Button örömhíre: úton az új bajnokcsemete!

Örömhírt osztott meg követőivel a 2009-es F1-es világbajnok, Jenson Button: párjával első gyermeküket várják!

Jenson Button (Fotó: XPB)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Denis Hunter: nem, ez mar ott el van baszva, hogy valaki fizet nekik ennyit. Szerinted akkor mi lenne az igazsagos? Szamszeruen adozzon mindenki ugyanannyit, fuggetlenul attol, hogy mennyit keres? Belegondoltal, hogy ebbol mekkora bevetelhiany lenne az allamnak? Amit azzal probalnanak megoldani, hogy magasabb lenne az ado, tehat meg nagyobb lenne a szakadek az atlag es az elit kozott. Lehet, hogy a savoz adozas tulzas, es 8 milliardbol is adozzon az ipse 20%-ot, de azert az ugyanannyit egy kicsit elrugaszkodott gondolat. Szerintem ez alap, akinek tobb van, tobbet ad a kozosbe. Itt meg mindig csak aranyosan merjuk a dolgot, tehat aranyosan tobb is marad neki. Egyaltalan nem igazsagtalan. Nem ugy kell kezelni, hogy nekem 10 van 5-ot adok, neked 15 es akkor 10et adsz, aztan oruljunk, hogy mindenkinek ugyanannyi maradt. De igazabol felesleges is ezen rugozni. Te ugy gondolod, en igy. Csak amit mar irtam is, szerintem ez sem igazsagos, hogy azert, mert valaki “tehetseges” 2 honap alatt annyit keres, mint egy “atlagember” 40 ev alatt. Es akkor adozzanak ugyanugy ?

  igazából mindenki annyi fizetést kap amennyit fizetnek neki. szerintem is a befektetett munka miatt túl vannak fizetve a sportolók. de ez már más tészta.

  alapjáraton az egész pénzügyi rendszer nem ideális-csak nem találtak ki még jobbat-. ha erre tudnám a választ valszeg nobel díjas lennék már 😀

  csak azt a témakört feszegetem, hogy ha vki jobb mint a másik miért adózzon 100-szor többet? mert én ezt a problémát is átérzem sokaknál.
  mintha érted, én többet fizetnék a kenyérért mert jobban keresek-leegyszerűsítve.

 2. F1890: én egyáltalán nem ezt mondtam. csupán gondolj bele, azért mert vki tehetségesebb/okosabb mint az átlag, kitartóbb volt, belefeccölt kiskorában x órát. legyen szó villamosmérnökről, focistáról, üzletemberről miért kéne vkinek 10-10000-szeresen többet adóznia amiatt mert jobb mint az átlag és ezáltal többet keres?

  sztem ez teljesen jogos felvetés. főleg h aki jobban keres, az többet vásárol, ami miatt ismételten többet adózik. – persze emiatt nem kell sajnálni senkit. én sem sajnálom a focistákat mert sokat adóznak, csak ugyanakkor ha objektíven nézzük felvetődik a kérdés hogy miért vállaljon vki a közösbe többet csak azért mert tehetségesebb mint az átlag?

  nem, ez mar ott el van baszva, hogy valaki fizet nekik ennyit. Szerinted akkor mi lenne az igazsagos? Szamszeruen adozzon mindenki ugyanannyit, fuggetlenul attol, hogy mennyit keres? Belegondoltal, hogy ebbol mekkora bevetelhiany lenne az allamnak? Amit azzal probalnanak megoldani, hogy magasabb lenne az ado, tehat meg nagyobb lenne a szakadek az atlag es az elit kozott. Lehet, hogy a savoz adozas tulzas, es 8 milliardbol is adozzon az ipse 20%-ot, de azert az ugyanannyit egy kicsit elrugaszkodott gondolat. Szerintem ez alap, akinek tobb van, tobbet ad a kozosbe. Itt meg mindig csak aranyosan merjuk a dolgot, tehat aranyosan tobb is marad neki. Egyaltalan nem igazsagtalan. Nem ugy kell kezelni, hogy nekem 10 van 5-ot adok, neked 15 es akkor 10et adsz, aztan oruljunk, hogy mindenkinek ugyanannyi maradt. De igazabol felesleges is ezen rugozni. Te ugy gondolod, en igy. Csak amit mar irtam is, szerintem ez sem igazsagos, hogy azert, mert valaki “tehetseges” 2 honap alatt annyit keres, mint egy “atlagember” 40 ev alatt. Es akkor adozzanak ugyanugy 😀

