Bahrein Nagydíj Kibeszélő

bahrein nagydíj kibeszélő
bahrein nagydíj kibeszélő

A megszokott és jól bevált Kibeszélő Topicot ismét létrehozzuk, hogy legyen hol megbeszélni a napi eseményeket.

A hétvége menetrendje

EseményIdőpont
1. szabadedzésPéntek 02:00
2. szabadedzésPéntek 06:00
3. szabadedzésSzombat 04:00
IdőmérőSzombat 07:00
FutamVasárnap 06:10

Aki esetleg még nem tippelt, az tippeljen ITT

Az alábbi linkeken lehet élőben nézni a hétvégét: M4 Oldala , Adás1 , Adás2 , Adás3  
Az alábbi linken élő szektorok, köridők láthatóak: Live Timing 

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Vettel the best:
  Remélem ez a valódi erősorrend!?
  Persze a mindíg pártatlan Szujó árazza megint Vettelt.?

  Na meg arra kaptam fel a fejem, amit személyes véleményként a főtámogatónkról mondott hogy mennyire nem tetszik neki. Remélem hogy még sok kifogásolnivalót fog találni, mert az azt jelenti nagyon erősek vagyunk. és ezzel szembesülni fognak a Mercis tv stáb..

 2. koszos a pálya, javul folyamatosan, igaz koszos lesz minden szekció elején,
  7 tizedet csak úgy adott a Ferrari a Mercedesnek és úgy, hogy egy időben voltak a pályán?

  még azt vettem észre, hogy míg a Ferrari tudott javítani az idején egy szett gumin (gyors kör-hűtés-gyors kör), Verstappen nem

  persze ezek az idők nem reprezentatívak

 3. Denis Hunter: Nekem ez csak annyiban santit, ha Vettellel volt az interju, akkor miert ugy mondja/irjak, hogy a tobbi csapat ugy gondolja… Neki nem szabadna ezt elmondania es csak utalni akar ra? Amugy az 1 perc hatrany, vagy mennyi volt Bottashoz kepest akkor is nagy, ha van +30-40 loero, tekintve, hogy Bottas is mehetett volna gyorsabban.

  Átszámolva, már ha igaz ez a lóerő deficit, akkor Vettelék a második helyért reálisan harcba szállhattak volna, de Bottas mindenképpen elérthetetlen távolságra volt.

 4. Denis Hunter: Nekem ez csak annyiban santit, ha Vettellel volt az interju, akkor miert ugy mondja/irjak, hogy a tobbi csapat ugy gondolja… Neki nem szabadna ezt elmondania es csak utalni akar ra? Amugy az 1 perc hatrany, vagy mennyi volt Bottashoz kepest akkor is nagy, ha van +30-40 loero, tekintve, hogy Bottas is mehetett volna gyorsabban.

  az már nem az interjú része, az amus-os hír, oda is van írva ?

 5. Go.Michael: Egyre több portál szellőzteti meg ezt a híresztelést, szóval lehet benne valami, engem igazából az érdekel, sikerült-e rendbe tenni ennek a kiváltó okát és mehet teljes gázon a sivatagi futam.

  Nekem ez csak annyiban santit, ha Vettellel volt az interju, akkor miert ugy mondja/irjak, hogy a tobbi csapat ugy gondolja… Neki nem szabadna ezt elmondania es csak utalni akar ra? Amugy az 1 perc hatrany, vagy mennyi volt Bottashoz kepest akkor is nagy, ha van +30-40 loero, tekintve, hogy Bottas is mehetett volna gyorsabban.

 6. Bance:
  interview Vettelel a német autobilden,
  a lényeg angolul a tami.@Vetteleclerc -en

  és egy érdekes automotorundsport-os hír
  The rival teams found out that in Melbourne Ferrari deliberately turned the performance of their engine down dramatically. Around 30 to 40 hp. There were only 2 laps in which Vettel had full power available. The lap before and after the pit stop…

  Egyre több portál szellőzteti meg ezt a híresztelést, szóval lehet benne valami, engem igazából az érdekel, sikerült-e rendbe tenni ennek a kiváltó okát és mehet teljes gázon a sivatagi futam.

 7. interview Vettelel a német autobilden,
  a lényeg angolul a tami.@Vetteleclerc -en

  és egy érdekes automotorundsport-os hír
  The rival teams found out that in Melbourne Ferrari deliberately turned the performance of their engine down dramatically. Around 30 to 40 hp. There were only 2 laps in which Vettel had full power available. The lap before and after the pit stop…

 8. én nagyon kiv leszek, hogy mire megy itt a ferrari a merci ellen, illetve a rb a hondaval (tavaly a tr 4. lett, igaz a kiesések miatt). és ez a pálya sohasem volt igazán hamiltonos így bottasnak van sansza, hogy ismét megverje a britet. és remélem a hulkenberg ricsi kettősből is kapunk némi ízelítőt, hogy mennyire is vannak közel egymáshoz