Hivatalos: 35 év után visszatér az F1-es Holland Nagydíj!

A versenypálya és a szervezők kedden jelentették be hivatalosan, hogy 2020-tól újra lesz Forma–1-es nagydíj a hollandiai Zandvoortban.

Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. F1890: másik cikknél meg azt mondod h csak a merci az esélyes. akkor most verstappen hibája lenne h esélye sincs a vb-re?

  Stappen önmagában nem vb alkat, hiába tűnt annak egy ideig. Leclerc előbb lesz bajnok, mint ez a mindenért törlesztek, holland, belga, örmény.

 2. .cmr.: Szerintem meg kétszikű. Ez a Max hype meg már rég lecsengett, kezd ő is tucat lenni. Ha szerencséje van, Hamilton és Vettel lelépésével éles helyzetbe kerülhet, de nem egy kimondott vb alkat, ezt láthatjuk. Egyre jobban beleolvad a mezőnybe, nagyobb volt a füstje az egész projectnek, bár ígéretesnek indult, de jelenleg egy Botos is több ingerenciával rendelkezik.

  másik cikknél meg azt mondod h csak a merci az esélyes. akkor most verstappen hibája lenne h esélye sincs a vb-re?

 3. Denis Hunter: mert Max nem torok, vagy indaiai, hanem belga ?

  Szerintem meg kétszikű. Ez a Max hype meg már rég lecsengett, kezd ő is tucat lenni. Ha szerencséje van, Hamilton és Vettel lelépésével éles helyzetbe kerülhet, de nem egy kimondott vb alkat, ezt láthatjuk. Egyre jobban beleolvad a mezőnybe, nagyobb volt a füstje az egész projectnek, bár ígéretesnek indult, de jelenleg egy Botos is több ingerenciával rendelkezik.

 4. .cmr.:
  Na, ez még ezt a fostos spanyol pályát is überelni fogja, remélem csak box kiállás közben történt előzés lesz, és repül is a naptárból. Nem is értem, temérdek jó pálya van, vagyis ezeknél a szutykoknál jobb (török, indiai, valencia, stb.), miért kell ezeket a szarokat erőltetni?!

  mert Max nem torok, vagy indaiai, hanem belga 😀

 5. Na, ez még ezt a fostos spanyol pályát is überelni fogja, remélem csak box kiállás közben történt előzés lesz, és repül is a naptárból. Nem is értem, temérdek jó pálya van, vagyis ezeknél a szutykoknál jobb (török, indiai, valencia, stb.), miért kell ezeket a szarokat erőltetni?!

 6. Lewanda_17:
  Bakancslistára felírva! Csak a hunagroringi tapasztalataimra hivatkozva tudom azt írni, hogy a holland szurkolók igazán nagyszerűen érzik magukat, szuper hangulatot csinálnak, és rendkívül lelkesek. A külön számukra fenntartott lelátón hatalmas buli volt tavaly is. Szóval, ha valaki külföldi futamra szeretne ellátogatni, a Holland Nagydíj vélhetően az egyik legjobb választás lesz! ?

  Hát ha még lejöttetek volna velünk a leintés után a célegyenesbe, közelebbről is megtapasztalhattad volna… 😀

 7. újabb jelleggel bíró fos pálya. hiába a múlt az élvezetes versenyív, egyszerűen ez a pálya alkalmatlan az f1, de még a modernkori autóversenyre is . (dtm f2,f3)
  nemtom mikor jönnek már rá arra a fejesek, hogy szar pályán sosem lesz jó futam – csak esővel.

 8. Bakancslistára felírva! Csak a hunagroringi tapasztalataimra hivatkozva tudom azt írni, hogy a holland szurkolók igazán nagyszerűen érzik magukat, szuper hangulatot csinálnak, és rendkívül lelkesek. A külön számukra fenntartott lelátón hatalmas buli volt tavaly is. Szóval, ha valaki külföldi futamra szeretne ellátogatni, a Holland Nagydíj vélhetően az egyik legjobb választás lesz! 🙂