 3. Denis Hunter: mert az adot szazalekban kell befizetni, nem osszegben. Tudom szerinted az lenne a helyes, ha 15 millio utan is 500-at adozna az ember, meg 1500 utan is. Arra nem gondolsz, mert ok nem adoznak, elviszik a penzt, monacoi adomentesseget kapnak, de ettol meg a fizut az adott orszagtol, munkaadotol kapjak, amit ki kell termelni. Mibol termelik ki? Hat az atlagember adojabol, meg koltekezesebol. Nem a monacoi hercegsegtol fogja kapni a fizut.

  én egyáltalán nem ezt mondtam. csupán gondolj bele, azért mert vki tehetségesebb/okosabb mint az átlag, kitartóbb volt, belefeccölt kiskorában x órát. legyen szó villamosmérnökről, focistáról, üzletemberről miért kéne vkinek 10-10000-szeresen többet adóznia amiatt mert jobb mint az átlag és ezáltal többet keres?

  sztem ez teljesen jogos felvetés. főleg h aki jobban keres, az többet vásárol, ami miatt ismételten többet adózik. – persze emiatt nem kell sajnálni senkit. én sem sajnálom a focistákat mert sokat adóznak, csak ugyanakkor ha objektíven nézzük felvetődik a kérdés hogy miért vállaljon vki a közösbe többet csak azért mert tehetségesebb mint az átlag?

 4. F1890: de nézhetjük úgyis, hogy miért adózzon egy ember 5 millió eurót míg vki csak havi 500 eurót? azért mert jobban keres?

  azért ebben is van igazság szerintem

  mert az adot szazalekban kell befizetni, nem osszegben. Tudom szerinted az lenne a helyes, ha 15 millio utan is 500-at adozna az ember, meg 1500 utan is. Arra nem gondolsz, mert ok nem adoznak, elviszik a penzt, monacoi adomentesseget kapnak, de ettol meg a fizut az adott orszagtol, munkaadotol kapjak, amit ki kell termelni. Mibol termelik ki? Hat az atlagember adojabol, meg koltekezesebol. Nem a monacoi hercegsegtol fogja kapni a fizut.

 5. Denis Hunter: Ebben teljesen egyet tudok erteni veled. Masik cikknel hianyoltad a focit. En azon bukok ki, mikor oket sajnaljak, mert sok adot fizetnek, stb… Amikor egy het alatt keres annyit, mint en 5 ev alatt ,szal 2 honap alatt megvan neki az, amiert en nyugdijig dolgozom kb. Szegenynek sok adot kell fizetni, meg szep hogy elcsalja ?

  de nézhetjük úgyis, hogy miért adózzon egy ember 5 millió eurót míg vki csak havi 500 eurót? azért mert jobban keres?

  azért ebben is van igazság szerintem

 6. .cmr.: Szegényeket még meg ne sajnáljam… És azokkal mi van, akiknek két fő állása van és egész életükben dolgoznak? Ott nem embert próbáló feladat ez? Sosem értettem a sportolókat sajnálókat, mert pár évig azt csinálják amit szeretnek, közben meg egy életre elég vagyont harácsolnak össze, 35-40 évesen meg már csak feküdniük kell egész nap. Ez aztán nagy áldozat, valóban…

