Pérez: A McLaren helyett mehettem volna a Ferrarihoz…

Sergio Pérez elárulta, 2014-ben akár a Ferrarinál is versenyezhetett volna, ha nem hagyja el a vörösök pilótaakadémiáját és szerződik a McLarenhez, ahonnan aztán egy év után távoznia is kellett. Úgy érzi, ez a kitérő megtépázta a hírnevét az F1-ben.

Sergio Pérez 2013-ban (Fotó: xpbimages.com)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

  1. mrobi: Csak Button gyári csapatnál volt, a Hondának rengeteg pénz és fejlett infrastruktúra állt rendelkezésre.

    Hamarosan sokkal nagyobb háttér áll majd a Racing Point rendelkezésére is. Az új szabályok pedig remélhetőleg segítik a privátokat. Nem mondom, hogy alázzák majd a mezőnyt, de sok pozitív eredmény születhet.

  2. GreenHonda:
    sztem az a legjobb forgatókönyv számára, hogy megvárja mi lesz ebből a csapatból. kb mint Buttonnál ahogy a Brawn kiforrt. Remélem sikerült győzelmet szerezni a Racing Pointnak legalább

    Csak Button gyári csapatnál volt, a Hondának rengeteg pénz és fejlett infrastruktúra állt rendelkezésre.

  3. Sajnos a Mekihez még túl zöldfülűként került 13-ban. Azév vége felé kezdett megkomolyodni, de addigra már sajnos késő volt. Mondjuk, mint látjuk, attól a csapattól jobb is volt, hogy távozott. A Ferrarihoz max. 14-től került volna, de akkor nekik sem ment valami jól. Ez van, azóta viszont nagyon megcsiszolódott a Force Indiánál, csak sajnálom azt a pár affért Oconnal, amiatt szerintem bezárult pár kapu.