Már megint egy MGU-K-probléma vetett véget a Renault futamának

Megszerezte első pontjait a Renault-val Daniel Ricciardo, csapata mégis bosszankodhat: zsinórban harmadik hétvégéjükön mondta fel a szolgálatot az MGU-K-juk.

Nico Hülkenberg (Fotó: XPB)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. Monnyonle! Az egész F1 a szánalom irányába sodródik ismét, mert van két és fél csapat, a többi meg csak rimánkodó tölteléknek van ott. A wilmos pedig egyenesen parádés, remélem becsődölnek év végére, mert ez így egy katasztrófa. A wesztmekláren talán idén mutat valamit, de ez a sainz gyerek remélem jövőre repül, mert katasztrófa. A Rötyó egy fostartály, a haas csak egy vegetáló guruló akadék reklám, a toro hasonló cipőben jár, a rózsaszínek meg beleszürkültek a mezőnybe. Szóval ez minden, csak nem “királykategória”.

  2. Nemhogy csokkent volna a tavolsag a top 3 es a kozepcsapatok kozott, hanem nott, mert akkora fejetlenseg es korbeveres van, meg mindenki 2 kezzel szorja a pontokat, nem is tudom ki az aki megerdemelne, hogy 4. legyen igy 3 futam utan. Kiminek eddig makja volt (persze jol ment, nem azert), de egy autoval az Alfa nem lesz sehol, ha netan a tobbi csapat osszerakja magat egy kicsit. Pedig mennyien a tuti 4. helyre vartak oket. Nem olyan egyszeru azert atugrani az egesz kozepmezonyt. Kiminek kellene legalabb 100 pont, ami nem egyszeru, ha azt nezzuk a tavalyi legjobb Hulknek volt 69.
    Csak nehany szamadat, mennyire le van maradva a kozepmezony. RB-nek tavaly 57 pontja volt, most 52 (Gaslyval) Most a kovetoknek 12 a legtobb, tavaly a McLarennek 28 volt, a Renault-nak 25 3 futam utan. Nezhetjuk ugy is, hogy tavaly a 2 legjobb kozepcsapatnak tobb pontja volt ilyenkor, mint most az osszesnek 3-tol lefele.