Bottas: Hamilton semmivel sem volt gyorsabb nálam

Nem gyötri magát Valtteri Bottas a Lewis Hamiltontól Spanyolországban elszenvedett vereség miatt. Pole-pozíciójába és a britével azonos tempójába kapaszkodik.

Valtteri Bottas és Lewis Hamilton (Fotó: XPB)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Paberto: Hogy bosszantsa Hamiltont, hogy esetleg hibara kenyszeritse, hogy egy esetleges lekorozesnel rosszul jon ki a ritmus es helyzetbe keruljon. Ha elrontjak Hamilton kiallasat es benne marad 2 sec… De ha ezek kozul semmi nem jon be, akkor is ha csak rajta marad es mutatja hogy ezt a tempot o is tudja, esetleg gyorsabb is lehetne, az hosszu tavon megint jol jonne.

  Hamilton sem veletlenul nem szakadt le Bottasrol Bakuban.

  Bakuban, ahol van lehetőség előzni.

 2. F1890:
  sztem egyáltalán nem erőltette bottas. minek? itt nem lehet előzni ha kb 2-3 tizeddel vagy csak gyorsabb, így értelmetlen lett volna gyilkolni a motort pl.

  Hogy bosszantsa Hamiltont, hogy esetleg hibara kenyszeritse, hogy egy esetleges lekorozesnel rosszul jon ki a ritmus es helyzetbe keruljon. Ha elrontjak Hamilton kiallasat es benne marad 2 sec… De ha ezek kozul semmi nem jon be, akkor is ha csak rajta marad es mutatja hogy ezt a tempot o is tudja, esetleg gyorsabb is lehetne, az hosszu tavon megint jol jonne.

  Hamilton sem veletlenul nem szakadt le Bottasrol Bakuban.

 3. Nekem ez a futam éppen úgy tűnt, hogy amikor Hamilton igazán el akart lépni, akkor el is lépett. Bottasé volt a jobb stratégia, hogy Verstappent kivédekezzék, volt egy SC is, és így sem volt kb. esélye sem. Ezt a verseny sztem egyértelműen Hamiltoné volt.