  Ebben teljesen egyet tudok erteni veled. Masik cikknel hianyoltad a focit. En azon bukok ki, mikor oket sajnaljak, mert sok adot fizetnek, stb… Amikor egy het alatt keres annyit, mint en 5 ev alatt ,szal 2 honap alatt megvan neki az, amiert en nyugdijig dolgozom kb. Szegenynek sok adot kell fizetni, meg szep hogy elcsalja 🙂

 7. Tpal: Nyilván az emberben vagy benne van ez a hajlam, vagy nincs, de mindenesetre házas F1-es pilótának (és feleségnek) lenni valahol embert próbáló dolog. Rosberget is abszolút megértem, hogy a vb cím után úgy érezte, hogy neki ennyi elég volt és inkább a családot választja.

  Szegényeket még meg ne sajnáljam… És azokkal mi van, akiknek két fő állása van és egész életükben dolgoznak? Ott nem embert próbáló feladat ez? Sosem értettem a sportolókat sajnálókat, mert pár évig azt csinálják amit szeretnek, közben meg egy életre elég vagyont harácsolnak össze, 35-40 évesen meg már csak feküdniük kell egész nap. Ez aztán nagy áldozat, valóban…

 8. F1890: mindenki úgy éli az életét ahogyan jónak látja. mondjuk h őszinte legyek erős heurisztika ugyan, de micsibata nekem mindig egy ilyen tipikus felfutok a másik hátán féle modell csajszinak tűnt. alonso felesége sztem eléggé intelligens nő volt.

  schumachert viszont becsülöm h nem playboykodott hanem volt egy biztos pont az életében, és megmaradt hétköznapi családos embernek.

  Nyilván az emberben vagy benne van ez a hajlam, vagy nincs, de mindenesetre házas F1-es pilótának (és feleségnek) lenni valahol embert próbáló dolog. Rosberget is abszolút megértem, hogy a vb cím után úgy érezte, hogy neki ennyi elég volt és inkább a családot választja.

 9. feeder_series: Ennél csak a “Fenébe!” lenne furcsább reakció

  Én örülök annak ha valaki ilyen jó híreket közöl :), ez jó hír szerintem, Button majdnem 40 éves, itt volt az ideje….ezért írtam a végre. 😀 ráadásul már jó ideje együtt van a hölggyel. Most tudván milyen foglalkozása van a hölgynek, sokan kiakadtak anno milyen hölgyet választott, de én követem Buttont és Úgy amblokk neki kell szeretni a lányt. Nekem a képeken úgy tűnik összhang van köztük, szeretik egymást, nyilván a megosztott képek mást tudnak mutatni, nekem ez jött át. Van amikor nem jön át egy képen, főleg egy szép fotón hogy igazán boldog az adott pár. Nem akarom elemezni amúgy. 😀 nem tisztem. Örülök és tényleg végre, ez az élet. Ha a korosztályát nézem Fernandonak is itt lenne az ideje, szerintem jót is tenne neki,mondjuk úgy fanatikusan a sportnak él vagy élt ami igencsak megviselte mentálisan. 😀

 10. F1890: mindenki úgy éli az életét ahogyan jónak látja. mondjuk h őszinte legyek erős heurisztika ugyan, de micsibata nekem mindig egy ilyen tipikus felfutok a másik hátán féle modell csajszinak tűnt. alonso felesége sztem eléggé intelligens nő volt.

  schumachert viszont becsülöm h nem playboykodott hanem volt egy biztos pont az életében, és megmaradt hétköznapi családos embernek.

