Eljátszhatja Verstappen türelmét a Red Bull?

Ha idén sem lesz módja bekapcsolódni a bajnoki címért folyó küzdelembe, Max Verstappennek el kell gondolkodnia a Red Bull elhagyásán – véli Jenson Button.

Max Verstappen (Fotó: XPB)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Nagyon-nagyon korai itt még ilyesmiről beszélni, 21 évesen nincs értelme pattogni 1 sikertelen év után, majd ha 3 év múlva sem tud címért harcolni akkor lehet gondolkozni a váltáson, addig korai még azon is elmélkedni, hogy hova mehetne. 1 biztos Hamilton vagy Vettel mellé nem fog menni, ezt ő maga mondta, és ők még bőven lehúzhatnak 4-5 évet a Mercinél vagy a Ferrarinál, ha Vb-re esélyes autó van alattuk ! És mellesleg ha ott is hagyná a Red Bullt, akkor gondoljuk, hogy a Ferrari vagy a Merci Leclerc vagy Ocon helyére ültetné be, pláne ha ők is tudnak olyan tempót mint maxi ?
  A helyzet az, hogy akármilyen lesz a Honda és a Red Bull együttműködése ennél jobb opciója nem lesz egy darabig, mert itt most mindent rá építenek.

 2. Eloszor is kene mondjuk egy elso olyan ev itt az f1-ben, amit eretten vegig tol dramai pontszoras nelkul. Ha a csapatvaltason jar az esze mar most, akkor pedig gyors lefolyasu Alonso karrier kecsegtet szamara, ha egy csapat sem felel majd meg az elvarasainak (illetve az apjaenak), nem jo tul gyorsan vegig menni a palettan,

 3. Grabowsky78:
  Tegyük fel, ha a Honda nem talál magára és teljesen esélytelenek lesznek győzelemért harcolni, az biztos nem fog tetszeni Maxikának! Az első évet még lenyeli rossz szájízzel, de ez 2020ban sem változik 21-ben már biztosan nem lesz a Redbull pilótája. Egy esetleges gyengébb év után nem hiszem, hogy lelépne, de biztosan nem az örök 3-4. helyekre vágyik. Az eddigiek nem azt mutatják, hogy a Honda világverő technikával rukkol elő, de a nagy számok törvénye alapján végül is be is találhatnak valamivel.

  Ezt mondom én is, szóval ezt a cikket kicsit hamar posztolták, majd2021 körül lehet erről beszélni.

 4. Tegyük fel, ha a Honda nem talál magára és teljesen esélytelenek lesznek győzelemért harcolni, az biztos nem fog tetszeni Maxikának! Az első évet még lenyeli rossz szájízzel, de ez 2020ban sem változik 21-ben már biztosan nem lesz a Redbull pilótája. Egy esetleges gyengébb év után nem hiszem, hogy lelépne, de biztosan nem az örök 3-4. helyekre vágyik. Az eddigiek nem azt mutatják, hogy a Honda világverő technikával rukkol elő, de a nagy számok törvénye alapján végül is be is találhatnak valamivel.

 5. 2021-re simán eligazolhat bárhova.főleg ha ham vagy vettel visszavonul.
  mindenki azt hitte h van még alonsonak ideje vb-t nyerni, de nem volt. úgyh verstappennél is simán közbeszólhat ilyen melléigazolások a pályafutása során.

  de h őszinte legyek az egész helyzetért még mindig a motorszabályok a felelősök

 6. trialboj:
  Ez egy bicskanyitogató cím, és ebből “véli Jenson Button.” úgy gondolom hogy semmi valós alapja sincs.
  NIncs hova menjen, még el sem kezdődött a szezon, és első évük egy nagyon gyenge motorgyártóval. A cikk megelőzte a korát, esetleg 2-3 év múlva lehet ilyet nyilatkozni.

  meg a vegen kioregszik. Gondolom a sok fiatalsagi rekordra menne, amit azert eleg jol elszoszmotolt mar igy az elejen. Bezsebelt parat, de a pole-t bukta, igy a VB is huzos lesz.

 7. Ez egy bicskanyitogató cím, és ebből “véli Jenson Button.” úgy gondolom hogy semmi valós alapja sincs.
  NIncs hova menjen, még el sem kezdődött a szezon, és első évük egy nagyon gyenge motorgyártóval. A cikk megelőzte a korát, esetleg 2-3 év múlva lehet ilyet nyilatkozni.