Megérkezett Ricciardo első Renault-ja!

A gyári Renault-csapat is megtartotta hivatalos 2019-es bemutatkozását. A gárdánál idén debütál a Red Bulltól érkezett Daniel Ricciardo.

A Renault R.S.19-es (Fotó: Renault)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Denis Hunter: Pozitiv, hogy nincsenek mar ugymond kiscsapatok es a kozepcsapatok barmelyike eselyes lehet a 4. helyre, szoros lehet a csata, ahogy tavaly is volt. Masreszrol meg szomoru, hogy ennel tobbet senki el sem tud kepzelni sajat magatol egy olyan sportagban, ahol mindenkinek a nyerni akaras kellene legyen a vereben. Bekerulni a top3 koze kb 10% alatti eselye van a legoptimistabb kozepcsapatnak is (meg csak elviekben sem gondolkodnak igy)

  A negyedik helyre azért mindenkinek nem adnék reális sanszot. pl a Toro Rosso és a Williams, illetve a McLaren hát…kis eséllyel maximum, de őket sem igazán hiszem. Viszont négy csapat meg pályázik rá, és az is rengeteg.

 2. GreenHonda:
  Csak nekem tűnik a Toro Rosso és a Renault hosszabbnak? 😀 Amúgy örülök, hogy maradtak ennél a festésnél, a Toro Rossohoz hasonlóan. A negyedik helyért hát elég sokan jelentkeztek be reális eséllyel, úgyhogy én nem is mernék erről beszélni már senki helyében. 😀 Amúgy jók ezek a sárga vonalak.

  Ghosn leváltásával kíváncsi vagyok folytatódik-e a garasoskodás, vagy új szemléletmód következik. A vezetői struktúrában is történt változás, mivel most külön van elnök és vezérigazgató a Renaultnál.

  Pozitiv, hogy nincsenek mar ugymond kiscsapatok es a kozepcsapatok barmelyike eselyes lehet a 4. helyre, szoros lehet a csata, ahogy tavaly is volt. Masreszrol meg szomoru, hogy ennel tobbet senki el sem tud kepzelni sajat magatol egy olyan sportagban, ahol mindenkinek a nyerni akaras kellene legyen a vereben. Bekerulni a top3 koze kb 10% alatti eselye van a legoptimistabb kozepcsapatnak is (meg csak elviekben sem gondolkodnak igy)

 3. Csak nekem tűnik a Toro Rosso és a Renault hosszabbnak? 😀 Amúgy örülök, hogy maradtak ennél a festésnél, a Toro Rossohoz hasonlóan. A negyedik helyért hát elég sokan jelentkeztek be reális eséllyel, úgyhogy én nem is mernék erről beszélni már senki helyében. 😀 Amúgy jók ezek a sárga vonalak.

  Ghosn leváltásával kíváncsi vagyok folytatódik-e a garasoskodás, vagy új szemléletmód következik. A vezetői struktúrában is történt változás, mivel most külön van elnök és vezérigazgató a Renaultnál.

 4. Denis Hunter: te most Renault szurkolo leszel? Ugy kardoskodsz, mint az Alonso cikkeknel 😀

  Attól lennék Renault szurkoló, mert belinkeltem pár képet arról milyen részletek vannak az autójukon ? 😀 Ne aggódj a Mclarent is ugyanúgy figyelemmel követem, de egyelőre róluk még nem jött semmi, ezért így nehéz lenne velük foglalkozni.
  Másrészt Ricsi miatt egyértelműen jobban odafigyelek idén a gyári Renaultra !

 5. Ahogy kijöttek a nagyobb felbontású képek tényleg latszik, hogy van finomság ezen az autónak. Pláne, hogy gondolom ez egy elég béta verzió meg.
  Úgyhogy most kezdek kicsit bizakodó lenni. Ha meglesz a stabil 4 hely kevesebb hátránnyal mint tavaly én már elégedett leszek.

 6. A légbeömlő új, az látszik. Amúgy meg nyilván ha vannak is új extra megoldások, azokat nem pakolták még fel, ahogy a többiek sem, ez csak festés demonstráció – média dolog. Illetve az oldalsó légterelőket egyszerűsíteni kell a szabályok szerint. A rake az tényleg elég meredek, bár az is jellemző volt már tavaly is náluk.

 7. F1890:
  nem akarok szakérteni, de elsőre olyan “fapadosnak” tűnik. a festés jó, azzal nem is volt baj sose

  Nem fapados ez, csak marha jól elrejti ez a fekete fényezés a részleteket, egyébként kapásból olyan rake-et adtak ennek az autónak ami maximum a Red Bullokon szokott lenni.
  https://pbs.twimg.com/media/DzNCDbyWoAAefRl.jpg
  Plusz az oldalsó légbeömlőknél is látni, hogy szűkebbre vettek és ők is a Red Bull megoldását átvették, ezen fülel a tavalyi autóhoz képest szűkebbre húzták a motorborítást is és az oldaldobozokat is, de persze amúgy eléggé összeollózottnak tűnik, mert állítólag még nem készültek el a teljes autóval. 😀 ( Az is lehet, hogy nem is ilyen lesz xD )