Főnöke nem érti, miért tartják vadnak Magnussent

A Haas csapatvezetője, Günther Steiner nem érti, miért titulálja az istálló versenyzőjét, Kevin Magnussent sokan a mezőny egyik legvadabb pilótájának, ahogyan azt sem, miért gondolják azt, hogy teljesítménye visszaesik az évad második felére.

Günther Steiner (Fotó: XPB)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. trialboj:
  Grozsi gyorsabb nála, aki nem top pilóta szint, még akkor sem ha minden klappol nála. Tehát Magnussen nem lehet jó pilóta, akkor sem ha kevésbé őrült. Mondjuk így legalább csinál némi showt, mert Bottasról ha nem merciben ülne sosem beszélnénk, annál azért jobb. (btw Bottas nyilván gyorsabb Magnussennél)

  Grosjean semmi extrát nem tud szerintem Magnussenhez képest. Egy picit jobb nála, de nem sokkal.

 2. Denis Hunter: az is lehet, de amikor a szakacs gyerek vegre osszeszedte magat, nem nagyon vette fel a verseny vele. Elso felevben o vezette a masodosztalyt, aztan nagyon eltunt.

  Tempóban előtte volt, az hogy pontokat nem sikerült szereznie Grosjeannak, az a zúzásainak köszönhető. Magnussen ettől független az év második felében pár hétvégén eltűnt a q2-q3 határára vagy a q3-ba konkrétan 😀 De ettől függetlenül sokszor bizonyította hogy gyorsabb tud lenni a franciánál.

 3. Go.Michael:
  Legközelebb én is gyorsan átkapcsolok az asztro tévére, amíg a dán vitézkedik, majd ha olvasom a főcímet, hogy eldobta az agyát, rávágom hogy “hülye újságírók”… hát én semmi ilyent nem láttam. Végül is 300-nál ráhúzni valakit a falra tök rendben van. ? többit ne is soroljuk…

  MSC. vs. rinyagép pl a ringen megvan?

 4. Grozsi gyorsabb nála, aki nem top pilóta szint, még akkor sem ha minden klappol nála. Tehát Magnussen nem lehet jó pilóta, akkor sem ha kevésbé őrült. Mondjuk így legalább csinál némi showt, mert Bottasról ha nem merciben ülne sosem beszélnénk, annál azért jobb. (btw Bottas nyilván gyorsabb Magnussennél)

 5. Legközelebb én is gyorsan átkapcsolok az asztro tévére, amíg a dán vitézkedik, majd ha olvasom a főcímet, hogy eldobta az agyát, rávágom hogy “hülye újságírók”… hát én semmi ilyent nem láttam. Végül is 300-nál ráhúzni valakit a falra tök rendben van. 😀 többit ne is soroljuk…

 6. Denis Hunter: az is lehet, de amikor a szakacs gyerek vegre osszeszedte magat, nem nagyon vette fel a verseny vele. Elso felevben o vezette a masodosztalyt, aztan nagyon eltunt.

  Azt is pedzegették hogy a szakácsnak jobban feküdt a kocsi. Ők tudják csak. Az biztos hogy a szakács jobb volt második félévben. Mondjuk amit év elején művelt azt nem volt nehéz túlteljesíteni. Jövőre kíváncsi vagyok rájuk, egyikük biztos repül szerintem. Kell a frissítés, plusz új mérce.

 7. Szarvasember: Szerintem ez az elveszés a Haas-nak is köszönhető. Elég balf@szul csinálják néha a dolgokat, s ráadásul tényleg voltak olyan pályák hogy szerintem a menetirányt sem tudták…

  az is lehet, de amikor a szakacs gyerek vegre osszeszedte magat, nem nagyon vette fel a verseny vele. Elso felevben o vezette a masodosztalyt, aztan nagyon eltunt.

 8. Denis Hunter: Maxnal meredek lenne durvabbnak lenni ? Amugy szerintem sem rossz, de neha ugy el volt veszve, talan Bottasnal is jobban, csak ra nem figyelnek annyira.

  Szerintem ez az elveszés a Haas-nak is köszönhető. Elég balf@szul csinálják néha a dolgokat, s ráadásul tényleg voltak olyan pályák hogy szerintem a menetirányt sem tudták…