Bahrein Nagydíj Kibeszélő

bahrein nagydíj kibeszélő
bahrein nagydíj kibeszélő

A megszokott és jól bevált Kibeszélő Topicot ismét létrehozzuk, hogy legyen hol megbeszélni a napi eseményeket.

A hétvége menetrendje

EseményIdőpont
1. szabadedzésPéntek 02:00
2. szabadedzésPéntek 06:00
3. szabadedzésSzombat 04:00
IdőmérőSzombat 07:00
FutamVasárnap 06:10

Aki esetleg még nem tippelt, az tippeljen ITT

Az alábbi linkeken lehet élőben nézni a hétvégét: M4 Oldala , Adás1 , Adás2 , Adás3  
Az alábbi linken élő szektorok, köridők láthatóak: Live Timing 

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Vettel the best: Ezzel mit védtek?
  Egyébként én ezt vártam már a télen,a szerelőit elvették Vettelnek,Todt jr a managere,megkapta Cleart maga mellé!Mi ez ,ha nem egy burkolt kivételezés?
  Méghogy Vettel az elsőszámú??

  De ez egy bevett szokás amúgy, annak idején mikor Button 2010-ben a McLarenhez szerződött, ő is megkapta Hamilton csapatát. Ezt azért csinálják, hogy ne legyen klikkesedés csapaton belül. A Honda gyári csapata pl. Michelisz Norbit és Bári Gergőt is szétszedte annak idején pont ugyanezért.

 2. guide:
  Az első gondolat a jó gondolat.Vettelesként mondom,ennek semmi értelme,haza kellett volna menni tavaly és a tv-ből nézni a futamokat.

  Sajnos most már én is ezt mondom. Ennek tényleg semmi értelme. Nem tanul a hibáiból. Eljött az idő szögre akasztani a sisakot. ☹?

 3. Azt hiszem a Renaultnál a motorrészlegen bőven lesz teendő, Sainz alatt is elvérzett egy darab és most a gyári csapatnál is mindkét verda…

  Teljesítmény van megbízhatóság nincs…
  Míg a Honda nem erős de legalább már megbízható…

  Míg a Mercedes sajnos erős is és megbízható is…
  A Ferrarit meg láttuk. Lefojtva esélytelenek ha meg engedik a teljesítményt akkor még ez lesz…

  A többit tudjátok…

 4. Lewanda_17:
  Azért nem lehet semmi ezeket a szavakat hallani egy 5x világbajnoktól :)))

  andrea1:
  Huh azért nem semmi verseny volt….voltak történesek. Lecnek ez tényleg a futama a volt, hétvégéje, Vettelt megverte…szép reagálás az első hétvégéjére. Vettel borasztó volt, nocomment,tutam hogy nem szedi össze magát. Ferrari botlásának nem mondom hogy örülök, de azért mégis szeretem a pofára eséseiket.
  Norris nagyon pro versenyző, le a kalappal előtt. Rönó nocommen, sziril magyarázhatja ezt a bizonyítványt megint. Kimi szépen behozta et ma, kár hogy nem lett meg Norris, de én pontot se reméltem, nagyon szenvedett pénteken, problémája is volt. Gio csak megérkezik egyszer :D. Gyenge hétvégéje volt.

  Komolyan rettegek, mikor érkezik meg Gio 😀
  Norris ügyes volt nagyon.

 5. Bogyi007:
  Csak szólok. Vettel előzésekor mutatták Todt Juniort és ugye tudjuk ki a főnök az FIA-nál…

  Hallod, azt ugye tudod, hogy Todt Jr Fred Vasseurrel közösen felépítette az egyik legprofibb csapatot az utánpótlás kategóriákban, olyannyira, hogy 2010-re neveztek volna az F1-be is, de mivel az apját közben megválasztották FIA elnöknek, visszaléptek, hogy a korrupció gyanúja se merülhessen fel? Na ekkora maffiózók egyébként 😀

 6. Huh azért nem semmi verseny volt….voltak történesek. Lecnek ez tényleg a futama a volt, hétvégéje, Vettelt megverte…szép reagálás az első hétvégéjére. Vettel borasztó volt, nocomment, tutam hogy nem szedi össze magát. Ferrari botlásának nem mondom hogy örülök, de azért mégis szeretem a pofára eséseiket.
  Norris nagyon pro versenyző, le a kalappal előtt. Rönó nocommen, sziril magyarázhatja ezt a bizonyítványt megint. Kimi szépen behozta et ma, kár hogy nem lett meg Norris, de én pontot se reméltem, nagyon szenvedett pénteken, problémája is volt. Gio csak megérkezik egyszer :D. Gyenge hétvégéje volt.

 7. Bogyi007:
  Bottas szúr most oda a Ferrarinak.
  “Megbízható volt az autó ennek köszönhető az eredményünk”…

  Lewis korrekt most, Bottas a genyó…

  Bottas miert genyo? A Ferrari sem sirta tele a parnat pl tavaly Ausztriaban mikor mindket Mercedes kiesett muszaki hiba miatt. Sot, a megbizhatosag VB cimeket dontott mar el szamtalanszor. Ezt sosem genyo dolog megemliteni.

 8. Paberto: Biztos? Az volt a Red Bull era elso futaman… Alonso volt rohadt boldog hogy megnyerte elete elso Ferraris versenyet. Abban az evben en is (es meg sokan) orultunk Vettel es a RB VB cimenek mert uj csapat es uj pilota erkezett meg az elre.

  igen, már akkor utálták a rb-t 😀 h h képzelik xd

 9. F1890:
  2010 bahreinben hasonló probléma történt csak vettellel ? akkor mindenki éljenzett xd

  Biztos? Az volt a Red Bull era elso futaman… Alonso volt rohadt boldog hogy megnyerte elete elso Ferraris versenyet. Abban az evben en is (es meg sokan) orultunk Vettel es a RB VB cimenek mert uj csapat es uj pilota erkezett meg az elre.