  Nekem addig amíg nem az látszik hogy arra megy ki a játék kizárólag h fiatalabbat kapjon mert megteheti, meg a másik oldalról meg h jaj van pénze de jó, és még nincs 50 sem még jobb felfogású szukák vannak, addig nem látok kivetnivalót

  Ha nem erre megy a játék hanem valaki szeret élni csak azzal semmi gond nincs szerintem, de van egy határ ami nekem kissé visszataszító. Persze mindenki azt tesz, amit akar… Lehet még én is egyszer majd 35 évesen valami 20 éves csajt fogok kifogni, mert nagyon későn érő típus vagyok… 😀

  Maga a korkülönbség sem gáz Alonál és Butnél nyilván számomra sem, viszont az említett három öregúr esetében számomra teljesen elítélendő. Alo és But esete meg csak egy szimpla vélemény, még belefér a keretbe de az erkölcstől távol esik nekem, mert ha spontán pont ilyenekbe szerettek bele, az oké de ahogy láttam erre ment ki a játék amit írtam. A szórakozás meg egy más tészta.

  Schumacher nekem viszont ugyan tisztelendő, de túl beszabályozott és szigorú magatartású, röghöz kötött, ha úgy tetszik konzervatív ilyen szempontból. Nem osztom azt az életmódot sem igazán 😀

 11. GreenHonda:
  Tényleg? Épp melyik nála 10-15 évvel fiatalabb modellcsajától? Jó, most olvasom már 16 márciusa óta együtt vannak, viszont én ilyen szinten nem mélyedek bele ezekbe a témákba, meghagyom a szappanoperákat néző nagymamiknak meg az egy embert a sport elé helyező rajongóknak, akiknek a sport kb eltűnik a karakter mellett, de nélküle sem emelkedik nagy értéknek soha.

  Nekem Button és Alonso hatalmas “csalódás” ilyen téren. Mindegyik arra utazik h kis apakomplexusos csinibabákat szed fel aztán elvannak. Annak idején pedig egész komolynak tűnt mindkettő, mikor házasságra adták a fejüket, de ezt követően adták a fejüket erre, és helyette, tehát hogy befiatalítsanak inkább, és konkrétan ez látható volt, na ez nem tetszik. Persze a korábbi évekből tudtam, hogy bennük van ez a hedonista, szoknyapecér életmód, de az egészséges, és biztos én is kihasználnám ha gazdag és ismert lennék, és minden ujjamra tudnék 80 nőt találni ha akarnék ha nem és úgy kéne kidobálnom a szobámból. Nem is ezzel van tehát a baj, amit tettek, csak kicsit gyomorforgató hogy ennyire arra vitték rá a hangsúlyt egy házasság félretétele után hogy jöjjön egy fiatalabb, nekem legalább is ez tűnt fel.

  DE: Itt is meglátszik sajnos a mai életfilozófia sok kis fiatal tizen-, huszon- és harmincéves gádzsinál, mire mennek. Mint a háborúhoz, hozzájuk is: pénz, pénz, pénz kell hogy eltartsd, vagy adj neki olyat amitől elájul és luxust teremtesz, ha meg egy kicsit jóvágású is vagy mindenezek mellett, perfekt!

  Ja meg ami még eszembe jutott és amiért írtam egy kivételesen ezzel a témával kapcsolatos kommentet: gondoljunk briós, zsán-tót vagy dítercsecse nőire. Gáz…

  Buttonnál az volt a probléma, hogy Mitchibata félrelépett

 12. GreenHonda:
  Tényleg? Épp melyik nála 10-15 évvel fiatalabb modellcsajától? Jó, most olvasom már 16 márciusa óta együtt vannak, viszont én ilyen szinten nem mélyedek bele ezekbe a témákba, meghagyom a szappanoperákat néző nagymamiknak meg az egy embert a sport elé helyező rajongóknak, akiknek a sport kb eltűnik a karakter mellett, de nélküle sem emelkedik nagy értéknek soha.

