Monzának 60 millió euróra lenne szüksége – sürgősen!

Monzának 60 millió euróra lenne szüksége a Forma–1-es szerződés meghosszabbításához és a pálya átfogó modernizációjához, amit a létesítmény 100. évfordulójára el szeretnének készíteni – jelentette ki az olasz autóklub elnöke.

Fotó: XPBTeljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Denis Hunter: ha mar a csapatok kapnak tortenelmi bonuszt, igazan lehetne a palyakat is ezaltal besorolni a szervezesi dijak beszedesenel. Ugyis mostantol csak a penzre mennek ha uj palyarol van szo.
  mint csapat a Ferrari kap 100 milla feletti tortenelmi bonuszt, Monza miert ne kaphatna valamennyit, hiszen egy eleg hires tortenelmi helyszin es a legtobb regi palyaval ellentetben versenyzesre alkalmas. Ahogy Hockenheim, Silverstone,Spa, stb…

  na igen. a nagy liberty pont erről papolt h ők nem akarják kizsigerelni a nagydíjrendezőket 😀 hanem azt akarják h sok ember menjen ki a futamra 😀 erre meg ugyanazt csinálják mitn ecclestone.

  az meg a pofátlanság netovábbja szerintem h az egyik leggazdagabb állam (monaco) semmit nem fizet a nagydíjért, főleg úgy h évről évre egy unalmas fostenger futam van ott. én alig várom minden hétvégén h végetérjen. persze a kvali izgalmasnak mondható , de ennyi. legyen akkor time trial vasárnap is. mindenki megy 10 kört és a leggyorsabb nyer

 2. F1890: a merci is 5 millát adott kb, nem 60-at. persze ettől függetlenül valóban gáz h ennyire nincs összetartás ott.

  persze lehet mondani h ez biznisz, de a ferrari nem igazán tett meg mindent a nagydíjért

  ha mar a csapatok kapnak tortenelmi bonuszt, igazan lehetne a palyakat is ezaltal besorolni a szervezesi dijak beszedesenel. Ugyis mostantol csak a penzre mennek ha uj palyarol van szo.
  mint csapat a Ferrari kap 100 milla feletti tortenelmi bonuszt, Monza miert ne kaphatna valamennyit, hiszen egy eleg hires tortenelmi helyszin es a legtobb regi palyaval ellentetben versenyzesre alkalmas. Ahogy Hockenheim, Silverstone, Spa, stb…

 3. Denis Hunter:
  Ferrari odaadja a bonusza felet, meg is van 😀 Ha mar a mercit fikaztak, amig meg nem mentette a nemet nagydijat.

  a merci is 5 millát adott kb, nem 60-at. persze ettől függetlenül valóban gáz h ennyire nincs összetartás ott.

  persze lehet mondani h ez biznisz, de a ferrari nem igazán tett meg mindent a nagydíjért