Bajnokok Tornája 2019 – kibeszélő

Sebastian Vettel (GER) celebrates his Race of Champions win on the podium with Tom Kristensen (DMK)

A futamokat magyar idő szerint 20 órától a rendezvény honlapján követhetitek, cikkünkben pedig kibeszélhetitek az eseményeket.

 

Élő közvetítés

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Jaja Vettel nem volt okés. Most én csak azt éreztem rajta hogy nem volt kedve egyrészt, másrészt szerintem Mick zavarja így face to face, gondolom Michael miatt.
  Azért ő ugye jóba volt vele, nem szeret róla beszélni és úgy errol ne is kérdezzék. Ugye itt megélt sok pillanat aztán iderakják a klónját, a hangja is kB az. Rendes volt mindenki vele, de látszik zavarja mindenkit, Vettel rendes volt vele. Ezek a visszavonulással kapcsolatos dumái. 😀 fura öregedés van rajta.

  Mick ha levetkőzi ezt a bizonytalanságot sokkal jobb lenne, érzékenyebb srác az látszik,de burokba nevelték. Viszont úgy nehéz lesz ezt levetkőzni ha mindent Sabine akar neki megoldani, kicsit el kellene engedni a kezét. Jolnevelt srác, mindenki megértette mit akarnak az apjával kapcsolatban ,senki se kérdezné őt már. Ha megkerdezik akkor meg szépen azt mondja erre nem akar válaszolni. Lehet pszichológus is kellene ha még nincs, nagyon közel van akár a f1 neki, az még nehezebb lesz. Lazulnia kell még, ez befolyásolha addig amíg nem érzi komfortosan magát, megszokja a figyelmet. Ezt mar rég látni rajta hogy kell idő neki.

 2. guide: Te nem így látod?

  én nem néztem, csak kicsit. azóta nem tartom sokra ezt a bohóckodást mióta elvitték párizsból. azután áttették mini pályákra, majd decemberről januárra 😀
  és itt azért szoktak piálni este nem is keveset, úgyh egyáltalán nem mérvadó ez.

 3. guide:
  Kicsit bundaszagú volt ez a ROC.:D
  Nem tudom,de nekem nem tetszik ez a Vettel.Lehet,hogy képzelődök,de olyan lelkibeteg kinézete van,hiába mosolyog.

  már nem a régi :/ új sisakot sem csináltatott az eseményre 😀
  de ez a bajusz xd
  bottasnak a szakáll legalább jól áll 😀 de ha ebben van az erő, hát legyen 😀

 4. andrea1:
  Mick belejött 3 verseny 3 győzelem eddig, ebből a 3-ban egy Vettelt is legyőzött. ?

  Ki is esett Vettel. Ezt a RoC-ot idén nem érezte. Elég unalmasan ment, biztos sokat fizettek ezért neki, hogy legalább ő jöjjön el, de felesleges volt. Még Mick miatt is.

  remélem mick behúzza akkor már

 5. Mick belejött 3 verseny 3 győzelem eddig, ebből a 3-ban egy Vettelt is legyőzött. 😉

  Ki is esett Vettel. Ezt a RoC-ot idén nem érezte. Elég unalmasan ment, biztos sokat fizettek ezért neki, hogy legalább ő jöjjön el, de felesleges volt. Még Mick miatt is.

 6. ez a roc már régen nem ugyanaz mint volt 🙂
  hokimoki pálya, béna autók, a marketing miatt levannak korlátozva a versenyzők h mit vezethetnek, és egyre kevesebb a rallys. pedig ez anno a részükre készült a kanári szigeteken murván, nem pedig ilyen semmilyen aszfaltos szaron 😀

  persze nincs más, legalább adadig is csillapodik kicsit az f1 hiány a télen