Marko: A Mercedesszel egy másodrangú F2-es is élre áll

A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko úgy érzi, a Mercedes autója idén dominánsabb, mint valaha, amit semmi sem bizonyít jobban annál, hogy az általa másodrangúnak tartott F2-es pilóta, Nyikita Mazepin is az élre tudott ugrani vele egy tesztnapon.

Nyikita Mazepin (Fotó: XPB)Teljes cikk megtekintése

Szólj hozzá

Hozzászólások

 1. Denis Hunter: azert Sennanak nem kell lenni ahoz, hogy egy lagyabb gumival, ami esetenkent 1 mp-vel gyorsabb hozd azt az idot, mint az aktiv versenyzok. Az ujoncoknak azert illik 1mp-en belul lenni az aktiv versenyzokhoz, hogy elmondhasd rola, tehetseges. Ezert is mondtam, hogy 1 mp-t kapni egy Wilitol, akkor is ciki, ha fakerekkel megy.

  Bottas is azon a gumin ment vagy nem? Én úgy emlékszem, de lehet tévedek. A leglágyabb szerintem nem jelent 1 secet, mert gyorsan elkopik.

 2. guide: Biztosan agyal azon is.De amit mondott, abban teljesen igaza van. Persze az is lehet, hogy a kőgazdag orosz a következő Senna.?

  azert Sennanak nem kell lenni ahoz, hogy egy lagyabb gumival, ami esetenkent 1 mp-vel gyorsabb hozd azt az idot, mint az aktiv versenyzok. Az ujoncoknak azert illik 1mp-en belul lenni az aktiv versenyzokhoz, hogy elmondhasd rola, tehetseges. Ezert is mondtam, hogy 1 mp-t kapni egy Wilitol, akkor is ciki, ha fakerekkel megy.

 3. Denis Hunter:
  Marko papa: az nem gond, hogy a RB tehetseget meg egy F2-es Wili lenyomta 1 mp-cel? Neki is illett volna a kozepmezony tagjai elott vegezni. Tudom, tudom mas volt a tesztprogram. Az orosz meg gondolom be akar kerulni es villantani kellett. Lehet a Ticktum gyerek meg egy mercivel sem lett volna sehol, inkabb ezen agyalj, kit raksz Gasly helyere. Akkor meg nem is beszeltunk Max helyettesiteserol, mert o sem lesz ott sokaig, ha nem rakjatok ossze a kocsit.

  Biztosan agyal azon is.De amit mondott, abban teljesen igaza van. Persze az is lehet, hogy a kőgazdag orosz a következő Senna.?

 4. Marko papa: az nem gond, hogy a RB tehetseget meg egy F2-es Wili lenyomta 1 mp-cel? Neki is illett volna a kozepmezony tagjai elott vegezni. Tudom, tudom mas volt a tesztprogram. Az orosz meg gondolom be akar kerulni es villantani kellett. Lehet a Ticktum gyerek meg egy mercivel sem lett volna sehol, inkabb ezen agyalj, kit raksz Gasly helyere. Akkor meg nem is beszeltunk Max helyettesiteserol, mert o sem lesz ott sokaig, ha nem rakjatok ossze a kocsit.