Hamilton: Több kell a Ferraritól, ha harcolni akar velünk

Új rekordot fölállítva négyfutamosra nyújtotta a Mercedes 2019-es veretlenségét. Lewis Hamilton szerint a Ferrarinak muszáj lesz javulnia, ha komolyan gondolják a bajnoki csatát.

Lewis Hamilton és Sebastian Vettel (Fotó: XPB)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Hihetetlenül undormányos amit mond :)) a ferka mekkora király, és nem szabad leírni őket, csak nem működtek a gumik.
  Abban igaza van hogy az ő csapata szinte hibátlan, minden helyzetre képesek reagálni, és a pilótáik is magas szinten teljesítenek, míg a ferkánál ott egy Vettel aki saját bevallása szerint sincs a toppon, és egy kis srác, aki kb ugyan azt csinálja mint Max az elején, pokoli gyors, de nagyon megbízhatatlan, rajtolni nem tud, és rengeteget kell még tanuljon hogy stabil pilótává érjen.

 2. Nincs tökéletes megoldás, mindegyiknek van előnye, hátránya, kérdés, hogy mennyire kifinomult az egész csomag. A Merci hagyományosan mindig az egyik leghosszabb és a leglaposabb autó, míg anno a Red Bull éppen az ellenkező megoldásnak volt az úttörője, igaz, mióta nagyobb motorerő hátrányban vannak, inkább kompromisszumot kötnek a max. leszorítóerő és a légellenállás között.

 3. Továbbá a ferka helyében én visszaállnék a 2017-es rövid tengelytávra, amióta hosszú tengelytáv van, csak kínlódnak a kocsi beállításával meg vezethetőségével. Egyszerűen nincs meg az a mechanikai tapadásuk, h boldoguljanak a hosszabb tengelytávval, a 2017-es ferrari kanyarokban verhetetlen volt, csak akkor mgé nem volt olyan erős motorjuk mint a mercié, most viszont ezzel a motorral lehet kompenzálni.

 4. Raikkonen:
  Milyen bajnoki csatát?A Ferka akkor jár a legjobban, ha elengedi ezt az évet és gyúr 20ra.
  Bár ez se feltétlen igazmert lényegében évek óta ezt látjuk, minimális javulással..
  A Merci és Hamiltonék egyébként hihetetlenül egyben vannak, idén nekem csak az a kérdés, Bottas meddig bírja majd cérnával.

  Az utóbbi két évben azért nem lehetett látni 4 futam után h veszett fejsze nyele. De Barcelona után ha nem lesz vmi érdemi változás, már érdemes átcsoportosítani egy nagyobb osztagot a 20-as kocsira sztem is. Viszont az a baj ezzel h a Mercedesnek mivel megvan a vb-je ezért ők is át tudják, ha nem támadnak a többiek. Igazából akkor van értelme, ha két potenciális veszélyforrás van csapatként, és egyik feladja, másik folytatja az üldözést, így kénytelen a Mercedes az idei évvel foglalkozni. A Ferrari és a Red Bull talán mondjuk most eloszthatná egymás közt. Kérdés, hogy a Red Bull meg tudja-e ehhez kellőképp szorongatni ezeket a német iparmániákusokat.

 5. Milyen bajnoki csatát?A Ferka akkor jár a legjobban, ha elengedi ezt az évet és gyúr 20ra.
  Bár ez se feltétlen igaz mert lényegében évek óta ezt látjuk, minimális javulással..
  A Merci és Hamiltonék egyébként hihetetlenül egyben vannak, idén nekem csak az a kérdés, Bottas meddig bírja majd cérnával.