  Nekem Button és Alonso hatalmas “csalódás” ilyen téren. Mindegyik arra utazik h kis apakomplexusos csinibabákat szed fel aztán elvannak. Annak idején pedig egész komolynak tűnt mindkettő, mikor házasságra adták a fejüket, de ezt követően adták a fejüket erre, és helyette, tehát hogy befiatalítsanak inkább, és konkrétan ez látható volt, na ez nem tetszik. Persze a korábbi évekből tudtam, hogy bennük van ez a hedonista, szoknyapecér életmód, de az egészséges, és biztos én is kihasználnám ha gazdag és ismert lennék, és minden ujjamra tudnék 80 nőt találni ha akarnék ha nem és úgy kéne kidobálnom a szobámból. Nem is ezzel van tehát a baj, amit tettek, csak kicsit gyomorforgató hogy ennyire arra vitték rá a hangsúlyt egy házasság félretétele után hogy jöjjön egy fiatalabb, nekem legalább is ez tűnt fel.

  DE: Itt is meglátszik sajnos a mai életfilozófia sok kis fiatal tizen-, huszon- és harmincéves gádzsinál, mire mennek. Mint a háborúhoz, hozzájuk is: pénz, pénz, pénz kell hogy eltartsd, vagy adj neki olyat amitől elájul és luxust teremtesz, ha meg egy kicsit jóvágású is vagy mindenezek mellett, perfekt!

  Ja meg ami még eszembe jutott és amiért írtam egy kivételesen ezzel a témával kapcsolatos kommentet: gondoljunk briós, zsán-tót vagy dítercsecse nőire. Gáz…

  mindenki úgy éli az életét ahogyan jónak látja. mondjuk h őszinte legyek erős heurisztika ugyan, de micsibata nekem mindig egy ilyen tipikus felfutok a másik hátán féle modell csajszinak tűnt. alonso felesége sztem eléggé intelligens nő volt.

  schumachert viszont becsülöm h nem playboykodott hanem volt egy biztos pont az életében, és megmaradt hétköznapi családos embernek.

 13. Tényleg? Épp melyik nála 10-15 évvel fiatalabb modellcsajától? Jó, most olvasom már 16 márciusa óta együtt vannak, viszont én ilyen szinten nem mélyedek bele ezekbe a témákba, meghagyom a szappanoperákat néző nagymamiknak meg az egy embert a sport elé helyező rajongóknak, akiknek a sport kb eltűnik a karakter mellett, de nélküle sem emelkedik nagy értéknek soha.

  Nekem Button és Alonso hatalmas “csalódás” ilyen téren. Mindegyik arra utazik h kis apakomplexusos csinibabákat szed fel aztán elvannak. Annak idején pedig egész komolynak tűnt mindkettő, mikor házasságra adták a fejüket, de ezt követően adták a fejüket erre, és helyette, tehát hogy befiatalítsanak inkább, és konkrétan ez látható volt, na ez nem tetszik. Persze a korábbi évekből tudtam, hogy bennük van ez a hedonista, szoknyapecér életmód, de az egészséges, és biztos én is kihasználnám ha gazdag és ismert lennék, és minden ujjamra tudnék 80 nőt találni ha akarnék ha nem és úgy kéne kidobálnom a szobámból. Nem is ezzel van tehát a baj, amit tettek, csak kicsit gyomorforgató hogy ennyire arra vitték rá a hangsúlyt egy házasság félretétele után hogy jöjjön egy fiatalabb, nekem legalább is ez tűnt fel.

  DE: Itt is meglátszik sajnos a mai életfilozófia sok kis fiatal tizen-, huszon- és harmincéves gádzsinál, mire mennek. Mint a háborúhoz, hozzájuk is: pénz, pénz, pénz kell hogy eltartsd, vagy adj neki olyat amitől elájul és luxust teremtesz, ha meg egy kicsit jóvágású is vagy mindenezek mellett, perfekt!

  Ja meg ami még eszembe jutott és amiért írtam egy kivételesen ezzel a témával kapcsolatos kommentet: gondoljunk briós, zsán-tót vagy dítercsecse nőire. Gáz…