Megújult külsővel érkezett az új Ferrari!

A vártnál kicsit korábban kiszivárogtak az első fotók az új Ferrariról, melyet pénteken Maranellóban leplezett le hivatalosan a csapat.

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Örülök, hogy a fehér lecsökkent drasztikusan, szerintem szép lett, viszont ennél sötétebb pirosra gondoltam. A feketét, hogy belevitték, különlegesebbé teszi, szóval végre egy kis változás. Persze Ferrariban gondolkodva ez relatív, nekem még mindig hiányzik egy nagyobb, piroshoz tekintve 40% körüli sárga rész. 😀 A megvilágítás az élő képeken itt sem sikerült valami jól.

 2. F1890: majd az alfa odacsap 😛

  Ami nem szép az nem korszakalkotó innovatív mérnöki mestermunka, szóval remélem szép lesz vagy az is egy fostaligának lesz titulálva. 😀 Viccet félre téve nagyon várom az alfát, biztatóak azok a képek amik kiszivárogtak, már ami a technikai megoldásokat illeti.

 3. Zasalamel:
  Csalódás, a színe meg a formája is, ennél többet vártam. Semmi fantáziát nem látok benne, az összes kreatív dolgot a tavalyról hozták át.

  Bogyi
  Azért sírás határáig ne mjutottam el, látva az első szárnyat, de lehet majd sírhatok ausztrália után… xD

  El is engedhetjük akkor az idei évet? 😀 xD

 4. Csalódás, a színe meg a formája is, ennél többet vártam. Semmi fantáziát nem látok benne, az összes kreatív dolgot a tavalyról hozták át.

  Bogyi
  Azért sírás határáig ne mjutottam el, látva az első szárnyat, de lehet majd sírhatok ausztrália után… xD

 5. A szin valtozas nem tudom hogy sul el, talan csak kicsit meg kell szokni, nem feltetlen fog ez rosszul mutatni. A design tobbi resze viszont nalam egy 3as ala, se fantazia, se osszhang, kb rahanytak mindent ami elo volt irva. Muszakilag meg majd kiderul, nekem elsore konzervativabbnak tunik – de hat jo volt az alap tavaly, meg ez meg ugyis csak 1 ures vaz.

 6. Csak megjegyezném hogy ez egy nyers alap, és lesznek ínyencségek aerodinamikailag!
  Különösen a hűtő környékére várom..
  Látszik hogy ez az autó aerodinamikailag kihegyezett verzió lesz, pedig csak egy alap de vannak erre utaló jelzések. Örülök az új felfüggesztésnek, és motorikusan pedig hab a tortán! a festés szokatlanul matt , mert a főtámogató érdekében a hirdetés kiemelésére ez volt a hangsúlyra helyezés..az elektronikai, és hibrid fronton különösen nagy fejlődést várok Binotto hozzáállását látva…

  Merész ígéretetek elhangzottak,akkor csak nem a levegőbe beszéltek…

  RED GENEZIS !!!!
  RED ETERNAL POWERED !!!!!
  FORZA SCUDERIA FERRARI MISSION WINNOW 2019 !!!!

 7. Kinézetre ezt a Merci nyerte abszolút, bár nem is ez a lényeg, meg van e az a plusz most ebben a ferrariban, érdekes lesz. mondjuk ami inkább érdekesebb most, a bejáratáson elég szépen futott az RB, véletlenül elkapta a kamera a pálya mellett pár rbs mérnököt, Hornert akik épp figyelték ahogy elhúzott előttük az rb, volt somolygás a bajszuk alatt. Nyilván a Merci a kérdéses, biztos erős gépük van.

  Mondjuk ez a bemutató, szokásos színészkedések, pr szövegek (Maurizio és Kimi a család tagja marad) meg Vettel kicsit be volt feszülve. Lehet le kellene szokni erről a bemutatós parádékról.

 8. Nem olyan rossz ez mint amit várni lehetett, de azért kifejezetten szépnek se mondanám. Szódával elmegy. 😀
  Egyébként meg hirtelen ránézésre az a szögletes, háromszög alakú légbeömlő tűnik újnak, ami alatt mintha lenne még egy megnyitás !

 9. nekem csalódás a színe nagyon. a fekete térnyerésének örülök, de ez a piros nagyon gagyi. úgy felhájpolták h hú minden idők legszebb vöröse, erre meg kaptunk egy legopirosat. persze az h matt a festés örömteli.
  első ránézésre ez is eléggé béta autónak tűnik.
  az viszont nagyon poén h mekkora politikai showt rendeztek ebből xd semmi lazaság