Véresen komoly hobbi: Räikkönen még tervrajzokat is készít az Alfának!

Lehet, hogy hobbiként tekint a versenyzésre Kimi Räikkönen, ám főnöke szerint véresen komolyan veszi a hobbiját. Ha kell, például még tervrajzokat is készít a fékpedáljához… Így kapott új lendületet a 2007-es bajnok az Alfa Romeónál!

Kimi Räikkönen (Fotó: MTI/EPA)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Tapani: Briós kéne oda, őt nem tudnák kicsinálni! Persze Vettel egyből repülne, mert helyet kéne csinálni Magiconak.
  Mondjuk szegény Leclerc szempontjából ez “csöbörből vödörbe” szitu lenne: Minden versenyen megkapná a “FERNANDO IS FASTER THAN YOU” ukázt.

  Dehogy kellene oda… Egy *** pláne már amiatt is mert vinné Alonsot, még jobban adná alá a lovat, gondozva lenne az egoizmusa, babusgatná egész nap médiában is. Belegondolni is borzasztó, nézhetetlenné válna az egész.🤦😎 Szóval jobb hogy távol van Briós egyrészt, Alonsonak is jót tesz ez és úgy is visszajön. 🙂

 2. F1890:
  látszik h kimi jól érzi magát, és ez a ferrarinak hatalmas pofon 😀 ott az ember nem tud kiteljesedni akkora szartengely van, kivétel ha todt van a csapat mögött.

  Briós kéne oda, őt nem tudnák kicsinálni! Persze Vettel egyből repülne, mert helyet kéne csinálni Magiconak.
  Mondjuk szegény Leclerc szempontjából ez “csöbörből vödörbe” szitu lenne: Minden versenyen megkapná a “FERNANDO IS FASTER THAN YOU” ukázt. 😀

 3. Össze-vissza hazudozik ez a Vassszőr. Kimi alkoholista és csak a pénzért versenyzik, háta mögött pedig a nem létező Finn szuperhatalom áll, amúgy a kutyának sem kellene. Szegény Gio-nak már a motorját is szétbaszták a lappföldi ninják, nehogy megverje az alkeszt. DC már 2008-ban megmondta, hogy egy motiválatlan ***, azóta az a szentírás!