felület, nem volt közösségi média az összes nyomorult hozadékával, és nem akart mindenki életrajzi könyvet írni, nem volt hollywood az egész sztori.