Bottas üdvözölte kritikusait: *****átok meg!

Tőle szokatlan vulgáris rádióüzenet, nyíltság és határozottság – kezdjünk el ismerkedni az új Valtteri Bottasszal!

Valtteri Bottas (Fotó: MTI/EPA)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. Nekem sem volt szimpatikus ez a megnyilvánulás, gondolom mélyről jött ösztönből. Illetve azt gondolom, hogy nem profi a dolog. Jobban teszi, ha a fusztrációt elereszti és leszegett fejjel teszi a dolgát, ahogy ti is írjátok.

    Én is savaztam tavaly már, de azért bele tudom magam képzelni az ő helyzetébe is. Mi itt a fotelből könnyen megmondjuk a tutit, hogy minek engedte el Hamilton-t stb. De a valóság az, hogy akkor lehet nagy arccal kikérni ezt, ha állandóan a csapattárs előtt teljesítesz. Addig viszont az van, hogy a Mercedes a munkaadója, és ha nem ők lennének, soha az életben nem kéne többet vb címről, de talán még győzelmekben sem gondolkodnia, egy olyan világban ahol 1 csapat létezik csak kb., és Alonsók maradnak ki körből. Szóval itt még egy elengedéshez is muszáj jópofát vágni adott esetben, ha már képtelen vagy 1 az 1ben felvenni vele a ritmust.

  2. Szép és jó amit most csinált, az üzenete kb nekem is szólt, én is savaztam, de szerintem szinte mindenki bírálta, amiért annyira jellemtelenné vált és minden szart megcsinálta amit kértek tőle, még akkor is ha a saját versenyét ezzel tönkretette. Továbbra is jogosnak érzem a felháborodásunkat, de remélem idén valóban megcáfol mindenkit, és odateszi magát, majd azután is hogy jön 1-2 rosszabb eredmény.